in , , , , , ,

Wetenschap bevestigd het massale dommer worden van de mens

geralt / Pixabay

Mensen worden dommer. Dat is geen oordeel; het is een wereldwijd feit.

Sommige heersende stromingen in de media beginnen eindelijk een verontrustende trend waar te nemen waar we al heel lang voor waarschuwen: de trend naar stomheid in het Westen.

In een recente publicatie, gepubliceerd door NBC News, poneert auteur Evan Horowitz deze trend als een wijdverspreide daling van het IQ, wat aangeeft dat de intelligentie niveaus nu naar beneden neigen na vele tientallen jaren van opwaartse beweging.

Hij vermoedt dat de redenen voor deze achteruitgang grotendeels onbekend blijven, hoewel er feitelijk veel olifanten in de kamer zijn die onaantastbaar blijven in de context van politieke correctheid.

Neem kunstmatige waterfluoridering bijvoorbeeld. Zoals we meldden, bleek uit wetenschappelijk onderzoek van de Universiteit van Harvard dat fluoridestoffen in drinkwater het IQ-niveau bij kinderen verlagen.

Maar vermeldde Horowitz fluoride zelfs als een mogelijke factor in de IQ-glaasje? Nee. Hij vermeed evenzo te praten over gewaschemicaliën die volharden in , die ook geassocieerd zijn met dalende IQ-spiegels bij schoolkinderen.

Er is ook het grote onaantastbare: . Geen enkele nep-schrijver of -correspondent heeft tot dusver aangegeven bereid te zijn zelfs te suggereren dat vaccins en de chemicaliën die ze bevatten de hersenen van kinderen zouden kunnen schaden – maar de waarheid is dat ze dat wel zijn.

In 2015 publiceerde Natural News een uitgebreide verzameling wetenschappelijke studies en gegevens waaruit bleek dat vaccinchemicaliën zoals aluminium, kwik (Thimerosal) en andere chemische hulpstoffen in feite de hersenen van kinderen vernietigen. Maar geeft Horowitz dat toe? Blijkbaar niet.

En laten we de groeiende litanie van farmaceutische medicijnen die constant op de markt komen niet vergeten, omdat veel van deze chemische brouwsels stoffen bevatten waarvan bekend is dat ze de ontwikkeling van de jeugd belemmeren.

“Diversiteit” en multiculturalisme gekoppeld aan dalende IQ’s in het Westen

Er is nog een andere olifant in de kamer die Horowitz feitelijk vermeldt, maar vervolgens ontkent als een legitieme factor bij het verlagen van de IQ-niveau’s, en dat is de immigratie van de derde wereld.

Hoewel het uitermate politiek incorrect is om dit te suggereren, heeft de voortdurende aanval van “migranten”, “vluchtelingen” en “mensen zonder papieren” in westerse landen in feite een schadelijk effect op de collectieve staat van intelligentie in dergelijke landen.

Omdat, zoals president Trump onthulde terwijl hij nog steeds op het campagnepad was, landen ten zuiden van de grens met de Verenigde Staten niet “hun best doen”, is het algemene niveau van maatschappelijke intelligentie op een eeuwigdurende daling naar beneden – zonder einde in zicht.

Zoals Anatoly Karlin, geschreven voor The Unz Review, heeft beschreven, heeft de “lage basis” van laagopgeleide die de VS en een groot deel van overspoelen, een netto-negatief effect op IQ-gemiddelden, zoals blijkt uit kwantitatieve gegevens verzameld bij PISA (Programma voor internationale studentenbeoordeling) tests.

Hoewel dergelijke gegevens door Links zeker als ‘racistisch’ worden aangeduid, spreekt het voor zich: overal waar immigranten uit de derde wereld eerste wereldlanden overspoelen, neemt het intelligentieniveau over het algemeen merkbaar af.

“Gezien de sterke afhankelijkheid van het nationale IQ en de economische welvaart vormt het globalistische opengrenzenproject een serieuze uitdaging voor de levensvatbaarheid op de lange termijn van de cognitieve motor in de eerste wereld die het grootste deel van de technologische vooruitgang genereren – vooruitgang die al wordt bedreigd door de dysgenica trends ingebed in de post-Malthusiaanse samenleving en het banale feit dat problemen de neiging hebben om moeilijker te worden, niet gemakkelijker, terwijl je de technologische ladder beklimt, “schrijft Karlin.

“Dit is om nog maar te zwijgen over het risico van ‘institutionele besmetting’ van nieuwkomers die cultureel en misschien biologisch onverenigbaar zijn met die unieke mix van individualisme en toewijding aan het gemenebest die de opkomst van de Europese beschaving mogelijk heeft gemaakt. ‘

Bronnen:

NBCNews.com

NaturalNews.com

NaturalNews.com

NaturalNews.com

Unz.com

Lees verder bij de bron: worldunity.me


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
1 jaar geleden

Wat te denken van de invloed van straling op de ontwikkeling van de hersenen: elektromagnetische velden van wifi, gsm, dect, zendmasten en alle andere draadloze apparaten waar we hoe langer hoe meer aan bloot staan?! De huidige generaties krijgen deze straling met de paplepel ingegoten en staan er zelfs in de baarmoeder al aan bloot! Het is wereldwijd bekend en erkend door vele internationale wetenschappers en medici dat straling een groot effect heeft op (de ontwikkeling van) de hersenen en dat vooral jonge kinderen daar kwetsbaar voor zijn omdat zij een beduidend dunnere schedel hebben…. Waarom hebben jullie daar in dit artikel niets over gemeld? Alvast bedankt voor het antwoord.

Danny
1 jaar geleden

Wat ik mij afvraag waarom de factor “straling” niet is meegenomen in het mogelijke dalen van het IQ. Er zijn namelijk tientallen studies die aantonen dat het effect heeft op meerdere delen van de hersenen, met name cognitieve vaardigheden, zoals het geheugen, beeldverwerking, aandacht en concentratie. Het is letterlijk de olifant in de kamer die je niet kunt missen. Sinds de toename van de draadloze communicatievelden is de mens aanzienlijk veranderd. Ook de intelligentie. We zijn meer in een soort “oer-staat” gekomen dat vaak niet voor rede vatbaar is en alleen aan zichzelf denkt(net als vele aapsoorten).

Denk je eens in dat opgroeiende kinderen in deze velden naar school moeten en niet mee kunnen komen met degene die er minder last van hebben en daardoor achterop geraken met alle gevolgen van dien. Het ontneemt veel kinderen de toekomst en eerlijke kansen die zij in een normale leer- en leefomgeving wel gehad zouden hebben.

Hier een onderzoek gedaan op een Universiteit onder jongeren. https://www.researchgate.net/publication/329509458_Mobile_Phone_Base_Station_Tower_Settings_Adjacent_to_School_Buildings_Impact_on_Students'_Cognitive_Health?fbclid=IwAR3rXcuRhtydAlqNKaU1Yg32Y3zEmjS73BckQZv0mqpkfoqVW-aRc2aPDq4

Ik heb er zelf ook merkbaar heel veel last van, al sinds begin 2000 toen Wifi op veel plekken in gebruik werd genomen. Toendertijd nog geen idee waarom ik opeens niet meer normaal kon nadenken en mijn geheugen aangetast leek te zijn. Pas in 2015 kwam ik er achter hoe zeer.

M.v.d.V.
1 jaar geleden

Ik vind het heel goed dat jullie een kritisch geluid laten horen, dus dank daarvoor.
Tegelijkertijd sluit ik me volledig bij de vorige twee reacties aan dat het onderwerp straling niet in jullie kritische noot zou mogen ontbreken. Maar misschien dat jullie er (nog) te weinig kennis over hebben?
In dat geval adviseer ik om de informatie op deze site eens grondig te bestuderen: https://stralingsbewust.info/ want het draadloze sprookje dat de telecom ons voorspiegelt is in feite een regelrechte nachtmerrie…

M.v.d.V.
1 jaar geleden

Gelukkig maar! Wat ik me dan wel blijf afvragen is waarom het onderwerp straling in dít artikel niet genoemd wordt.

M.Mertens
1 jaar geleden

Wetenschap bevestigd het massale dommer worden van de mens…..Wetenschap bevestigt….met een t.

Bijzinnetje Kamerbrief: Minister van Financiën gaat bedrijven verplichten persoonlijke data klanten te exporteren

Migratiefeest in Duitsland: oproep aan joden om geen keppeltje meer te dragen