in

Wetenschapper die 24 van de laatste 26 verkiezingsuitslagen correct voorspelde: Trump heeft 91% kans op herverkiezing

trump 1547682357
geralt / Pixabay

Terwijl de mainstream media proberen Amerika ervan te overtuigen dat de verkiezingen van november al zijn beslist en dat Joe Biden meer dan 400 kiescollege stemmen gaat behalen, geeft een politicoloog en professor die 24 van de 26 afgelopen presidentsverkiezingen correct heeft voorspeld heel andere informatie.

Professor Helmut Norpoth heeft eerder deze maand zijn verkiezingsvoorspelling voor 2020 afgerond, waarbij hij voorspelde dat president Trump een kans van 91% heeft om zijn herverkiezing veilig te stellen, meldt Newspunch.

De politicoloog en universiteitsprofessor doet zijn voorspelling op basis van een model dat hij heeft gebruikt om met succes vijf van de laatste zes presidentsverkiezingen te voorspellen, met inbegrip van de verkiezingen die de complete mainstream media fout hadden: Trump’s overwinning op Clinton in 2016.

Wat waarschijnlijk niet als een verrassing zal komen wanneer men terugdenkt naar de verkiezingen van 2016 en zich herinnert dat de media beweerden dat Hillary Clinton een “kans van 98,1%” had en in sommige gevallen “meer dan 99% kans” op het winnen van het presidentschap.

Wat natuurlijk werd bewezen grandioos onjuist te zijn en bewees dat de mainstream media uitstekend in staat zijn om dingen volledig, adembenemend verkeerd te hebben en functioneren als weinig meer dan het PR-wapen van de Democratische Partij rond verkiezingstijd.

Hoe kan Norpoth de verkiezingsuitslagen correct blijven voorspellen terwijl de mainstream media het zo fout hebben? In plaats van ….

Lees verder bij de bron: Frontnieuws

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
9090214687 73324b3593 geld1

Twee keer zoveel mensen vragen hulp vanwege geldproblemen

43857981554 64765808ff europe money

‘De nieuwe Europese taxatierichtlijn kost huiseigenaren miljoenen per jaar’