in ,

WHO: Corona maatregelen blijven nog minstens 2 jaar gehandhaafd

52e9d0444c55af14f1dc8460962a3f7f1d37d8f85254784c762a78d79e4e 640 coronavirus

De speciale Covid-19 afgezant van de WHO, dr. David Nabarro, zegt dat de corona maatregelen nog minstens 2 jaar gehandhaafd blijven, en ook vaccins daar geen verandering in zullen brengen.

Nabarro vindt dat we ‘het virus met respect moeten behandelen’, en mensen dus mondkapjes moeten blijven dragen en zich aan social distancing moeten houden – zaken die geen enkel nut hebben, zoals tal van wetenschappelijke onderzoeken hebben uitgewezen.

Eind 2022 is één ding zeker: de economie is dan grotendeels verwoest, en honderden miljoenen mensen zullen permanent hun baan zijn kwijtgeraakt.

‘Ik haat het om voorspellingen te doen, maar laten we het in het grote geheel bekijken. Niemand van ons zal veilig zijn totdat de hele wereld veilig is,’ zei Nabarro in een interview met Sky News.

Daarmee wees hij op het vaccineren van de hele wereldbevolking, waar deze week in Groot Brittannië een begin mee zal worden gemaakt. Nederland volgt vermoedelijk in januari.

Accepteert het publiek dat het leven nooit meer normaal wordt?

‘Grote stukken normaliteit komen er spoedig aan, maar het duurt minstens een paar jaar voordat iedereen is gevaccineerd. Het normale leven is dus nog een paar jaar verwijderd voor de wereld.’

Twee jaar lijkt overigens nog erg optimistisch, want WEF voorzitter Klaus Schwab heeft al aangegeven dat de wereld NOOIT meer teruggaat naar normaal.

Mondkapjes, social distancing en ….

Lees verder bij de bron: Xandernieuws

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
geld papier 1560495470

Cao-lonen stijgen door coronacrisis minder hard, ondertussen stijgt de belasting nog harder door

counter 949233 960 720

“The Big Reset 2021” : machtsgreep van de elite