in ,

WHO: Corona maatregelen blijven nog minstens 2 jaar gehandhaafd

De speciale Covid-19 afgezant van de WHO, dr. David Nabarro, zegt dat de corona maatregelen nog minstens 2 jaar gehandhaafd blijven, en ook vaccins daar geen verandering in zullen brengen.

Nabarro vindt dat we ‘het virus met respect moeten behandelen’, en mensen dus mondkapjes moeten blijven dragen en zich aan social distancing moeten houden – zaken die geen enkel nut hebben, zoals tal van wetenschappelijke onderzoeken hebben uitgewezen.

Eind 2022 is één ding zeker: de economie is dan grotendeels verwoest, en honderden miljoenen mensen zullen permanent hun baan zijn kwijtgeraakt.

‘Ik haat het om voorspellingen te doen, maar laten we het in het grote geheel bekijken. Niemand van ons zal veilig zijn totdat de hele wereld veilig is,’ zei Nabarro in een interview met Sky News.

Daarmee wees hij op het vaccineren van de hele wereldbevolking, waar deze week in Groot Brittannië een begin mee zal worden gemaakt. Nederland volgt vermoedelijk in januari.

Accepteert het publiek dat het leven nooit meer normaal wordt?

‘Grote stukken normaliteit komen er spoedig aan, maar het duurt minstens een paar jaar voordat iedereen is gevaccineerd. Het normale leven is dus nog een paar jaar verwijderd voor de wereld.’

Twee jaar lijkt overigens nog erg optimistisch, want WEF voorzitter Klaus Schwab heeft al aangegeven dat de wereld NOOIT meer teruggaat naar normaal.

Mondkapjes, social distancing en ….

Lees verder bij de bron: Xandernieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Wilma
1 maand geleden

Pure dictatuur om de mensheid uit te roeien

Cao-lonen stijgen door coronacrisis minder hard, ondertussen stijgt de belasting nog harder door

“The Big Reset 2021” : machtsgreep van de elite