in ,

WHO erkent polio-uitbraak in de Filippijnen veroorzaakt door poliovaccins

Het poliovaccin heeft volgens de Wereldgezondheidsorganisatie en UNICEF een escalerende uitbraak van polio op de Filippijnen veroorzaakt, die een gezamenlijke verklaring heeft afgegeven dat het vaccin polio veroorzaakt.

“WHO en UNICEF zeiden in een gezamenlijke verklaring dat de polio-uitbraak in de Filippijnen zorgwekkend is, omdat deze wordt veroorzaakt door van vaccin afgeleid poliovirus type 2”, schrijft de Associated Press. “Het verzwakte virus dat in vaccins wordt gebruikt, repliceert zich korte tijd in de darmen van kinderen en wordt uitgescheiden in de ontlasting.”

Poliovaccins worden vaak aangehaald als een succesverhaal waaruit blijkt dat vaccins werken om infectieziekten te elimineren. In werkelijkheid worden bijna alle gevallen van polio in de moderne wereld veroorzaakt door poliovaccins zelf.

Duidelijk gezegd, meer gevallen van polio worden veroorzaakt door poliovaccins dan door wilde polio.

Poliovaccins creëren “superpolio” -stammen die de mensheid bedreigen

Orale poliovaccins zijn eigenlijk “voortplantende virulente stammen” van poliovirussen, meldt Children’s Health Defense:

De alarmerende toename van uit polio afkomstige gevallen van vaccins presenteert vaccinplanners met een “dilemma” of “raadsel” – omdat “juist het hulpmiddel dat u gebruikt voor polio uitroeiing het probleem veroorzaakt.” … Vaccinonderzoekers weten al lang dat deze OPV -afgeleide virussen zelf polio kunnen veroorzaken, met name wanneer ze ‘loskomen in de omgeving’.

Het verhaal van Associated Press geeft toe dat het meer dan 25 jaar geleden is dat polio op de Filippijnen werd gecontracteerd door een ‘wilde stam’. Sinds 1993 zijn alle gevallen van polio op de Filippijnen veroorzaakt door poliovaccins. Via AP:

Het laatst bekende geval van een wilde stam van het virus in de Filippijnen was in 1993 …

Associated Press geeft toe dat vaccins kinderen doden

De immunisatieprogramma’s van de overheid werden in 2017 ontsierd door een knokkelkoortsvaccin gemaakt door de Franse drogisterij Sanofi Pasteur, waarvan sommige Filippijnse functionarissen beweren dat deze verband hielden met de dood van ten minste drie kinderen. Duque en andere Filippijnse gezondheidsambtenaren zeggen dat ze sindsdien hebben gewerkt om het vertrouwen van het publiek in vaccins te herstellen.

Erger nog, zoals het AP toegeeft, is gebleken dat vaccins voor knokkelkoorts het risico op ernstige knokkelkoortsinfecties verhogen:

De regering stopte de dengue-immunisatieaandrijving nadat Sanofi zei dat een onderzoek aantoonde dat het vaccin het risico op ernstige dengue-infecties kan verhogen. Meer dan 830.000 kinderen ontvingen het Dengvaxia-vaccin in het kader van de campagne, die in 2016 werd gelanceerd en in 2017 werd stopgezet. Sanofi-functionarissen zeiden dat het Dengvaxia-vaccin veilig was en knokkelkoortsinfecties zou verminderen als de vaccinatie verder zou gaan.

Vaccin “” is een fraude

Moderne vaccin “wetenschap” is een totale fraude. Vaccins doden of verminken miljoenen kinderen over de hele wereld elk jaar, maar elke journalist die de toxiciteit van vacciningrediënten of de wetenschappelijke fraude achter vaccinpropaganda onderzoekt, wordt onmiddellijk verbannen van alle grote technische platforms, waaronder , , , Twitter, Pinterest en zelfs Vimeo.

Feiten over vaccins mogen niet worden gedeeld of besproken. De corrupte, crimineel geleide vaccinindustrie beheert het verhaal van alle technische reuzen – inclusief Wikipedia – evenals Hollywood, universiteiten en medische tijdschriften.

De vaccinindustrie vermoordt kinderen om winst en brengt vervolgens iedereen die werkt om kinderen te beschermen tegen de plaag van gevaarlijke immunisaties die zijn uitgevoerd met giftige ingrediënten zoals afgebroken menselijk foetaal weefsel, aluminium, kwik en chemische hulpstoffen, tot zwijgen.

Bekijk deze schokkende video die de waarheid onthult over afgebroken menselijke foetale cellen die in vaccins worden gebruikt, volledig erkend door de en vaccinfabrikanten:

Lees verder bij de bron: Health Bytes


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

IS juicht Erdogan toe

Waarschijnlijk is dit de beste video ooit over opwarming van de aarde hoax