in , , ,

Wie aan het “blauwe doek” van de EU komt, riskeert gevangenisstraf

EU nederland 1544542512
moritz320 / Pixabay

De blauwe EU-vlag met de 12 sterren dient in Duitsland in het vervolg beter tegen vernietiging of beschadiging beschermd te worden. De Duitse deelstaten zijn blijkbaar een aanscherping van de straf van plan wanneer de symbolen van de EU in een kwaad daglicht gesteld worden. Daar valt ook de EU-hymne onder, bericht de “Saarbrücker Zeitung”.

Volgens het initiatief dreigt voor een ieder die een in het openbaar getoonde EU-vlag “verwijdert, vernietigt, beschadigt, onbruikbaar of onherkenbaar maakt” in het vervolg een gevangenisstraf van tot drie jaar of een geldboete. Initiator van de aanscherping is de deelstaat Sachsen.

Tot nu toe zijn in Duitsland alleen de vlaggen en symbolen van buitenlandse staten strafrechtelijk tegen vernietiging beschermd. De vlag van de EU valt daar niet onder. Aanvallen “op het aanzien van de symbolen van de Europese Unie” zouden echter onacceptabel zijn, staat er in de geplande wet.

Het zou “een gebod van zelfrespect en zelfbehoud” zijn dat de Bondsrepubliek als medeoprichter van de EU deze “tegen kwaadwillige minachting beschermt”.

Opmerking van Commentarius

Er zijn nog strengere straffen toepasbaar. Laten we de grondwet even buiten beschouwing laten:

  • Van diegene die op de EU-vlag pist, wordt zijn geslachtsdeel geamputeerd
  • Diegene die de EU-vlag verbrandt, wordt tegen de muur gezet en doodgeschoten
  • Diegene die de EU-vlag veracht, komt in een heropvoedingskamp
  • Van diegene die de EU-hymne beledigt, wordt zijn tong afgesneden
  • Diegene die oppositionele standpunten tegen de EU inneemt, wordt gekenmerkt door een gele ster.

Alleen maar een voorstel, want dat beetje gevangenisstraf vanwege die blauwe poetsdoek is toch niks. Om persiflages te voorkomen, moet men toch iets harder ingrijpen. Men zou van de kant van de regering – in het kader van de nieuwste wapendeal – met Saoedi-Arabië kunnen overleggen welke foltermethodes het best met succes kunnen worden toegepast.

Zijn jullie eigenlijk allemaal gek geworden? In welk nazi-systeem leven we al? Jullie van de regering, van dit Merkel-onrecht-regime, van de deelstaatregeringen en van deze ongelukkige EU – Julie zijn ontmaskerd, want jullie zijn de ware NAZI´S!

Hier mag ik een beroemd zinnetje invoegen: “FUCK THE EU”, om Vicoria Nuland treffend te citeren.

Lees verder bij de bron: E.J. Bron

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
money 1561183204

Elitegedrag: Belgische prins hielp rijken miljoenen euro’s te verbergen

pijnstillers 1561181288

Vervijfvoudigd in 10 jaar: stille epidemie van gebruik ‘verslavende’ pijnstillers