in , , , , , , , ,

Wie leeft er nu in ontkenning? Reguliere media zitten constant VERKEERD met klimaat voorspellingen

klimaatverandering

In 2008 bracht ABC een propaganda serie uit over de opwarming van de aarde met de titel: “Aarde 2100”, die voorspelde dat grote calamiteiten zich rond 2015 wereldwijd zullen voordoen als gevolg van de klimaatverandering. Maar zou je het dan niet al weten? Geen van de angstaanjagende voorspellingen van de show kwam ooit echt tot stand.

Tijdens een recente aflevering van zijn radioshow spotte de conservatieve commentator Rush Limbaugh met de inhoud van een trailer voor “Earth 2100” die ooit werd uitgezonden als onderdeel van een promotie voor “Good Morning America”. Daarin suggereerden de ondertitels op het scherm dat vroegere beschavingen zoals de Romeinse en Maya-rijken instortten, niet vanwege oorlog en conflict, maar vanwege de klimaatverandering.

‘Over 100 jaar stel ik me, als New York wordt achter gelaten, een of andere ontdekkingsreiziger voor die naar Manhattan komt en zegt:’ Die onwetende mensen! Hoe hadden ze in vredesnaam kunnen verwachten dat ze zouden overleven? ” Aldus een van de ‘experts’ van de film tijdens de promo, samen met enge muziek en beelden van de sterfte van de planeet.

“We hebben bijna geen olie meer. We hebben bijna geen water meer. We hebben bijna geen atmosfeer meer. We vergiftigen de hele planeet, verklaart “een andere” expert ” tijdens de promo, te midden van afbeeldingen van oliebronnen, woestijnen en straatvervuiling.

Je kunt de volledige clip van de promo hieronder bekijken:

Klimaat angstzaaiers beweerden hilarisch dat een gallon melk $ 13 zou zijn en een gallon gas meer dan $ 9, tegen 2015 door de opwarming van de aarde

Het is weliswaar moeilijk om deze hele promo clip te doorlopen zonder op zijn minst een lachje te maken, gezien hoe de claims daarin ongeveer zo geloofwaardig zijn als Al Gore volhoudend dat de normale getijdencycli in Miami een gevolg zijn van door de opwarming van de aarde veroorzaakte stijgende oceaanniveaus. .

Maar dit is wat als “wetenschap” doorgaat voor achterlijke klimaatcultivisten, van wie velen blijven klagen dat slechte weerspatronen een resultaat moeten zijn van de opwarming van de aarde. Hoewel het bewijs twijfelachtig is, op zijn best, ter verdediging van dergelijke claims, dringen klimaatapologisten erop aan dat de poolijskappen smelten, ijsberen verhongeren en iedereen sterft over 12 jaar tenzij mondiale klimaatbelastingen met geweld worden uitgevoerd.

“Ze voorspelden dat tegen 2015 – vier jaar geleden – melk 13 dollar per gallon zou zijn en benzine meer dan 9 dollar per liter,” grapte Limbaugh over zijn show. “De video-effecten laten Manhattan half onder water zien. Ze laten heel weinig van Miami over. ‘

Misschien wel het slechtste deel van de promo zijn de clips van jonge mensen die beweren dat ze op dit moment ‘bang zijn ‘ voor klimaatverandering die de planeet vernietigt – deze extreme symptomen van klimaatangst die voortvloeien uit de onzin van de dag des oordeels waarmee ze constant worden bestookt door klimaatgekte zoals die zijn opgenomen in de promo.

“Je kunt hopen dat de maatschappij plotseling zal beseffen dat het op een doemscenario ligt en heel snel verandert,” klinkt een dergelijke idioot in de video.

“Als we doorgaan met het normale traject, zal er een kantelmoment zijn dat we niet kunnen voorkomen. We rijden inderdaad met de auto over de klif, “klaagt een ander.

“We hebben een kans om het goed te doen. We hebben een kans om nu in de goede richting te gaan. Ik denk niet dat deze kans heel lang open zal blijven, “zegt nog een andere, hilarisch met behulp van infomercial Act Now! marketingtactieken om het idee aan kijkers te verkopen dat we onmiddellijk iets moeten doen als we zelfs een kans willen hebben om het broeikaseffect te overleven.

Meer dan een decennium is inmiddels echter verstreken en we zijn er allemaal nog steeds – samen met de ijskappen en ijsberen waarvan deze gekken zeiden dat ze allang verdwenen zouden zijn en hun aantallen groeien zelfs!. Wie leeft er nu in ontkenning?

Lees verder bij de bron: worldunity.me

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
climate change 1552557193

EU’s Merkel en Macron boos: Polen, Hongarije, Tsjechië en Estland blokkeren EU-klimaatgekte

16769291651 425ee96377 pegida

22 juni 2019: PEGIDA veroordeeld tot eerste openbare sharia-steniging in Eindhovens kalifaat