in , , ,

Wij in lockdown en de illegalen blijven binnenstromen, via de vrachtwagen zo in Nederland

De Nederlandse bevolking zit in middels al bijna twee weken in zware afsluiting waarbij enkel de essentiële winkels nog open zijn. Het is daarnaast nauwelijks mogelijk, enkel als zware uitzondering, om buiten de landsgrenzen te raken.

Hoe anders is dit voor mensen van buiten die massaal blijven toestromen, nauwelijks gehinderd door grenzen of de bescherming hiervan. In het westen van , kwamen te Poeldijk dan ook gewoon een aantal illegalen uit de vrachtwagen kruipen.

Geen ongewoon beeld, ook elders in Europa niet.

Een lokaal nieuwsmedium, namelijk Westlanders.nu, maakte deze week melding van een viertal illegale inklimmers in een van de vrachtwagens van een onderneming uit de streek.

Die zijn vanuit Spanje gewoon meegereden richting Nederland, om vervolgens hier doodleuk uit te stappen en vervolgens de benen te nemen én te verdwijnen in de illegaliteit.

Zoals bekend is de Spaanse buitengrens zo lek als een mandje en is het aantal illegalen in het land enorm.

In Spanje krijgt de regering ….

Lees verder bij de bron: ReactNieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
fried chickens on plate

Nieuw onderzoek: Biologisch vlees blijkt niet beter voor het milieu dan plofkip

De sleepwet, daar zou wel eens een Europese streep door kunnen gaan