in , , ,

Wij zijn nu allemaal Russen: Rusland vecht tegen de Nieuwe Wereldorde

Het Imperium geeft net zo min om de Oekraïners dan als de mensen in hun eigen land. Het gaat erom de controle over de mensheid te behouden.

De huidige situatie in Oekraïne heeft de leugenachtige Westerse media opnieuw gesterkt en hen in een anti-Russische razernij gebracht. De laatste twee jaar hebben de media met enthousiasme het genocidale Covid narratief gepusht namens de Globalistische factie.

De twijfelachtige geloofwaardigheid die zij vóór Covid hadden, hebben zij met hun meedogenloze leugens vernietigd. Met een verbazingwekkend gebrek aan zelfbewustzijn dringen zij nu het anti-Russische narratief op, als de gewetenloze houwdegens zonder principes die zij zijn.

Zonder zich iets van de feiten en de context aan te trekken, propaganderen zij onophoudelijk oorlogspropaganda om deze vijandigheid tegenover hun eigen belegerde bevolkingen te rechtvaardigen, schrijft Eamon McKinney.

De ongelukkige realiteit is dat ondanks een ongekend wantrouwen in de media die propaganda werkt. Het anti-Russische sentiment neemt in het hele Westen toe. Wij zijn getuige geweest van hetzelfde verschijnsel met het rabiate anti-China verhaal dat uitgaat van de Westerse regeringen en hun cliënt-stenografen in de media. De boodschap is duidelijk, tenzij u een buigzame marionet bent van het Anglo-Amerikaanse imperium, dan bent u duidelijk slecht en moet u vernietigd worden.

De ligt natuurlijk dieper, de echte oorlog die de Globalisten voeren is tegen de burgerbevolking van elk land op aarde. Nu de gruweldaad van Covid snel aan het licht komt, is de onderdrukking van het volk de enige mogelijkheid die de Nieuwe Wereldorde Davos- heeft.

Zoals altijd het geval is geweest, is een oorlog in het buitenland het beste excuus om tirannie in eigen land op te leggen. De westerse neoliberale regeringen van Amerika, , Australië en het grootste deel van kunnen het zich niet veroorloven om uit de macht te worden gezet.

De volle woede van het volk zal met volle kracht ontketend worden tegen degenen die hun de Genocidale Covid-leugen hebben opgedrongen. Trudeau, Macron et al zullen (op de een of andere manier) voor hun centrale rol in deze gruweldaad ter verantwoording worden geroepen.

Dat kunnen zij niet laten gebeuren, daarvoor hebben zij te veel te verliezen.

Het tragische en onnodige conflict in de Oekraïne kan gezien worden als de “Great Reset Oorlog”. Hoewel voor mediadoeleinden op Rusland gericht, is het werkelijke doel ervan de verdere onderwerping van de volkeren van hun eigen landen.

De Westerse Neo-liberale agenda faalt op alle fronten, economisch, sociaal en moreel. De Cabal heeft de eens welvarende en vrije samenlevingen die zij regeerden vernietigd. De dystopische toekomst die zij voor de wereld gepland hebben is nu voor iedereen duidelijk te zien.

Zij is te zien geweest in Canada en Australië, Nieuw-Zeeland en in heel Europa. Het is een vooruitzicht dat iedereen zou moeten verontrusten.

“The Great Reset” is de manier van de Cabal om ervoor te zorgen dat dezelfde Globalisten die de wereld in chaos hebben gestort, na de komende onvermijdelijke ineenstorting nog steeds de baas zijn.

De Groene agenda en de 4e industriële revolutie gaan over het de-industrialiseren van de wereld en het vernietigen van succesvolle industriële concurrenten zoals Rusland en China. Het is niet verrassend dat noch Rusland noch China, samen met India en Iran, meegaan in dit verraderlijke plan.

Zij zijn niet de enigen, ook veel landen uit Afrika, Zuid-Amerika en Azië neigen meer naar de Russisch/Chinese baan. Allen hebben goede redenen om wantrouwig en boos te zijn op het Imperium.

De Cabal is zwak en falend, zij heeft machtige vijanden geschapen die geduchte hinderpalen zijn voor de Nieuwe Wereldorde en de Geat Reset. Verwacht dat dit andere landen zal aanmoedigen om zich tegen de plannen van het Imperium te verzetten.

Het Imperium geeft niet om de Oekraïners, net zo min als het geeft om de mensen in hun eigen landen. Het gaat erom de controle over de mensheid te behouden. President vecht in wezen niet tegen de Oekraïne, hij vecht tegen de N.W.O. En dat is de strijd van iedereen.

De strijd die het Westen voert is om de gedachten van het Westerse volk, zodat zij het opleggen van nog meer tirannie kunnen rechtvaardigen. President Poetin heeft tot voor kort een ongelooflijke terughoudendheid getoond, ondanks de onophoudelijke leugens en agressie heeft hij vrede en diplomatie nagestreefd.

Dit is niet beantwoord, men heeft hem met meer leugens en provocaties ontmoet.

Er waren slechts twee mogelijkheden: capituleren of weerstand bieden, en hij heeft weerstand geboden. De strijd van Rusland is de strijd van alle volkeren die waarde hechten aan vrijheid en zich verzetten tegen tirannie.

Wij zijn nu allemaal Russen.

Lees verder bij de bron: Frontnieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

´Rutte en zorgminister Ernst Kuipers lijken in het geniep met Brussel te onderhandelen over een Europees coronapaspoort´

Kijk: Crisisacteurs die doen alsof ze dode Oekraïners zijn, kunnen niet stil blijven liggen