in ,

Wij zijn regelrecht onderweg naar een Orwelliaanse maatschappij

Is het niet bizar dat de ontwikkelingen zoals die zich nu voor doen in onze maatschappij al jarenlang zijn voorspeld door websites als deze en dat deze toch nog steeds worden bestempeld als “complotters”?

Misschien nog veel meer bizar is dat degenen die verantwoordelijk zijn voor de ontstane chaos stijgen in populariteit.

Wanneer je het spel doorziet, dan is het werkelijk niet te bevatten hoe een argeloze bevolking echt werkelijk overal in trapt. Hoe ze zo bang zijn gemaakt dat ze zelfs in Mark een leider zien op wie ze kunnen vertrouwen.

Deze mensen zullen op een kwade dag ruw wakker worden als ze zich realiseren dat ze zich bevinden in het aan hen toegewezen district met een door de opgegeven taakomschrijving en dat ze daar de rest van hun leven zullen blijven.

We worden op dit moment gecontroleerd door een sekte die er zelfs in is geslaagd om haar medewerkers te laten infiltreren binnen de alternatieve gemeenschap. Het doel van deze sekte is op dit moment het weghalen van al onze vrijheden. Dan, als wij die straks (gedeeltelijk) terug willen, hangt daar een prijskaartje aan.

Jij zult dan toestemming moeten geven dat iedere beweging die jij maakt gevolgd mag worden in het kader van het “onder controle houden” van het virus. Dit in de vorm van een digitaal certificaat op je (in een later stadium geïmplanteerde chips), die eveneens bijhouden of je de benodigde vaccinaties wel hebt ontvangen en dit alles wordt gemonitord met behulp va het beruchte 5G netwerk.

Tot nu toe was de manier voor deze sekte om echte veranderingen in de wereld teweeg te brengen het forceren van een oorlog. Dit werd onder andere al ontdekt in de jaren vijftig door onderzoeker Norman Dodd die stelde dat de Foundation (van de bekende rijke Joodse familie die door iedereen “rijke Amerikanen” worden genoemd) als werkelijk doel had om veranderingen in de wereld te bewerkstelligen en dat de enige manier waarop ze dit voor elkaar konden krijgen, was via het forceren van oorlogen.

Dit is dan ook de methode die ze tot nu hebben gehanteerd, maar uit interne documenten blijkt dat ze tien jaar geleden al besloten dat een pandemie misschien wel een betere manier was om die gewenste veranderingen te bewerkstelligen.

Het volgende screenshot is afkomstig uit een in 2010 door de Rockefeller Foundation gepubliceerd document, waar ze de huidige pandemie voorspellen. In hun voorbeeld is het jaar dan 2012 in plaats van 2020.

xxx

Een voormalige vriend van de Rockefellers, Aaron Russo, klapte een aantal jaren geleden uit de school en vertelde onder andere dat een belangrijke doelstelling van deze familie het chippen van de bevolking was.

Het chippen om zo iedere beweging van het individu te kunnen volgen en ook als de manier om in de toekomst aan- en verkopen te doen.

Precies zoals in ……

Lees verder bij de bron: Niburu.co

Photo by Martin Cathrae


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Gisteren officieel warmste 5 april ooit gemeten in Nederland…. blijkt wederom nepnieuws

Wegens 5G aanleg? ‘Vermoeden brandstichting bij zendmast Brabant, eigenaar doet aangifte’