in , ,

Wikileaks-document onthult “Geheime Amerikaanse basis op de maan”

Een document van de Amerikaanse dat werd uitgegeven door WikiLeaks onthult dat de een basis op de maan hadden die de Sovjets zouden hebben vernietigd.

Ik en CE-oprichter Joe Martino verkennen niet alleen het document, maar ook het overweldigende bewijs dat het idee ondersteunt dat de VS inderdaad een basis op de maan hadden en dat waarschijnlijk nog steeds doet.

We onderzoeken ook het idee dat we misschien niet de enige zijn daarboven. Alle documenten en bewijzen van waar we het over hadden, zijn in dit gedetailleerde artikel gekoppeld  voor diegenen die van lezen houden en toegang willen hebben tot de documenten waarnaar we in de onderstaande verwijzen.

Klik hier om het specifieke Wikileaks-document te bekijken dat we bespreken .

Het idee dat er iets vreemds op de maan gebeurt, is helemaal niet haalbaar. Gezien alle informatie die nu beschikbaar is binnen het publieke domein over het onderwerp, is het zelfs moeilijk te zien hoe het geen feit is. Nogmaals, we gaan in veel van die informatie in de onderstaande aflevering op.

De aflevering gaat gedetailleerd in en kijkt naar meerdere documenten die ook in de elektronische leeszaal van de zijn gevonden over bases op de maan, plannen voor het bouwen van bases op de maan en studies die ook aantonen dat er bestaande structuren aan de donkere kant van de maan zijn zijn gebouwd door ‘iemand anders’.

Lees verder bij de bron: Collectieve evolutie


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Weggemoffeld in het nieuws: Nederland gaat bijna helft meer betalen aan de EU-staatskas

George Soros sprak over hoe trots hij is op de staatsgreep in Oekraïne en hoe hij het heeft betaald