in

Wilders flink in de problemen: groep PVV’ers wil dolk in zijn rug steken en uit ‘ijzeren greep’ breken

mes steken 1559896446
PublicDomainPictures / Pixabay

Geert Wilders zit in de politieke puree: veel van zijn partijgenoten zijn z’n inmiddels mislukkende leiderschap van de PVV zat. Maar aangezien er geen mechanismen zijn om Wilders aan de kant te zetten als partijleider, overweegt een groot aantal PVV’ers uit de partij te stappen en een nieuwe beweging op te richten die wél democratisch is. Wilders is woedend.

Het komt wel vaker voor dat PVV-voorman Geert Wilders woedend is, maar meestal kan hij die boosheid concentreren op premier Rutte en zijn kabinet.

Ditmaal, echter, is er heibel in z’n eigen tent en zijn z’n eigen partijgenoten aan het ontvangende eind van z’n tirades. Wilders beschuldigt diverse van zijn partijgenoten er namelijk van te ‘muiten’.

Het zit natuurlijk zo: dankzij het luie, lakse en fletse leiderschap van de PVV-leider van het eerste uur is de partij haar bestaansrecht aan het kwijtraken. Kiezers lopen over naar Forum voor Democratie, of blijven gewoon thuis.

PVV-politici willen graag nog een paar jaar door als volksvertegenwoordiger, en zijn dus tot de conclusie geworden dat Wilders geen hulp meer voor ze is. Hij is een loden last geworden, en willen van hem af. Maar ja: als een ware dictator houdt Wilders alle touwtjes in zijn partij stevig in handen.

En dus hebben z’n partijgenoten correct geconcludeerd dat als ze meer inspraak en een andere leider willen, ze uit de PVV moeten breken en een nieuwe club oprichten:

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
bijstand 1559839246

De bijstandsuitkering is meer een migranten-uitkering geworden

buiten spelen 1559898580

Jantje Beton schrikt wakker: Aantal kinderen dat nooit buiten speelt groeit