in , , ,

Willem Alexander ‘rouwt’ tijdens ongepaste feestelijkheden in Amsterdam

Onze eigen Koning Willem Alexander heeft vandaag de stoute schoenen aangetrokken. Voor veel mensen is het verzetje al weer voorbij, maar onze Koning las met een bedroefd gezicht een verhaaltje voor dat hij kennelijk niet kon onthouden want anders had hij het uit z'n hoofd gedaan, en niet van papier.

Misschien was het gepast geweest om de nieuwjaarsreceptie dit jaar helemaal niet door te laten gaan. Ten eerste omdat het het in onze ogen een gepaste reactie zou zijn van het Koningshuis op het bloedbad in Parijs in plaats van na het geforceerde rouwtafereel weer aan de drank te gaan op kosten van de belastingbetaler die binnenkort nog even een naheffing krijgt van de waarmee de nep zelf nooit mee te maken hebben. Ten tweede past een dergelijk geldverslindend feest niet in een tijd van waarbij mensen dakloos zijn en van de honger naar de voedselbank moeten gaan.

http://vimeo.com/116692952

Lees verder via Vimeo.


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

In de MSN: Rel om gapend gat tussen leiders en mars

“Huizenmarkt trekt aan”: Gedwongen huizenverkopen toegenomen in 2014