in

Willen we nog 4 jaar de leugens? Rutte wil door als leider van de VVD en als premier

rutte1

Premier Mark Rutte wil door als leider van de VVD. Dat heeft hij aan prominenten binnen de partij te kennen gegeven, bevestigen bonnen aan deze redactie.

Rutte gaat zijn besluit een dezer dagen bekendmaken.

Het is overigens de mededeling-waarvan-je-weet-dat-die-zou-komen en het wachten was vooral op de formele aankondiging. Geschraagd door hoge peilingen – en bij gebrek aan alternatieven- wil Rutte nog eens als lijsttrekker van de VVD naar de verkiezingen.

Al maanden is het slechts een kwestie van tijd dat de premier zich zal committeren voor de stembusgang op 17 maart 2021. Zijn kandidatuur moet formeel nog worden bekrachtigd door de partij, maar wie is mans genoeg hem nog uit te dagen?

Na zijn eerste kabinet, Rutte-II en zeker tijdens zijn huidige kabinet, bleek de liberale leider hét enige uithangbord in zijn partij. In zijn schaduw groeit de laatste jaren weinig.

Alternatieve leiders raakten te veel beschadigd, zoals Jeanine Hennis en Halbe Zijlstra, of hadden niet de motivatie (meer) en haakten af, zoals ….

Lees verder bij de bron: gelderlander.nl

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
5644740254 33774fb2d5 middelvinger

Dit moest geheim blijven: prinses Beatrix ging óók op vakantie

islam contributing e1543665927394

Oud-premier Maleisië: ‘Moslims hebben het recht om miljoenen Fransen te vermoorden’