in , , , ,

Willens en wetens duizenden mensen doodziek gemaakt met HIV besmet vaccin van Bayer

Duizenden hebben opgelopen door het gebruik van besmette Bayer middel. Toen het middel onveilig/onzuiver bleek in de VS, verkocht Bayer het in het buitenland. De FDA stuurde aan op een snelle en vooral stille schikking.

Het is al even geleden gebeurt maar we moeten dit niet vergeten voordat we alle vertrouwen in vaccins hebben!

De besmette drug was bedoeld om hemofiliepatiënten te helpen. In een reactie verklaarde Bayer dat het verantwoordelijk, ethisch en humaan beslissingen had gemaakt, gebaseerd op de destijds beschikbare en reguleringen die op dat moment golden.

Bayer verkoopt -geïnfecteerde drugs verboden in VS in en Azië

Onbekende documenten tonen aan dat het farmaceutische bedrijf Bayer miljoenen dollars aan injecteerbaar bloedstollend medicijn verkocht – Factor VIII-concentraat, bedoeld voor hemofilie – aan Aziatische, Latijns-Amerikaanse en sommige Europese landen halverwege de jaren tachtig, hoewel ze wisten dat het besmet was met aids.

Bayer was op de hoogte van het feit dat het medicijn bedorven was en vertelde de FDA om dingen in de war te houden terwijl ze winst maakten met een medicijn dat zijn patiënten infecteerde.

Als deze beweringen waar zijn, hebben zowel Bayer als de FDA de schuld voor deze catastrofe. Regulators van de FDA hielpen de voortdurende verkoop verborgen te houden en vroegen het bedrijf dat het probleem ‘rustig opgelost zou worden zonder het Congres, de medische gemeenschap en het publiek te waarschuwen', volgens de notulen van een vergadering in 1985

https://www.youtube.com/watch?v=wg-52mHIjhs

Lees verder bij de bron: worldunity.me


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We hebben het voor elkaar, energieklimaatgekte: Stroomnet Flevopolder zit vol!

Jihadland, NCTV waarschuwt: Honderden jihadistische echtparen in Nederland