in , ,

Wilt u dit leventje door de propaganda namens gecontroleerde oppositie vervangen?

Het schuld creërende geldstelsel loopt op de allerlaatste benen. De lang gevreesde, sinds 2008 met biljoenen schulden uitgestelde ineenstorting van dit wereldwijde systeem, dat in een doodstrijd is, zal voor opzettelijk, volgens vrijmetselaarsplan dit jaar een feit zijn. De historie leert dat zo’n crisis bijna altijd gepaard gaat met oorlog. Toch gloort er ook wat hoop: dit geldstelsel zal niet al 1 juni (morgen) ineenstorten, zoals sommigen zelfs vrezen.

Hoe lang nog dit jaar houdt het verderfelijke geldstelsel met schuldgroei zich in stand?  De opgeblazen luchtbel spatte in 2008 nog nèt niet uit elkaar spatte omdat toen ieder mogelijk middel werd aangegrepen om dit te voorkomen.

Vaststaat, dat deze bel uit elkaar gaat spatten, omdat er nu geen geld meer over is. Alle reserves, die dit schuld creërende bankieren in leven houden, zijn verbruikt.

De misdadige eliten, die en rechtspraak wereldwijd domineren, heeft in de afgelopen crisistijd achter de schermen zo’n $200 miljard uit de Russische- en meer dan $1 biljoen uit Chinese geldhoeveelheid, die in omloop is, onttrokken. Van offshore- rekeningen op naam van de Britse aristocratie zou zelfs $2 biljoen tot $3 biljoen zijn gestolen, tot financiering van het vooropgezette losweken van het VK uit de EU (Brexit, de Britse uittreding).

Als laatste vrijmetselaarstroef moet de bevolking misleiden alsof hij de Amerikaanse economie ten koste van wereldeconomie zal redden. Deze vrijmetselaar heeft slechts twee opties: of de Amerikaanse economie redden ten koste van alle andere economieën of omgekeerd, namelijk de wereldeconomie redden en de Amerikaanse laten instorten. Over zijn keus laat Trump geen misleidend misverstand bestaan. Deze week verklaarde hij nog op een bijeenkomst in de VS dat hij ‘niet de president van de wereld is, en dat ook niet wil zijn. Ik ben alleen de president van de VS, en vanaf nu is het America First.’

Trump gaat de dollars, die nu in het buitenland worden geïnvesteerd, omdat deze aan deze Amerikaanse dollar al 8 april 2015 failliet is, vrijwel uitsluitend gebruiken om ons te misleiden met zogenaamd serieuze pogingen om de economie van zijn eigen, door de 44 ste en laatste president van de oligarchische VS (zijn voorganger Obama) doelbewust op de rand van afgrond gebrachte land weer op poten te brengen (weer het trekpaard van de wereldeconomie te laten zijn).

In deze neo-feodale één-wereld hebben de burgers daarvan geen inspraak meer; ze zijn feitelijk reeds gedegradeerd tot weinig meer dan slaven. Zo negeert de EU volledig de wil van het volk; deze volksverradersunie blijft naar de wens van een misdadig klein groepje rijksten der rijken stug verder gaan op de ingeslagen weg naar een centraal vanuit Brussel geregeerde Verenigde Staten van . Trump moet laten geloven, dat hij de vooruitgang voor de gewone man i.p.v. de duurzame afbraak door de misdadige globalisten beoogt. Hij misleidt, want alle presidenten van de VS worden door deze globale oligarchen benoemd i.p.v. gekozen.

Bij wijze van het spelen van gecontroleerde oppositie tegen het fasegewijs verwoesten van de , dat ons zoveel welvaart heeft gebracht, helpt ook hij mee aan de extreemlinkse neomarxistische ideologie van een grenzeloze, geïslamiseerde multiculturele samenleving, waarin energie en verplaatsingen (brandstof) door verduurzaming enkel nog voor de rijksten betaalbaar zullen zijn, en het ongehinderd verdwijnen van de sociale zekerheid naar aanleiding van het voor opzettelijk binnenhalen van miljoenen immigranten, inclusief een nimmer aflatende stroom van zogenaamde vluchtelingen, die vanwege hun culturele achtergrond ook nog eens zeer moeilijk integreerbaar zijn.

Voor Nederland is die buitengewoon sombere toekomst bijna onvermijdelijk geworden, nu D66, in welke coalitie van Bilderbergslaven dan ook naar dwingende voordracht van de Bilderbergbendeleden inclusief een koninklijk wanend staatshoofd aan de volgende regering van deze Willem Von Amsberg onvermijdelijk zal deelnemen.

Alleen een alliantie van Trump en Putin zou de wereld nog kunnen redden. Zo juichen nog helaas zovelen toe, in onwetendheid erover, dat de tegenstelling tussen Oost en West een mythische is, Putin dus een gefingeerde vijand van de VS, zodat misleide bevolking zijn heil in Putin gaat vinden en zelfs onbewust meewerkt aan de gecontroleerde oppositie, die Trump namens een klein misdadig groepje rijksten der rijken daarom speelt. Ondertussen maakt dit mogelijk, dat dit groepje psychopaten onvoorstelbare chaos op de planeet ongehinderd creëert: de meesten laten zich namelijk afleiden door de islaminvasie en als een daartoe gefingeerde vijand, over de tegenstelling tussen Oost en West, die slechts mythisch is.

We zijn duidelijk op weg naar het einde, want de wereldwijde crash van het geldstelsel en de daarbij gepaard gaande chaos tot het hoogtepunt is onvermijdelijk, of  nu Trump [als vrijmetselaarstroef] dan wel Clinton was benoemd i.p.v. gekozen of niet; ik kijk er naar uit, ik mag hopen dat zij, die zich door dit groepje psychopaten laten gebruiken, niet weten wat ze doen, om nog genade te kunnen ontvangen. De hoop, die nog gloort is dus een ijdele, ook omdat de neo-liberalen, de zogenaamde volksvertegenwoordigers, of die nu Linksgroen of Links-Liberaal heten, lobbyisten namelijk voor en gegijzeld door de op geld gerichte belangen, is er alles aan gelegen om aan de macht te blijven, zodat ze in versneld tempo via geforceerde crises de federale staat van Europa, deel van de nieuwe wereld orde, de moderne versie van het reeds huidige slavenmodel, kunnen vormgeven en daarmee de duistere plannen kunnen realiseren.

Tot de neo-liberale (en satanische) kliek, die de wereld domineert, behoren zowel Trump als laatste troef van de vrijmetselaars als Putin. Met andere woorden, ook al willen nog velen geloven dat beide Rothschildpionnen kans van slagen hebben om tegen Rothschild als hun baas te blaffen (de zogenaamde verwoede pogingen om Trump af te zetten zijn eveneens gespeeld) alsof ze een veilige, stabiele, welvarende en niet-islamitische toekomst voor onze kleinkinderen willen, niets is wat het lijk, ook in het huidige Europa, waar burgerbewegingen en hun leiders als populisten dus voor opzettelijk worden gedemoniseerd en genegeerd.


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Eritreese bierdrinkers kosten Nederland een Ferrari per stuk

Luister eens overheid: Mijn privacy is van mij!