in , , ,

Windowdressing van de overheid: ‘het Huis van de Klokkenluiders’ helpt je van de kou in de vrieskou

De overheid gebruikt ‘het Huis van de Klokkenluiders’ als windowdressing. In werkelijkheid traineert deze onderzoek en veiligheid op alle fronten.

Klokkenluiders zijn van de kou in de vrieskou gekomen. Terwijl ‘het Huis van de Klokkenluiders’ gebaseerd is op de wettelijke taak van onze overheid om zorg en veiligheid te bieden, doet zij het tegenovergestelde.

Het ‘Huis’ is een plek waar de doofpot regeert.

Niet alleen voert de overheid haar wettelijke taak niet uit, zij verraad bovendien personen die om maatschappelijke redenen misstanden aan de kaak stellen. Klokkenluiders zijn er inmiddels gemiddeld even erg aan toe als een kankerpatiënt. Ze staan psychisch en financieel meer in de kou dan ooit tevoren.

Ton de Wijs is directeur van het instituut voor psychotrauma. Hij is deskundig in het begeleid van mensen met een psychotraumatische achtergrond. In die hoedanigheid begeleid hij diverse klokkenluiders via het huis van klokkenluiders.

Journalist Marcel van Silfhout in gesprek met Ton de Wijs.

Photo by silentnelite


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Mr G.B.J. Filterman
2 jaren geleden

Burgers denken nog veel te veel dat de overheid er voor hun is. Dat zou zo moeten zijn in de ideale wereld maar de werkelijkheid is totaal anders. Burgers zijn alleen goed om te betalen maar daarmee is het wel gezegd. De werkelijkheid is dat de overheid de laatste decennia steeds verder van de burgers is komen af te staan en dat partijen achter de schermen, de elite (lees banken en multinationals = Bilderberg), de dienst uitmaken in dit land (maar ook in de rest van de wereld) met zeer kwalijke gevolgen voor de burgers maar inmiddels met de totale wereld economie.
De schuld is niet dat burgers teveel schuld maken. De schuld ligt volledig bij de elite !!!

De afgelopen decennia zijn de rijken steeds rijker geworden en de middenklasse en armen steeds armer. Een zeer kleine groep van minder dan 0.5 % van de wereldbevolking bezit meer dan 90 % van alle aardse bezittingen …. De winsten die verkregen werden door robots, computers, massa fabrikage, automatisering tot stand gebracht door miljoenen werkers worden niet eerlijk verdeeld ….
En de werkelijkheid is nog vele malen erger !!!
En de elite zorgde er wel voor via de politiek dat die diefstal kon plaats vinden. Vroeger of later gaat dat tot grote problemen leiden.

Kamerleden zijn tegenwoordig jonge net afgestudeerde jonkies met een studie politicologie, geschiedenis of rechten zonder enige ervaring. Daarvan kun je en mag je niets verwachten …. Jonge politici hebben twee mogelijkheden: of zij lopen aan de leidband van de elite en deze lieden gaan een mooie carrière tegemoet en worden geholpen of zij die de maatschappij op een eerlijke manier willen dienen en deze mensen worden op alle manieren dwarsgezeten of zelfs vermoord … (Kennedy, Allende, Fortuyn en zoveel anderen).

Een belangrijk punt is dat burgers niet goed geïnformeerd zijn omdat de media (TV, radio en kranten) zijn gekocht door de elite en die bepalen wat er op het scherm komt en wat er in de kranten staat en daarmee is de burger totaal fout geïnformeerd (onder ander over de acties van de gele vesten die veel verder gaan dan over de kosten van dieselbrandstof).
Dat verklaart waarom weinig belangstelling hebben voor politiek en niet betrokken zijn bij de politiek en te weinig zorgen dat er een goede regering komt die hun democratische belangen behartigt.
De burgers zijn daarnaast zo druk met hun werk bezig waarbij ook nog het woonwerk verkeer komt en waarbij man en vrouw moeten werken voor een redelijk inkomen dat zij totaal voorbijgaan wat de politiek allemaal aan het uitvoeren is.

Door internet worden meer en meer mensen wakker en begrijpen door publicaties op internet wat er in de wereld werkelijk aan de hand is. En dan blijkt dat er nog veel meer zaken zijn waarmee de mensen op deze aardbol zijn bedrogen. Maar dat voor een andere keer ….

Frits
2 jaren geleden

De politieke ratten zorgen er wel voor dat ze aan alle kanten ingedekt zijn.
.
In alle vertakkingen van de maatschappij zijn de vrienden van de zionisten rijkelijk vertegenwoordigd,
,
deze Collusie groep noemt men democratie.
.
Dante schreef hierover :
“wie hier binnen treed laat alle hoop varen” =
RECHTSTAAT & DEMOCRATIE

Gerd
2 jaren geleden

ADVIES : geloof geen enkele ambtelijke bestuurder

sator
Antwoord aan  Gerd
2 jaren geleden

Klopt helemaal-
vooral Rechtbanken zijn oplichters
.
Elk conflict met en bestuurder ‘via de Rechtbank “zonder Advocaat” – wordt ‘altijd’ voor 100% verloren. En Geld kwijt
/
Daar hebben de zgn “onafhankelijke en Neutrale rechters’ een scala aan trucs voor.
,
Trucs die niets met recht van doen hebben
.
Je moet conflicten met bestuurders met wapens of geweld oplossen.
.
Rechtbanken worden op economische gronden aangestuurd door het Openbaar Ministerie ‘van Mr. Bart Nieuwenhuizen. Deze Lul wordt binnenkort weer rechter
.
Inderdaad :
–ADVIES : geloof geen enkele ambtelijke bestuurder

Simon
2 jaren geleden

je hebt ook nog het huis van de Democrate door Ernst Hirsch Ballin met z;n zalvende stem. Een lijst met belangrijke figuren. Die er achteraf helemaal niet inzitten, Gewoon verzonnen dus, ook diverse Cie toezichthouders ‘die niet bestaan, De burger wordt constand belazerd, Het is toch niet te weerleggen

WeekendKijktip: Conspiracy Theories with Shane Dawson

Onthutsend: Eerste Kamer wordt bevolkt door senatoren die ‘te koop zijn’