in , , ,

Winkeliers zijn er helemaal klaar mee: Asielzoekers steelroven Gronings dorpje leeg

Ondernemers in Ter Apel zijn het zat om nog langer te wachten op een schaderegeling als er wordt gestolen uit hun winkels door uit zogenoemde veilige landen.

Per jaar kost het hen tienduizenden euro’s, zei Harry Stuulen, voorzitter van de ondernemersvereniging in Ter Apel, vanochtend in Goedemorgen op NPO 1.

Als personen zonder vaste woon- of verblijfplaats uit zogenoemde veilige landen (Noord-Afrika en Oost-Europa) worden gepakt, wordt de rekening vervolgens niet betaald.

Per jaar zouden die kosten oplopen tot 65.000 euro per jaar, aldus Stuulen.

Lees ook eens verder bij de bron: wnl.tv

Er komt een SCHADEFONDS van belastingcenten om de kosten van stelende en meestal kansloze asieleisers te vergoeden. Zo ver is het dus al gekomen.


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
N.L. Doodziek
2 jaren geleden

Wat is er toch aan de hand dat de overheid de gelukzoeker uit het midden oosten zo sterk de hand boven het hoofd houdt? Wat beweegt de overheid alles uit de kast te halen om de gelukzoekers het maar naar de zin te maken op kosten van de burgers die in NL al jaren belasting betalen en nauwelijks genoeg overhouden om van te leven? Wat beweegt een overheid woonruimte onmiddellijk ter beschikking te stellen en eigen burgers die jarenlang op een wachtlijst staan te passeren?
Wat beweegt de (r)overheid om onmiddellijk met uitkeringen te smijten en de eigen bevolking achter te stellen?
Wat beweegt een overheid om niet meer naar de eigen burgers te willen luisteren en referenda botweg aan de kant te schuiven?

Het land van eindeloze hoeveelheid regels en belastingen op alles. Het land van overal camera’s. Het land van overal flitskasten, trajectzones, betaald parkeren, afval passen en noem de duizenden andere belastingen maar op. Het land waar je aan het eind van je leven geen cent hebt overgehouden van je harde werken en waar man en vrouw een volledige dagtaak hebben wat vroeger nooit nodig was.

Wat is er met de overhand aan de hand? Het is de hoogste tijd dat de burgers wakker worden en geen genoegen meer nemen met de niet democratische praktijken in Den Haag …..

Over de veel verborgen armoede in onze rijke welvaartsstaat!

Gaan we weer: EU gaat vrijhandelsverdrag met Singapore tekenen met vooral chemische stoffen en geneesmiddelen