in

Zorgminister heeft plan: Winkels en horeca kunnen nog LANG NIET OPEN, want mutaties

gray concrete road between high rise buildings under blue sky during daytime

Zorgminister heeft iets van een plan in elkaar laten zetten over het wederom openen van de . Dit plan is totaal onacceptabel. Want, laat de minister weten, het houdt in dat winkels en met name de horeca nog lang niet open mogen. Want mutaties.

Volgens De Jonge is de komende maanden nog steeds erg weinig mogelijk. “Grote stappen” noemt hij “onverantwoord.”

“Maar kleine stapjes zijn wel degelijk weer mogelijk. Met toegangstesten maken we dingen mogelijk die anders niet mogelijk waren.”

Dit houdt in dat er sneltesten worden ingezet bij evenementen, de culturele sector en sportwedstrijden. Maar niet bij de horeca. Dat vindt De Jonge “niet logisch.”

Wél laat hij weten dat de testcapaciteit razendsnel wordt opgevoerd en dat we in afzienbare tijd ongetwijfeld zelfs tests kunnen kopen bij de . Ja, nogal wiedes dat dat bij de supermarkt is, want de rest is immers niet open.

“Voor detailhandel en horeca probeer je in de komende maanden meer stappen te zetten om juist zonder toegangstest weer dingen mogelijk te maken,” zegt hij tegen De Telegraaf. Maar wanneer? Daar doet hij geen uitspraken over.

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Dit land vergat Covid-19 vanaf de zomer compleet en deed niets: Het gaat er prima

Dat werd tijd: Nederland wordt lockdown zat en wil versoepeling