in , ,

Winst maken op zieke mensen, hoe ziek is dat?

In 2013 verdienden de Nederlandse ongeveer 1.4 miljard, of wel 1400 miljoen Euro en groeide de vermogensbuffer van 4 miljard in 2007 naar 8 miljard in 2013. Het gezamenlijke vermogen van alle zorgverzekeraars bij elkaar was tweeënhalf maal zo hoog als dat wat de Nederlandsche bank eist, BAM!

Uiteraard begrijpelijk dat er een buffer moet zijn, als ondernemer bouw ik ook een buffer op om in slechtere tijden te kunnen overleven maar waarom moet de buffer van de zorgverzekeraars 2,5 maal hoger zijn dan de eis? En waarom mogen zorgverzekeraars sowieso megawinsten maken?

Lees verder via Winst maken op zieke mensen, hoe ziek is dat?.

 


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Bonusje
6 jaren geleden

Had je de farma en apotheek nog niet gesmiest? Die drijven kosten medicijnen op tot meer dan 50 voudige van wat had gekost als normaal verhandeld.

Er worden opzettelijk alreeds zieke buitenlanders per bussen ingevoerd om de verzerkering-premie woeker te maximaliseren.

Ná jaren van premiewoeker hebben ze een drempel een afschrik drempel geinstalleerd waardoor de Mensen nóg zieker worden en niet meer om medische hulp gaan….

Dán achter die drempel die facade roven ze de reeds jaren samen geklauwde miljarden wég..

Zó deden ze dat per 1991 ook met de Bevolkingen buiten de wet te zetten onbeschermd weerloos tegen elk fraudeur bedrijf deurwaarder belastingdienst overheid en verder oplichter en fraudeur.

Dat begon ook door onbereikbaar maken met enorme kosten verhogingen waarna de onslaught plunder rape en beroving van de Bevolking begon.

Geheel justities en wetgevers deden gelijk mee met landelijke totale boycots jegens de Bevolking. En roofden en plunderden al fors mét wet in de hand in de Land Grond Eigendom Bejaardenhuizen en Erfenissen rond.

Daar boven op keerden ze ook gelijk wetgeving omtrent zware georganiseerde criminaliteit tegen Bevolking en Belastingbetaler. Vogelvrij Weerloos Tegen elk willekeurige plundering eis en roof er mee! Deurwaarders deden geljk dapper woekerend mee.

Net 2009 nog malversaties door belastingdienst en staat betreffende aanleggen criminele artificiele reccesie om verder te kunnen roven en onderdrukken kraakte nog de Woningmarkt en kregen 900.000 Eigenaren een dwangbevel er door. De leegstand binnen een half jaar nu spookdorpen en wijken gecreerd.

De zelfmoorden vliegen al decennia dóor de daken!

Maar diezelfde meute is nu van plan ná de pensioenfondsen onze Sociale Systemen leeg te plunderen verder leeg te plunderen….waarna ze als emissaries van de aipac roofeliten weer op srilanka op aruba gaan uitblazen waar hun meeste familys ook wonen.

Yatsenyuk(beria) porosjenko(family van van der laan?) timmermans rutte zalm etc …. alles emissaries van de aipac en eigen families op aruba en srilanka. Dus om ons geven die geen Sou nooit gedaan ook! Eucommisie ook van aipac evenals de banken

Zo beheerd de aipac al eeuwen de Wereld als commonwealths wingewesten. En alle oorlogen hun exterminatie en management maatregelen.

Bonusje
6 jaren geleden

Hepatitis C drug in India to cost 1% of the US price http://www.zmescience.com/medicine/hepatitis-c-sofosbuvir-18092014/

Drug candidate destroys Malaria in 48 hours http://www.zmescience.com/medicine/diseases-medicine/drug-malaria-treatment-08122014/

The 1918 Spanish flu killed between 50 and 100 million people. This man is recreating it in a lab http://www.zmescience.com/medicine/diseases-medicine/spanish-flu-yoshiro-kawaoka-21102014/

Germany removes University Fees – what we Should Learn from That http://www.zmescience.com/other/germany-education-fees-01102014/

Former BAYER Chief Who Promoted Heroin Use Spurned by German Cities http://www.zmescience.com/science/chemistry/carl-duisberg-bayer-germany-17122014/

Arrestaties na doden door meningitis-injecties http://bit.ly/1sA0dpF 750 mensen werden ziek

gerechtigheid
5 jaren geleden

Het is niet te bevatten en bijna onmogelijk om HET TUIG VAN DEN HAAG NOG MENSELIJK TE NOEMEN.
ZE HEBBEN TOTAAL GEEN WAARDEN EN NORMEN; ZE HEBBEN SCHIJT AAN DE BEVOLKING; ZE LIEGEN EN BEDRIEGEN, ROVEN EN MOORDEN NAAR BELIEVEN OM HUN ZAKKEN TE VULLEN. WERKELIJK ALLES IS TOEGESTAAN EN HIERNA GAAN ZE VROLIJK VERDER OP NOG GROTERE SCHAAL BIJ DE MAFFIA VAN DE EU IN BRUSSEL.

WAT EEN LAMSTRALEN EN TUIG OVER ONZE RUGGEN!!

WAAROM GRIJPEN WIJ ALS SLACHTOFFERS NIET MASSAAL IN OM ZE EEN LESJE TE LEREN EN AF TE PAKKEN WAT ZE VAN DE BEVOLKING GEJAT HEBBEN!

DE BEUK ERIN!!!

Het volgende rampzalige overheidsproject: 4,5 miljard voor vier inzetbare JSF’s

Grappig maar de burger zit met probleem opgezadeld: Meer huisartsen weigeren contract