in

Witte Huis geeft nepvaccinatieprogramma’s om DNA te verzamelen toe

Het Witte Huis heeft toegegeven dat er vaccinatiecampagnes zijn gebruikt voor spionagedoeleinden. De regering van de Amerikaanse president heeft nu beloofd om de campagnes niet meer te gebruiken in de ‘oorlog tegen terrorisme’.

John Brennan (directeur ) besliste in augustus 2013 al dat de CIA deze vaccinatieprogramma’s niet meer zou moeten gebruiken ‘voor operationele doeleinden van spionage’. De CIA belooft ook dat het of ander genetisch materiaal dat verkregen wordt bij dergelijke campagnes niet meer gaat verzamelen of gebruiken, aldus antiterrorisme-adviseur van het Witte Huis Lisa Monaco.

Adams acht het mogelijk dat ook in het Westen zijn gebruikt als wapen. Tussen 1955 en 1963 kregen 98 miljoen Amerikanen een poliovaccin toen een deel van de doses besmet was met het papovavirus SV40, een virus dat en kanker kan veroorzaken.

Lees verder via NineForNews.nl.


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

DNB gaat bankbalansen controleren, met de accountants van diezelfde banken als adviseurs

Reminder : ‘gratis’ ov-kaart is niet gratis!