in

Witte Huis vraagt wetenschappers te onderzoeken of coronavirus daadwerkelijk een biowapen is

Volgens de mainstream media was het een complottheorie, een hoax, nepnieuws, paniekzaaierij. De doorgaans betrouwbare, daarom door ons vaak geraadpleegde alternatieve nieuwssite Zero Hedge werd er zelf door Twitter om geband.

Nu de pandemie inderdaad uit de hand dreigt te lopen, heeft het Witte Huis wetenschappers gevraagd om te onderzoeken of het virus inderdaad een biowapen is. Tal van onafhankelijke experts twijfelen daar al lang niet meer aan.

Moet straks de hele wereld vechten tegen een gemanipuleerd virus dat speciaal is ontworpen om zoveel mogelijk mensen ziek te maken en te doden, en waar vooralsnog geen enkel medicijn tegen is?

Vleermuissoep is de echte hoax

Het verhaal dat de corona uitbraak ontstond omdat iemand vleermuissoep op een vismarkt had gegeten, werd een week geleden al doorgeprikt als een hoax. Wat er hoogstwaarschijnlijk wel gebeurde is dat het coronavirus als biowapen werd ontwikkeld in het enige Chinese biohazard niveau-4 lab in Wuhan, waar officieel ‘s'werelds gevaarlijkste ziekteverwekkers' worden bestudeerd, en dat dit virus op de een of andere manier is ontsnapt.

Een van 's topvirologen onderzoekt daar al jaren met staatssteun hoe en waarom vleermuizen geïnfecteerd kunnen worden met gevaarlijke virussen zoals , SARS en corona, en zelf toch niet ziek worden. Peng voerde hiervoor genetische experimenten met vleermuizen uit om hen kwetsbaarder te maken voor deze virussen. Tijdens dat proces zou hij een zeer resistent gemuteerd ‘supervirus' hebben gecreëerd, dat het immuunsysteem van de vleermuizen kon doorbreken.

Zero Hedge publiceerde dit gedocumenteerde feit, en werd vervolgens door Twitter geband omdat het een ‘complottheorie' of ‘nepnieuws' zou zijn. Gisteren besloot het Witte Huis echter dat er toch wel erg veel aanwijzingen zijn dat het virus inderdaad genetisch gemanipuleerd is. Daarom werd de National Academies of Sciences, Engineering and Medicine gevraagd om ‘zo snel mogelijk ‘ de bron en oorsprong van het virus grondig te onderzoeken.

Directeur N.I.A.I.D: Er wordt serieus gekeken naar mogelijkheid biowapen

Toen dr. Anthony Fauci, de directeur van het National Institute of Allergy and Infectuous Disease, door ABC News werd gevraagd naar de zogenaamde ‘misinformatie online' dat het virus in elkaar is gezet en opzettelijk is losgelaten, antwoordde hij: ‘Die zorgen zijn er altijd. Een van de zaken waar nu zeer zorgvuldig naar gekeken wordt, zijn sequenties om te zien of er enige mogelijkheid en waarschijnlijkheid bestaat dat dit het geval is. Uiteindelijk kun je dat constateren, dus mensen onderzoeken het.'

Het Witte Huis heeft een gegronde reden om de officiële verklaring in twijfel te trekken. Expert viroloog dr. James Lyons-Weiler van het Institute for Pure and Applied Knowledge had immers in een interview verklaard dat het coronavirus een uniek ‘midden segment' met SARS-achtige proteïne bevat, dat er onmogelijk op natuurlijke wijze in is gekomen. Hij trof namelijk ook sporen van de ‘pShuttle' methode aan, een technologie waarmee virussen in laboratoria genetisch worden gemanipuleerd.

‘Geen complottheorie, maar wetenschap'

‘Dit is geen complottheorie, maar een wetenschappelijke, medische theorie,' verklaarde Del Bigtree, producent, oprichter en Emmy-award winnaar van het non-profit Informed Consent Action Network. ‘De oprichting is gebaseerd op betrouwbare wetenschap, logica en onderzoek.

De mainstream media moet worden gevraagd of ze aandacht gaan geven aan deze link met SARS, of dat ze iedereen gaan censureren die op basis van de wetenschappelijke feiten de wil achterhalen.'

Nog een aanwijzing dat de logische conclusies van onafhankelijke experts wel eens correct kunnen zijn, is dat de Chinese autoriteiten een ware kruistocht zijn begonnen om de theorie te ontkrachten dat het virus in een lab werd gemanipuleerd, en daarom een biowapen is. Op het Chinese internet circuleren inmiddels geruchten dat als dat toch het geval zou zijn, de dit biowapen in het geheim zou hebben losgelaten.

Allemaal toeval?

Shi Zhengli, de directeur van het enige Chinese P4 lab in Wuhan, had al in 2015 deelgenomen aan een in Natural Medicine gepubliceerd onderzoek haar het creëren van een chimera virus op basis van het SARS virus, waarmee ook menselijke ademhalingscellen mee konden worden geïnfecteerd. De conclusie destijds luidde dat ‘onderzoeken hebben aangetoond dat de virussen die de huidige vleermuispopulaties rondgaan een potentiële trigger voor een SARS-CoV uitbraak zijn'

En dit zou allemaal toeval zijn? Wuhan het epicentrum van de corona uitbraak… daar staat ‘toevallig' het enige P4 lab van China… een lab waar ‘toevallig' onderzoek wordt gedaan naar het besmetten van vleermuizen met een genetisch gemodificeerd coronavirus…. waar ‘toevallig' wordt gewerkt aan chimerische bio-genetische virussen waarmee mensen kunnen worden besmet…

Maar toen Zero Hedge simpel deze vastgestelde feiten publiceerde, werd de site onmiddellijk geband door Twitter. Nu heeft het Witte Huis de wetenschappelijke autoriteiten gevraagd om er serieus onderzoek naar te ……

Lees verder bij de bron: Xandernieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Verzorgingsstaat in afbraak en we kijken massaal de andere kant op

Waar blijft het geld? EU steunt Balkanlanden in wachtkamer met miljarden euro’s