in ,

Woede over warmtepompen! Mensen worden bedrogen met gigantisch hoge rekeningen

warmtepomp 1542804332
globalenergysystems / Pixabay

Niet iedereen is even blij met de warmtepomp, ondanks alle ‘reclame’ vanuit de overheid voor deze ‘schone’ energiebron blijkt de rekening van een warmtepomp toch iets hoger te zijn dan verwacht.

Honderden huishoudens in Den Haag kwam dit jaar erachter dat de warmtepomp een dure grap is, normaliter krijgen ze geld terug van de energiemaatschappij, maar dit jaar lag het net wat anders: ze moesten flink bij betalen, terwijl ze nu net die dure warmtepomp hebben geïnstalleerd.

Afgelopen maart kregen veel inwoners van de Haagse wijk Transvaal Midden hun energierekening op de mat. Veel huishoudens krijgen normaal gesproken dan juist geld terug, echter tot hun verbazing moesten ze ineens flink wat centjes bij betalen.

Dit tot schrik van de huishoudens.

„Hoe kan dat? Ons werd een duurzame woning voorgeschoteld met lagere energiekosten dan wanneer je op het gas bent aangesloten. Bovendien was de winter zacht”

De bewoners moesten overstappen op een warmtepompsysteem, en dit is allemaal ergens nog te begrijpen, behalve als je leest dat voor veel huishoudens de vaste lasten gigantisch zijn ….

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
54e0d243495aa814f1dc8460962a3f7f1d37d8f85254784875267bdc9f4c 640 failliet

Meerderheid Nederlanders maakt zich zorgen om financiële situatie terwijl Rutte met ons belastinggeld strooit

climate science

Klimaathysterie kost levens, maar activisten blijven paniek zaaien