in , , ,

‘Wondermiddel’ Grafeen ontmoet RNA-technologie, voor kankervaccins

zeitggtlwzi

Zodra Operatie Warp Speed ​​werd aangekondigd, maakte ik duidelijk dat een van de belangrijkste doelen was: goedkeuring verkrijgen voor experimentele RNA-technologie.

RNA-technologie had vóór het COVID-vaccin nooit groen licht gekregen. Waarom? Omdat het zeer gevaarlijk was. Over het algemeen ging het om een ​​massale ontstekingsreactie: het lichaam valt zichzelf aan.

Maar met RNA-technologie kunnen nieuwe vaccins sneller, gemakkelijker en goedkoper worden ontwikkeld. Daarom zouden onderzoekers kunnen beweren dat ze in een mum van tijd nieuwe virussen ontdekken (zonder authentiek bewijs), en zouden farmaceutische bedrijven van de ene op de andere dag nieuwe vaccins (ook wel genetische RNA-behandelingen genoemd) kunnen ontwikkelen.

Het werd de missie van Bill Gates en Tony Fauci om een ​​RNA COVID-vaccin over de finishlijn te slepen naar goedkeuring voor gebruik in noodgevallen, in geval van nood. Ze waren vastbesloten om de markt open te breken voor een stortvloed aan RNA-medische producten.

In het artikel van gisteren belichtte ik de komst van een ‘wondermiddel’, grafeen, dat wordt genoemd als de kern van een geheel nieuwe grens in de geneeskunde.

Merck gebruikt het bijvoorbeeld om onderzoek te doen naar het ontstaan ​​van OPGEPAST zenuwreacties in het lichaam, om een ​​hele reeks “ziektetoestanden” uit te schakelen.

Natuurlijk wordt de erkende toxiciteit van grafeennanodeeltjes onderschat; in het bijzonder hun neiging om longinfecties te veroorzaken.

En nu ontmoeten grafeen en RNA-technologie elkaar in nieuw onderzoek naar kankervaccins. Zoals ze zeggen, wat kan er mis gaan?

De referentie is “In situ transformerende RNA-nanovaccins van polyethyleenimine-gefunctionaliseerde grafeenoxide-hydrogel voor duurzame kankerimmunotherapie “, 21-2-21, ACS-publicaties.

Hier is een fragment uit de optimistische samenvatting: “Messenger RNA (mRNA)-vaccin is een veelbelovende kandidaat in immunotherapie bij kanker … Hier injecteren we een injecteerbare hydrogel gevormd met grafeenoxide (GO) en polyethyleenimine (PEI). De vrijgekomen nanovaccins kunnen het mRNA beschermen tegen afbraak en gerichte leveringscapaciteit aan lymfeklieren verlenen…”

De strijd is nu aan de gang om zowel RNA-genetische technologie als grafeen in te zetten in allerlei medische ‘innovaties’.

Je krijgt niet slechts één gevaar; je krijgt er twee.

En hier is een derde. Volgens de conventionele vaccintheorie zou het geïnjecteerde RNA ervoor zorgen dat lichaamscellen een eiwit produceren dat uniek is voor kankertumoren. Het immuunsysteem zou dit eiwit aanvallen en, op de weg, voorbereid zijn om kanker te vernietigen voordat het voet aan de grond kan krijgen.

Het is mogelijk dat onderzoekers van het oude mislukte Amerikaanse virale kankerproject van de jaren zestig en zeventig nu de geschiedenis kunnen herschrijven, in de rij kunnen staan ​​en zeggen: ‘We hebben nooit gefaald. Robert Gallo heeft wel twee kankervirussen ontdekt, die ook unieke eiwitten hebben. Laten we een RNA-grafeen-injectie ontwikkelen die het immuunsysteem in staat stelt om deze virussen aan te vallen…”

Ik noem dit omdat die mislukte kankeronderzoekers beweerden dat een nieuw virus, HIV genaamd, een aandoening veroorzaakte die AIDS wordt genoemd. En net als COVID werd het ‘veroorzakende virus’ nooit geïsoleerd, nooit bewezen te bestaan.

HIV en SARS-CoV-2 zijn beide fantoomfantasieën. En in beide gevallen zijn de behandelingen met medicijnen/vaccins enorm destructief.

Het medische kartel aan het werk.

Lees verder bij de bron: Jon Rappoport’s Blog

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
31328648792 b5298617b1 sheeple

Denk 1 minuut over de hoax na: Reproductiegetal stijgt enorm, van 1,37 naar 2,17 ondanks de miljoenen vaccinaties 

blue flag on pole near building

EU betaalt Moderna voor vaccin via nieuw opgerichte belastingontwijkende brievenbus in Zwitserland