in

Worden de corona-vaccinaties een herhaling van de Spaanse griep vaccinaties?

sp

Iets meer dan honderd jaar geleden stierven er tientallen miljoenen mensen aan wat men noemt de Spaanse griep.

Deze mooie misleidende naam is gekozen om de aandacht af te leiden van wat werkelijk al die doden veroorzaakte.

De meeste mensen zullen wel gehoord hebben van de Spaanse griep en wanneer we in de Wikipedia kijken, dan lezen ze het volgende:

De Spaanse griep was een grieppandemie in de jaren 1918-1919. Deze wereldwijde epidemie eiste naar schatting 20 tot 100 miljoen levens, een aantal dat het totale dodental van de Eerste Wereldoorlog ruimschoots overtreft. Het virus dat de Spaanse griep veroorzaakte was van het type H1N1. In Nederland stierven 38.000 mensen, in België schat men het aantal tussen 30.000 en 80.000 dodelijke slachtoffers.

Echter, het werkelijke verhaal van de Spaanse griep heeft volgens meerdere onderzoekers weinig of niets met griep te maken, maar alles met vaccinaties.

Na 40 jaar onderzoek schreef Eustace Mullins in 1988 het boek “Murder by Injection”, dat de zwarte geheimen van de medische industrie blootlegt, waaronder die van de zogenaamde Spaanse griep.

In dat boek schrijft Mullins onder andere:

Medische historici zijn eindelijk tot de weerbarstige conclusie gekomen dat de grote griep epidemie van 1918 uitsluitend toe te schrijven was aan het gebruik van vaccins. Het was de eerste oorlog waar vaccinaties voor alle soldaten verplicht was.

Zo stond er een verhaal in de Boston Herald dat er in 1 maand 47 soldaten waren gestorven als gevolg van een vaccinatie. Het resultaat van dit vaccineren was dat ziekenhuizen de stroom patiënten niet meer aan konden, dit niet door oorlogsgewonden, maar door vaccinatiegewonden.

De epidemie werd bewust de “Spaanse griep” genoemd om de aandacht af te leiden van de werkelijke oorzaak. Er gingen minstens 20 miljoen mensen dood aan deze epidemie en mensen die niet waren gevaccineerd overleefden het.

Tegenwoordig worden terugkerende griepepidemieën vaak ….

Lees verder bij de bron: Niburu.co

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
vaccin holocaust 02 social media

Ook Nederland: 10 meldingen van mogelijke trombosevorming na prik met AstraZeneca

Covid  Syringe Vaccination Virus  - Gajju_M / Pixabay

Corona-cabaret: Ook moeder Hugo de Jonge helpt mee vaccineren: ‘Een soort Bevrijdingsdag’