in ,

Wordt er een nieuwe 9/11 voorbereid voor deze maand?

September is een maand waarin iedereen die een klein beetje het nieuws volgt meer gespannen is dan anders. Talloze mensen zijn ervan overtuigd dat er “iets” in de lucht hangt.

Dat er ergens rond de 23e van deze maand iets gaat gebeuren, waardoor de toekomst van onze planeet zal veranderen, net zoals dat na 9/11 het geval was.

Een van de kenmerken van een grote False Flag operatie zoals 9/11 is het gelijktijdig plaatsvinden van oefeningen waardoor vaak grote verwarring ontstaat en op een bepaald moment mensen niet meer weten wat echt is of oefening.

Iets dergelijks was er ook aan de hand tijdens 9/11 en dat wordt dikwijls als reden aangevoerd om te verklaren dat de biljoenen kostende Amerikaanse luchtmacht niet in staat was om te voorkomen dat er “een paar losgeslagen terroristen” tegen de torens in New York vlogen .

On 9/11, the multiple “war games” scheduled at the same time as the attacks resulted in numerous false alarms that temporarily confused the air defense system, making it more difficult to respond effectively.

Tot verrassing en verbazing van velen worden er nu deze maand militaire oefeningen gehouden in Amerika aan de oostkust waardoor de radarsystemen voor de burgerluchtvaart niet optimaal werken.

Twee veel gebruikte systemen zullen door deze oefeningen niet goed en/of betrouwbaar meer werken. Het ene heet TCAS en het anders ADS-B.

Via een zogenaamde Notam is bekendgemaakt aan het vliegend deel van de bevolking dat deze systemen vanaf 2 september tot aan 1 oktober niet goed en/of betrouwbaar zullen werken in Virginia, North Carolina, South Carolina, Georgia, Florida alsmede een strook van meer dan 300 kilometer uit de kust.

Als reden wordt aangevoerd dat er in dat gebied militaire oefeningen plaatsvinden.

Het bericht dat op het laatste moment is uitgevaardigd heeft ook onder vliegend personeel en andere luchtvaartorganisaties voor de nodige onrust gezorgd.

De vraag is nu of we hier te maken hebben met een slordig Amerikaans Ministerie van Defensie die er op het laatste moment achter komt dat vanwege een door hen geplande oefening bepaalde radarsystemen niet goed meer werken?

Of is er sprake van een situatie zoals bij 9/11, waarbij het cruciaal was voor het slagen van de False Flag operatie dat de luchtmacht gehinderd zou worden in het uitvoeren van hun taak.

Misschien heeft dit allemaal niets te betekenen, maar de combinatie van de maand september en radarsystemen die niet goed functioneren aan de Amerikaanse oostkust maken veel mensen huiverig.

Dat wordt versterkt als we bijvoorbeeld de agenda van Vladimir erbij pakken:

September 14–15 – Official Visit to New York, to participate in 70th Regular Session of the United Nations General Assembly. In het hol van de leeuw.

En het bezoek van de paus:

De Amerikaanse president Barack zal paus Franciscus op 23 september ontvangen op het Witte Huis in Washington DC.

Voor het eerst in de geschiedenis zal een paus op 24 september de gezamenlijke vergadering van het Huis van Afgevaardigden en de Senaat toespreken.

Lees verder via de Bron: Niburu.co

 

PERSBERICHT: Nieuw bewijs van voorkennis van de aanvallen van 11 September

Veertien jaar na de wereldschokkende gebeurtenissen van 11 september 2001 heeft een panel van 23 professionele onderzoekers nieuw bewijs boven water gehaald dat de officiële lezing betwist.

Vandaag publiceert het Consensuspanel 11 September twee nieuwe Consensuspunten waarin bewijs wordt overlegd dat er sprake was van voorkennis van de aanvallen.

Het eerste punt, Punt H-2, gaat over Able Danger, codenaam voor een hoog niveau inlichtingenoperatie, opgezet door de generaals Hugh Shelton en Peter Schoonmaker, Opperbevelhebbers van het Commando Bijzondere Operaties van het Ministerie van Defensie (SOCOM).

Able Danger bracht naar voren dat de man die werd geïdentificeerd als “Mohamed Atta” al sinds januari/februari in het land was, ongeveer 18 maanden voor de van 11 September, terwijl de officiële lezing zegt dat hij in juni 2000 aankwam.

Hoe dan ook: Het bewijs dat Able Danger opleverde werd voor het plaatsvinden van de aanvallen stelselmatig door overheidsambtenaren genegeerd; de Commissie 11 September zwijgt er achteraf over in hun Eindverslag; en de Inspecteur Generaal van het Ministerie van Defensie stopte het later in de doofpot.

Voormalig directeur van de FBI noemde de bewering van de Commissie 11 September, dat dit bewijs historisch niet van belang was, “verbijsterend.”

Het tweede nieuwe Consensuspunt, Punt Pent-4, toont aan dat de aanval door een aantal mensen werd verwacht voor deze plaatsvond. Een aantal militaire oefeningen, gehouden voor 11 September, waar virtueel vliegtuigen in het Pentagon werden gevlogen, suggereren dat een dergelijke aanval niet onverwacht was.

Verder verschenen er nieuwsberichten dat veiligheidsbronnen ambtenaren van het Pentagon en andere overheidsdienaren waarschuwden niet vliegen op 11 September.

Op de ochtend van 11 September voorspelde Minister van Defensie Donald Rumsfeld een aanval op het Pentagon. Er werd bericht dat hij, gezeten in zijn kantoor en kijkend naar een televisieverslag vanuit New York, zei: “Geloof me, dit is nog niet voorbij. Er komt nog een aanval, misschien wel hier.”

Dan, binnen minuten na de aanval, en ondanks zwaar verstopte verkeersaders, arriveerde de FBI om op verschillende locaties videobanden van beveiligingscamera’s in beslag te nemen, ’s gericht op het deel van het Pentagon dat net daarvoor was geraakt.

Pentagon-correspondent van NBC Jim Miklaszewski werd werd vooraf gewaarschuwd door een official van de militaire inlichtingendienst, die zei: “Ik zou de rest van de dag wegblijven van de E-ring [de buitenste ring van het Pentagon, waar het kantoor van NBC was gevestigd], want nu zijn wij aan de beurt.”

Eerdere Consensuspunten die betrekking hebben op voorkennis gaan onder andere overhet instorten van Gebouw 7, over handel met voorkennis, en over de rollen van Vice President Dick Cheney en burgemeester van New York Rudy Giuliani.

Lees verder via de Bron: Consensus 911

Photo by Loco Steve


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Johan
5 jaren geleden

Aanslagen van de afgelopen 14 jaar en een vervolg dienen uitsluitend een economisch belang. De machthebber wil niet -dat jij een “vrije wil” bezit. Kiezen dat is machts-bezit. Hun macht is totale [vooral] digitale controle. De kracht van de machthebber zit vnl. in het internet [Paard van Troje]. Hoe meer de politiek burgers verplicht daar gebruik van te maken -hoe meer de burger zijn eigen macht [en vrije wil] -uit handen geeft. Drogredenen zijn o.a. het milieu besparen. U hebt totaal geen vrije keuze meer -wat een fundamenteel mensenrecht is. Ook maakt de machthebber de openbare ruimte opzettelijk onveilig. Hier werkt immers ook het “verdienmodel”. Voorts wordt de media als onrustverspreider ingezet -met vooral veel geweld op de TV . Als je opgelegde verplichtingen niet nakomt wordt de verantwoordelijke boos. Inmiddels lopen we alle in de ganzenmars -en zijn inert geworden. We zijn dus opnieuw bezet.

Het bekende regeltje : “Ik heb niets te verbergen !!”
Ik heb ook niets te verbergen maar ik ben wel degelijk gesteld op mijn privacy. Omdat ik niets te verbergen heb, is het krankzinnig -en onnodig om mij 24 uur te bespioneren! De burger heeft zich “digitaal volledig in het pak laten rijgen” -de drogredenering hier was -dat het voor [uw] eigen veiligheid is! Een Schijnveiligheid dus. Zo kan de machthebber digitaal uw denkwijze beïnvloeden -en heeft totale controle [alle neuzen één kant op]. Door onveiligheid te creëren in de openbare ruimte -hebt u uw “vrijheid en privacy” opgegeven. Churchil waarschuwde hier reeds voor. En 9/11 was een administratieve tevens Geopolitieke coup door banken in gang gezet, U bent als burger na 9/11 voor altijd een verdachte. Het verdwijnen van de onschuldaanname. Formeel hebt u nog wel rechten – maar praktisch vrijwel niets meer. De Rechter is louter een formaliteit. De Rechter is er alleen voor de economisch sterken. Van rechtssoevereiniteit naar staatssoevereiniteit nu. Men schuift u ook gewoon wat in de schoenen. Omdat u daar [toevallig] liep. De machthebber kende u al een tijdje. En als een niet Westerse inwoner kom je eerder in aanmerking als potentieel verdachte. Een negatief profiel [profilering] is er snel van je gemaakt inclusief drogreden voor de media, mocht er iets mis gaan. Is toch niet te weerleggen. En omdat het de machthebber [toen] goed uitkwam [zie Londen- Madrid & Bosten]. Zo houdt de machthebber angst vervreemding en onderlinge verdeeldheid in stand. De buitenstaander krijgt zo minder kans als deze al wat durft. Als gevolg van externe onrust word nieuwe Veiligheids Wetgeving gemaakt. Omdat de maatschappij een stapje hoger gaat in het stresscircuit [Markt en 24 uurs economie] -heeft die gestreste burger ook eerder last van zijn omgeving -zoals [schoolpleinen en Buren]. Geen moment krijgt u rust -waardoor er vreemde signalen naar onze hersenen worden gestuurd. We worden ontvankelijker. Agressie wordt geboren -maar ook overtredingen. Voorts wordt u zomaar wat [vermeend misbruik] in de schoenen geschoven. Een massa-mediahype. U wordt agv. deze stress eerder in de gaten gehouden. Machtsspelletjes en schending van uw persoonlijke vrijheid komen elkaar regelmatig tegen. U bent uw Burgerrechten al een tijdje kwijt -in deze zgn. Democratie en Rechtstaat. Dit politieke beleid heeft tot doel -het consolideren van de macht -en burgers tot een [willoos] economisch doel maken [uw enige recht = alleen consumeren]. En iedere tegenstander [hiervan] vroegtijdig opsporen -en de mond te snoeren [zie Spanje]! Daarom is uw “vrije wil” voor machthebbers een erg groot gevaar. Privacy is een hoog goed, Wat je met alle macht en kracht moet beschermen. Ook buitenwettelijke regels dien je gebruiken. Kijk uit voor het Cbp*. Die zit in dezelfde rol als de Cie Dessens -in het onderzoek over de AIVD/ NSA = Onderdeel macht. AIVD is de bodyguard van de macht. Binnen de AIVD bevindt zich de vrije hand O&I genoemd [crisis org.]

De Oplossing tegen willekeur hebben we dus in ‘eigen hand’. En moeten “Massaal” criminele staten -zgn. friends niet langer volgen

* Cbp- College Bescherming Persoonsgegevens. Immers de Baas Cbp [mr. J. Kohnstamm] zit ook in de Eu [Centrum v.d. Macht]. Het Cbp [nu] kan je vergelijken met de Joodse Raad uit WOII -in Amsterdam.
Reacties zijn er volop in de media, maar veel daarvan lijken afkomstig te zijn van door de staat ingehuurde personen [debunkers].
–Ga je e-mail encrypted versturen -en met encryptie bescherm je. je harde schijven van je computer en overige zaken via TOR. Dan verdenken ze mij -of ons maar.

Er ontstaan overal opstanden -met name in het MO -dit is geen toeval -na 1989 [val van de muur]. Nu ook in Oekraïne “een voet tussen de deur via een [chantage] aanslag [de Nederlandse 9/11 -was 17 juli] -& Venezuela -N.Korea & Rusland volgen! Bij de grote oliebronnen in de wereld zie je opstanden & oorlog ontstaan. Geopolitiek. Een klein land [Israël] wordt daarom zwaar overbewapend door de VS.-om de energiebronnen van het Westen te beschermen. Ons wordt verteld dat de bevolking in het MO. Zelf in opstand kwam. Welnee. Deze burgeropstanden zijn gedirigeerd en georkestreerd van binnenuit. Had de CIA al ervaring mee in Zuid Amerika -en Zuid Oost Azië – zie Vietnam etc. Bewust een mensenstroom in gang zetten tbv. de Economie.Voorts is ons een kunstmatige crisis aangepraat -wat door banken in gang is gezet -voor een hoger economisch doel. Het doel is één economisch Markt en verdien-model “volgens Friedman -met als gevolg grote sociale onrust. Moslims waren de zondebokken

Voorts :Je moet toch wel erg bijziend zijn -als je niet ziet dat in Nederland -de infrastructuur voor een politiestaat is gelegd -er een enorme tweedeling ontstaat. Met name in de zorg -onder de drogredenering “onkosten rijzen de pan uit”. In Nederland zijn onnodig veel Camera’s geplaatst & oversbeveiliging [beveiligingsindustrie €]. Daarom neemt in Nederland de criminaliteit juist toe. Allemaal begonnen -na 9/ 11 -wat ze -[de banken en hun CEO’s] -zelf hebben veroorzaakt. Voor een hoger economische doel werden deze aanslagen [door criminelen] in opdracht van de Elite uitgevoerd. Daar heeft de politieke Elite een stel criminelen voor in gehuurd en betaald. Terreur [aanslagen] berust op het L.H.Oswald effect [Kennedy =1963] –het bewijs “de dader[s] worden vrijwel direkt na een aanslag ook af geschoten of ons verteld. Het begin 9/ 11 heeft de machthebber zelf veroorzaakt [Londen -Madrid & Bali volgden] -en Moslims kregen overal de schuld van [Pearl Harbor effect]. En de media werd voorts ingezet om mensen te kwetsen -te schofferen en te beledigen. Na de val van de USSR was dit al opgesteld in 1997 -door de zionisten Club PNAC -AIPAC en AEI [zie google]. De media voerde dit schouwspel op en maakte de burger angstig -en bang. En de papengaaienburger deed de rest wel [Selffulfilling prophecy]. Is toch niet te controleren -of te weerleggen. Alles met maar één doel = EEN-wording van Europa -dat kost smakken geld. En één economisch [MARKT] systeem en één groot Neoliberaal maatschappijmodel. Afschaffen van de samenleving [+ solidariteit] -en begin van een verdienmodel. In Europa gold vanaf 1945 het Rijnlandse economisch systeem = [overleg + Samenleving]. Er moest daarvoor “een groot” economisch “verdienmodel komen -tegen de rest van de wereld [Rusland – China en India]. Daarom is ons deze crisis door de hoge Elite als een “kunstmatige crisis” -die door zionistische banken in gang is gezet. Deze NEP-crisis [drogredenen] dient als dekmantel -om de economieën van de VS + Eu aan elkaar te smeden = grootste economisch blok in de wereld. Ook de Totale maatschappelijke hervorming was onder Angst gemakkelijk door te voeren. Onder Angst laten mensen immers alles toe. lEn de Eu-eenwording kost min. 40 jaar.-en loopt via -[HUN eigen media] ‘-dat zijn Reuters en AP -[zijn handlangers van de macht]. O ja : A.Q. ’is een verzonnen organisatie. Dat zijn plaatselijke bestaande opstanden -die men in de Westerse media [Reuters] A.Q -of een aftakking daarvan noemt. A.Q is een uitvinding van de PNAC [NSA/ CIA]. En Osama Bin Laden is bewezen een oud medewerker van de CIA ten tijde van de USSR. welke een jaarinkomen van $800 miljoen ontving. Burgers nemen uit angst alles voor waarheid aan van hun overheid. Je kan als burger de waarheid toch niet achterhalen. Alles blijft binnenskamers [binnen eigen land -nu de Eu dus]. En van een verzonnen vijand -A.Q. -kan je nooit winnen. Het sociale/ humane deel is door de machthebber uit dit “nieuwe” maatschappijmodel weg gesneden. Blijft ‘over” een groot “verdienmodel” naar het voorbeeld van de joodse econoom Milton Friedman en F.v. Hayek Als je achterblijft -of een economisch onbelangrijk persoon bent -schiet men je af. Iets humaner dan -zo’n 73 jaar eerder. Het zijn weer dezelfde figuren als voorheen in de jaren ’30. Ze hebben niets geleerd. Zie onder PNAC report -AEI en AIPAC [google] -met opvallende namen. Politieke schurken en Maffialeden uit het bedrijfsleven hebben de middelen & macht verdeeld en de burger monddood gemaakt. ‘Deze zorgen er ook voor dat we niet meer mogen of kunnen samenwerken -door bv. Flexcontracten. Samen is voor die machthebber een groot gevaar. De machthebber is naar voor één ding bang “De Massa” -is het slimste wapen. Het principe heers en verdeel maakt de kans groot dat burgers elkaar ook niet meer vertrouwen. Communicatiemiddelen =zoals phones [als chantagemiddel] zijn daar een onderdeel van Een gedigitaliseerde wereld is het verlies van uw “vrije wil”. Inmiddels bent u [opnieuw] geheel ge muilkorfd en loopt u in de ganzenmars

Vanuit eigen ‘bewustzijn en zijn individuele vrije wil ‘staat het de mens vrij het goede te doen -en het kwade te willen.
Literatuur : “The brave New World”. En “Botsende Culturen”. En lees de boeken van Andreas von Bulow [oud politicus]
Citaat : Bankiers doen „Gods werk” Uitspraak door de CEO van de invloedrijkste bank in de wereld ‘Goldman Sachs’ -de heer “Lloyd Blankfein”

Onze maatschappij : Als je je vijand niet meer herkent, ren je binnenkort achter je eigen staart aan. Onwetenden zijn onze vijanden.

Sjors
5 jaren geleden

9/11: Aanslag of geschenk uit de hemel ?
Waarheid -het kwam ze goed uit

http://www.eenvandaag.nl/buitenland/oorlog-tegen-terreur/29834/9_11_aanslag_of_geschenk_uit_de_hemel_

Errol
5 jaren geleden

Een sublieme reactie van Johan. Is het dan ook niet “frappant” dat juist vandaag (13-9) er in de media een bericht is uitgebracht waar Al Zawahiri (het zgn. opperhoofd van Al Qaida) oproept jonge mannen tot aanslagen te bewegen in Europa en de VS. Mede in het licht van de massale toestroom van tienduizenden vluchtelingen, daar zullen vast wel “lonely wolves” tussen zitten. Het wordt op veel fronten (economisch, geopolitiek, ja wat niet eigenlijk) een bijzonder onprettige periode, waar over honderd jaar nog met grote regelmaat over gesproken gaat worden, want uiteindelijk zal de massa in opstand komen en zeggen, we pikken het niet meer….

johan
5 jaren geleden

De Politieke Eitite wil dit nu één-maal. Dit gaat ten koste van er veel oorlogen en- opstanden, Dit is een Psychologische oorlogsvoering tegen gewone burgers. Wat veel vluchtelingen opleverd. Voor de Elite zijn dit goedkope artbeidskrachten. Aanslagen zijn een onderdeel voor de totstandkoming van de Globalisering. Het huidige economisch Markt- en verdienmodel -is afkomstig van de Joodse econoom ‘Milton Friedman’ [leerling van Leon Strauss]. Inmiddels is bekend dat dit marktdenken en de Europese cultureel [traditioneel] geen vrienden van elkaar zijn. Een Neoliberale maatschappij gebaseerd op een hard verdienmodel -heeft ook tot gevolg dat onze Eu maatschappij automatisch asocialer – onveiliger -en crimineler wordt. In een neoliberaal systeem is [ook] geen plaats meer voor pauze -maar eerder voor chaos. Voorts ligt in een Neoliberaal maatschappijmodel “normeloosdheid – respectloosheid en immoreel gedrag” opgesloten. Ook zal de fysieke gezondheid van veel burgers in een Neoliberale maatschappij aanzienlijk verslechteren agv. tweedeling. En ontstaan er ook meer psychische afwijkingen. De machthebber zal het oude “samenlevings-model” tegenwerken -door bv. Flexcontracten in te voeren. Is geen natuurlijke maatschappij. De natuurlijke biotoop van de mens is een samenleving -deze wordt agv. dit neoliberaal model opgeheven. Samen waren we immers sterk. “SAMEN” -Daar was de Elite bang voor. De Eu cultuur is ook ‘niet’ gelijk aan de US cultuur [hebben geen cultuur] -en de Eu is ook niet gevormd door Marktsysteem. Dit wordt op termijn een class tussen het Avondland Europa [plus Rusland] -tegen de geweldsmaatschappij de US aan de andere kant.

Errol
5 jaren geleden

Exact Johan, en dat is wat zich nu (steeds zichtbaarder) aftekent in onze samenleving, maar er zijn helaas nog te veel mensen die dit nog niet inzien.

Johan
5 jaren geleden

We krijgen dadelijk [met name in Syrie] te zien wie de werkelijke klootzak is -en dat is niet Poetin.

Hannes
5 jaren geleden

Wie zijn ogen gebruikt. Hier zie je de 3e verzoeking De aanbod van het kwaad heerser te worden over alle koninkrijken [materie] van de wereld -”in ruil voor één daad” -de aanbidding van het kwaad. Zie de hebzucht volgelingen van het kwaad

johan
5 jaren geleden

Er zijn vermoedelijk al 4000 ISIS strijders binnen Europa. Het begin hiervan lag in maart 2003 -de “onwettige Invasie” in IRAQ. Op basis van bedrog ingezet

Een 30.000 jaar oud virus is ontdekt in Rusland

Peperdure treintunnel: Belastingen omhoog, Delftenaren moeten bloeden