in , , , ,

Wordt Iran op zijn knieën gedwongen doormiddel van geo-engineering?

In opdracht van heeft de Amerikaanse regering haar pijlen gericht op en zal er alles aan doen om dat land te ontwrichten. Dat gebeurt op economisch gebied door middel van sancties, maar in het geval van Iran lijkt er ook sprake van een ander wapen.

De is de afgelopen jaren dusdanig geprogrammeerd door de liegende en bedriegende mainstream media, dat de bulk van de bevolking nu gelooft dat Iran “slecht” is. Dat het een gevaarlijk land is, minstens zo gevaarlijk als Rusland en natuurlijk moet dat arme kleine Israël heel goed opletten, want anders wordt het aangevallen door dat agressieve Iran.

In onze wereld is alles precies andersom ten opzichte van wat je wordt verteld via televisie en kranten.

Er bestaat totaal geen dreiging vanuit Iran voor welk land dan ook. Niet voor Israël en zeker niet voor , alhoewel dat excuus wel werd gebruikt om raketsystemen aan de grens met Rusland te positioneren.

xxx

De combinatie Amerika/Israël zoals wij die nu hebben is niet alleen gevaarlijk, het is er ook één die gebruikmaakt van de meest smerige tactieken om hun doelen te bereiken. Dat wil zeggen, het doel van Israël uiteraard.

En dat doel wordt duidelijk door hun Yinonplan dat erin voorziet dat er in het gehele Midden Oosten geen sterke landen mogen ontstaan, maar dat deze uit elkaar moeten worden gescheurd en versplinterd in kleine gemakkelijk te controleren landen.

Eén van de wapens die ze daarbij gebruiken is geo-engineering, oftewel het manipuleren van het weer.

Even terug naar juli vorig jaar toen we het volgende schreven:

Iran heeft te lijden onder hoge temperaturen en ongekende droogte en dit alles zou volgens een aantal Iraanse bronnen absoluut geen toeval zijn.

Op sociale media wordt uiteraard flink de draak gestoken met deze bewering, maar het is niet nieuw, want al sinds 2012 roept Iran dat haar weer wordt gemanipuleerd.

Eerder deze week beschuldigde het hoofd van de Iraanse Defensie, Israël van het stelen van haar wolken en sneeuw.

Dit hoofd, Brigadier Generaal Gholam Reza Jalali, veroordeelde Israël voor de extreme droogte in het land en zegt ervan overtuigd te zijn dat Iran slachtoffer is geworden van de Joodse staat die haar regen heeft gestolen.

Jalali zegt dat Iraanse wetenschappelijke instituten hebben bevestigd dat buitenlandse entiteiten een heel belangrijke rol hebben gespeeld in het manipuleren van de weerpatronen in het land. En verder dat Israël en een ander land uit de regio teams hebben die gezamenlijk opereren en ervoor zorgen dat die wolken die Iran wél bereiken niet in staat zijn om regen los te laten.

De Iraanse nieuwsdienst van studenten zegt dat een recent uitgevoerd wetenschappelijk onderzoek aantoont dat de beschuldigingen van Jalili niet zomaar uit de lucht zijn gegrepen.

Ook Jalili verwijst naar een wetenschappelijk onderzoek die zijn claims ondersteunen. Dit onderzoek bestudeerde onder andere vier jaar lang het weer op grote hoogte van Afghanistan tot aan het Middellandse Zeegebied. Daaruit bleek dat op alle hoogtes in dat gebied boven 2.200 meter een dikke laag sneeuw ligt, behalve in Iran. 

We zijn nu driekwart jaar verder en nu is het de omgekeerde situatie in Iran.

De ergste regenval en overstromingen sinds mensenheugenis hebben in Iran tenminste al aan 47 mensen het leven gekost. Tienduizenden bewoners van zuidelijke en westelijke provincies zijn inmiddels geëvacueerd. In de westelijke provincie Kohgiluyeh en Boyer Ahmad is een dorp volledig bedolven geraakt door een grondverschuiving, gelukkig net nadat de bewoners in veiligheid waren gebracht. 

Als je wilt weten hoe dat er in de praktijk uit ziet, neem dan acht minuten de tijd om de volgende beelden te bekijken.

https://www.youtube.com/watch?v=YT3XsHAIl5U

Mike Pompeo, de Amerikaanse Minister van Buitenlandse Zaken, vindt dat wat er gebeurt in Iran allemaal eigen schuld dikke bult is en gooit het op mismanagement van Iran. Iets dat je ook kunt uitleggen als een concrete aanwijzing dat er nu wederom geo-engineering is gebruikt, dit keer om de hevige regenval en overstromingen in Iran te veroorzaken.

Ook reddingshelikopters staan op de lijst van producten die niet meer aan Iran mogen worden geleverd, vanwege het omstreden nucleaire programma van het land. ‘Ook hulphelikopters vallen onder het geblokkeerde materiaal. Dat is geen economische oorlogsvoering, maar economisch terrorisme’, aldus Zarif op Twitter.

Lees verder bij de bron: Niburu.co


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

GPS gaat “Haywire” wanneer Putin in de buurt is, wordt beschermd door baanbrekende nieuwe techniek

“Het hoort bij de mensen, niet bij de bankiers” – Italië gaat goud bij de centrale bank weghalen