in

Wordt Zweden als eerste islamitisch?

Al enige tijd volgt het Gefira-team de demografische processen die plaatsvinden in Europa, vooral in het westelijke deel ervan. Deze keer publiceerde Gefira een rapport over Zweden, een goed ontwikkelde, typische westerse staat, lid van de Europese Unie.

Het rapport bevat onafhankelijke berekeningen met behulp van speciale demografische software Cerberus 2.0. Het rapport is gebaseerd op de input die is ontleend aan de officiële statistiekbureaus.

De bevindingen van Gefira op basis van de officiële gegevens van Statistics Sweden SCB onthullen wat volgt:

  1. het vruchtbaarheidscijfer van inheemse blanke Zweden is veel lager (1,6) dan het totale vruchtbaarheidscijfer van het land (1,9);
  2. het Zweedse ouderlijk systeem slaagt er niet in meer baby’s te brengen;
  3. het aantal kinderen met een islamitische naam groeit in hoog tempo. Sinds 2010 is het met meer dan 30% toegenomen, zodat nu ongeveer 8 tot 10% van de pasgeborenen in Zweden een islamitische naam hebben.
  4. de inheemse blanke Zweedse bevolking zal binnen maximaal 40 jaar een minderheid vormen. Uit dezelfde bron blijkt dat 22% van de pasgeborenen een niet-westerse migratieachtergrond heeft.

 

Om het lage geboortecijfer te compenseren, voert de regering een systematisch herbevolkingsbeleid. Daarom kan worden beweerd dat de Zweedse gemeenschap in de nabije toekomst met een bescheiden snelheid in aantal zal groeien. De SCB-statistici zijn niet tot deze conclusie gekomen op basis van de Zweedse bevolkingsaantallen, noch van de wereldwijde migratietrends. 

De genoemde groei blijft en zal het gevolg zijn van het importeren van zeer vruchtbare vrouwen uit lage en middelgrote HDI-landen (Human Development Index).

De toekomst van de Zweedse bevolking is somber. Op basis van officiële vruchtbaarheidscijfers en sterftecijfers, berekende Cerberus 2.0, software ontworpen voor demografische berekeningen, het aantal geboorten en sterfgevallen voor elke leeftijdsgroep, te beginnen in 1970 

Het aantal blanke inheemse Zwedengroeide tot 1996 en van daaruit begon het min of meer in een rechte lijn te dalen. In 2017 waren er weer 8 miljoen mensen en in 2060 zullen er nog 6,6 miljoen mensen over zijn. 

Als de autoriteiten niet in staat zijn het tij te keren en de vruchtbaarheidscijfers van Zweedse vrouwen te verhogen, zal de bevolking tegen het einde van de eeuw afnemen tot 5 miljoen. Hoewel de berekeningen voorspellen dat er nu acht miljoen autochtonen zullen zijn, tonen de huidige officiële gegevens aan dat er zelfs minder Zweden zijn met twee ouders die in Zweden zijn geboren.

zweden

Door de voortzetting van de toestroom van immigranten is de huidige bevolking 10 miljoen. Volgens Statistics Sweden zal het tegen het einde van deze eeuw 14 miljoen zijn. De Zweedse autoriteiten beschouwen alleen immigranten van de eerste en tweede generatie als buitenlanders. Na een generatie zal een uitgestrekte Pakistaanse gemeenschap die naar Malmö is verhuisd, worden beschouwd als een natuurlijke Zweedse groei.

Een andere benadering is om te kijken naar het verschil tussen de berekende bevolking en de officiële cijfers. Als Cerberus 2.0 7 miljoen mensen voorspelt in 2050 en Statistics Sweden 12 miljoen verwacht, is het verschil te wijten aan migranten, of het nu de eerste, tweede of vijfde generatie is.

De voorspelling van de Zweedse autoriteiten is eerder een blauwdruk of een plan voor de toekomst dan een voorspelling. Vergelijkend met de projectie van Cerberus 2.0 en die gemaakt door de staatsplanners, verwacht het Gefira-rapport dat het Zweeds een minderheid zal zijn tegen 2066, dwz aan het einde van deze eeuw zal slechts een derde van de bevolking van Zweedse afkomst zijn, wat bijna betekent een totale re-populatie.

VIA:https://gefira.org/

Lees ook eens verder bij de bron: Stop de Bankiers

Photo by szeke cc


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Report

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Burger dupe van klimaathysterie

Valutacrisis in Turkije kan tot internationale crisis leiden