Wordt Zweden als eerste islamitisch?

Dit vind je misschien ook leuk...

Reageer mee...

2 reacties op “Wordt Zweden als eerste islamitisch?”

 1. W. Wakker schreef:

  Wat een ongelooflijk wanbeleid door de Zweedse overheid en de EU …. Wanneer worden burgers massal wakker en beseffen zij dat zij zijn gemanipuleerd door een zeer kleine groep op bestuurlijk niveau (waarschijnlijk Illuminati) die bewust een land, haar cultuur en haar economie kapot willen maken …
  Dit heeft niets met discriminatie te maken maar alles met het kapot maken van een land door moslims die zich bewust niet willen aanpassen aan de cultuur in een ander land. Verkrachtingen en criminaliteit zijn aan de orde van de dag terwijl oorspronkelijke cijfers in Zweden extreem laag waren.
  Laat het in ieder geval een leerschool zijn voor de andere EU landen en met name de burgers in de EU.

 2. Tokko schreef:

  Wat er toch mis is met een beetje minder inwoners in een land, ik snap het echt niet!

  Ergens in 1950, ik kon toen net een beetje lezen, zag ik de grote krantenkop in Het vrije Volk: “10 miljoenste inwoner!”.

  In de jaren daarna steeg de Nederlandse bevolkingsdichtheid langzaam, in 1960 11 miljoen. Het was toen heerlijk rustig in het land vergeleken met nu.

  Vreemd genoeg heeft de Nederlandse regering de emigratie na de oorlog jarenlang bevorderd. Honderdduizenden vertrokken naar echte immigratielanden zoals Canada, Nieuw Zeeland, Australie en zelfs Zuid Afrika.

  Jonge mensen, meestal met een vakopleiding, in de kracht van hun leven, vaak met hun gezin, werden gestimuleerd om te vertrekken. De ontvangende landen stelden eisen, aan vakkennis, gezondheid enz.

  En terecht!

  Nederland was “vol, ten dele overvol” volgens Juliana in een troonrede uit die tijd.

  Terwijl de emigratie nog gaande was werden al de eerste gastarbeiders binnengehaald, Spanjaarden en Italianen en nog wat Zuid Europese mannen uit diverse landen.
  Die moesten allemaal weer terug, mochten niet blijven.

  Vervolgens gingen de werkgevers, gesteund door een VVD-Gristelijke regering, verder met het importeren van goedkope arbeid onder protest van de vakbonden en de linkse partijen.

  De Turken en Marokkanen kwamen.
  De werkgevers vonden dat zo fijn, die goedkope arbeid, dat het al gauw mogelijk werd gemaakt dat ze een vestigingsvergunning kregen, met dank aan de Gristenen van KVP-AR-CHU en de VVD natuurlijk.
  Dan nog het recht op gezinshereniging en gezinsvorming en je hebt het voor mekaar.
  De aantallen door kettingmigratie namen enorm toe.

  Lubbers in 1985 liet ook nog de inkomens-eis voor gezinsvorming vervallen, zodat ook een bijstandstrekker (M/V) nog een extra bijstandstrekker (M/V) uit het land van herkomst kon binnenhalen. Die inkomens eis is weer ingesteld door Job Cohen in 2002, helaas veel te laat.

  Voeg bij dit geheel nog zo’n 20.000 vluchtelingen per jaar (gemiddeld) en je snapt waarom we in Nederland nu moeten knokken voor een stukje grond om een huis op te bouwen, voor een plekje op de weg om te rijden. Bijna 18 miljoen, terwijl in 1950 de 10 miljoen toch echt “Vol, ten dele Overvol” heette…

  Volgens mij hadden we zónder import-arbeid en mèt tijdig moderniseren en automatiseren van de industrie het land ook kunnen laten draaien. Dan zouden we nu misschien 14 – 15 miljoen inwoners hebben, toch een stuk leefbaarder dan bijna 18 miljoen.

  Daarom is het me een compleet raadsel waarom een modern, goed georganiseerd land als Zweden er naar zou moeten streven de bevolking te laten groeien.

  Al helemaal waarom je de bevolking zou laten groeien door het binnenhalen van hele analfabete volksstammen uit landen waar nog nooit iets gepresteerd is, behalve moord en doodslag.

  Ik ben in de laatste levensfase, lang zal ik hier niet meer rondlopen, maar ik heb medelijden met de jongere generaties, die met dit probleem opgezadeld zijn.

  Als ze al niet in grote burgeroorlogen verzeild raken, dan zullen ze misschien onder een moslim bewind komen, een bewind waardoor alles wat werd opgebouwd in rap tempo zal worden afgebroken.
  Islamitische dictators als Erdogan, corrupt en misdadig, zullen niet in staat zijn landen welvarend en vreedzaam te maken. Een stinkend rijke bovenlaag die alle welvaart naar zich toe trekt en een onderworpen massa, zoals nu in Saudie Arabie en andere moslimlanden, dat zal de toekomst worden.

  Dat alles door het stompzinnige beleid van de westerse politici die een grote bevolking willen om over te heersen en te dom zijn om tijdig in te zien dat dit de weg naar vernietiging is…

  Tokko

Discuseer je mee?

Close
%d bloggers liken dit: