in

#YallahHollandaya: ‘Ons land wordt dus gezien als een land van homo’s, van minderwaardige mensen, van mietjes’

In en buiten blijkt de hashtag YallahHollandaya trending. De aanleiding hiervoor is dat Ali Erbas, in een preek om de in te luiden, ernstig homofobe uitspraken heeft gedaan. Zo verkondigd hij onder meer dat de Islam vervloekt.

Niet alleen aan deze uitspraak zit een heel diepbruin en naar luchtje, maar vooral ook aan het wegblijven van hierover in en de massale steun die deze meneer krijgt in Turkije. En dat laatste is ook niet zo vreemd, want deze meneer is de directeur van Diyanet.

En diyanet heeft behoorlijk veel morele invloed onder het Turkse volk, want het is de organisatie die zowat alle Turkse moskeeën runt.

De Nederlandse rekent op de Moskee-organisaties in Nederland bij het bevorderen van integratie. Diyanet is verreweg de grootste Moskee-organisatie in ons land. Waar blijft de ophef hierover?

De heer Erbas houdt in Turkije een preek tegen homoseksualiteit, en vrijwel direct is ‘YallahHollandaya’ trending topic. Ons land wordt daar dus gezien als een land van homo’s, van minderwaardige mensen, van mietjes.

Persoonlijk ben ik er trots op dat wij een land zijn, waar iedereen kan zijn wij hij of zij wil zijn.

Maar betekend dat dat wij ons moeten laten …..

Lees verder bij de bron: TPOok

Photo by Ministerie van Buitenlandse Zaken


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Zonnepanelen wekken record aan stroom op door helder lenteweer en verdwenen vliegtuigstrepen

Covid-19 circuleerde al ‘geruisloos’ in Frankrijk voordat het virus uit China en Italië arriveerde