in ,

Yoehoe @TimmermansEU : 100-en foto’s van als vluchteling vermomde terroristen in Europa

Het Twitter account @EU_Militia Watch heeft honderden geverifieerde foto’s geplaatst van moslim terroristen die op dit moment vermomd als ‘vluchteling’ in Europa zijn. Naar alle waarschijnlijkheid gaat het hier slechts om het topje van de ijsberg. We schreven eerder deze week welke vreselijke toestanden zij ook in ons land dreigen te veroorzaken. Desondanks weigeren alle politieke partijen in Den Haag –met uitzondering van de - de grenzen te sluiten. Het lijkt er dan ook steeds sterker op dat ‘onze’ leiders en volksvertegenwoordigers doelbewust aanslagen en ander grof geweld tegen hun eigen onderdanen uitlokken.

Duitsland, , Oostenrijk, Zweden, Groot Brittannië, Frankrijk, Nederland – ze zijn er inmiddels met vele honderden, vermoedelijk duizenden zo niet tienduizenden: islamitische terroristen van ISIS, Al-Nusra/Al-Qaeda en al die andere terreurgroepen die een groot deel van het Midden Oosten en Noord Afrika tot een hel hebben gemaakt.

lokt aanslagen uit met weigering grenzen te sluiten

Waarschuwingen van critici werden genegeerd toen de besloot om de grenzen volledig open te gooien voor miljoenen migranten, waarvan bewezen is dat het slechts om een zeer klein percentage echte vluchtelingen uit gaat. Ook de vele dreigementen van ISIS om via deze ‘stealth jihad’ een gigantisch terroristenleger naar Europa te brengen, dat op het juiste moment wacht om massaal in actie te komen tegen de burgerbevolking, werden en worden nog altijd niet serieus genomen.

Dagelijks stromen zo’n 4000 tot 5000 Afghanen Europa in – vrijwel uitsluitend jonge moslim mannen, zo goed als zeker hierheen gestuurd om zoveel mogelijk blanke Europeanen te vermoorden. En overigens ook elkaar, want de eeuwenlange strijd tussen Soenitische en Shi’itische moslims zal in onze steden en op onze straten worden voortgezet.

EU staat hogere staatsschuld vanwege migranten toe en stuurt op instorting samenleving aan

Ook steeds meer analisten vragen zich openlijk af waarom de Europese Commissie –en de meeste nationale overheden waaronder ook de Nederlandse- zo overduidelijk lijkt aan te sturen op de instorting van onze samenleving en vernietiging van alles wat we na de oorlog hebben opgebouwd: stabiliteit, vrijheid, democratie, welvaart – kortom: een toekomst voor onze kinderen. Dat alles wordt opgeofferd voor de en forse verarming van heel ons continent, dat tegelijkertijd in een poel van chaos en geweld zal worden gestort.

Een van de meest gehoorde argumenten is dat de staatsschulden van steeds meer EU-lidstaten tot onhoudbare hoogten zijn gestegen. Zo zal de schuld van socialistisch Frankrijk het komende jaar naar een nieuw record stijgen. De EC gaat dat naar verluid toestaan omdat de kosten voor het opnemen van immigranten voor ieder land in de (tientallen) miljarden euro’s zullen belopen. Dat is eens te meer een aanwijzing dat een enorme financieel-economische crash niet te vermijden is.

Lees verder bij de Bron: Time2Wakeup!

Ik vrees dat die vingerafdrukken niet gaan helpen beste man!!

 


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
GERECHTIGHEID
5 jaren geleden

Éen ding weet ik in ieder geval wel zeker en dat is: Als mijn gezin door die bloeddorstige bende iets overkomt; dan zal ik PERSOONLIJK naar DEN HAAG gaan om WRAAK TE NEMEN OP DIE HUFTERS
DIE DIE SCHOFTEN TOT ONS LAND HEBBEN TOEGELATEN!
ZE MOETEN NIET DENKEN DAT ZE ONS ONGESTRAFT KUNNEN LATEN VERMOORDEN!
OOK HUN GEZINNEN ZULLEN WORDEN AANGEPAKT!

OOG OM OOG, TAND OM TAND

Antwoord aan  GERECHTIGHEID
5 jaren geleden

Ik denk, nee ik weet wel zeker dat menigeen er zo over denkt. Wij worden overal mee opgezadeld en zij zitten op pluche??

GERECHTIGHEID
5 jaren geleden

DANK ZIJ DE SCHOFTEN EN ZAKKENVULLERS VAN DE EU WORDT EUROPA TERUG GEWORPEN NAAR DE MIDDELEEUWEN.
HET GETEISEM IN BRUSSEL WIL ALLE MACHT NAAR ZICH TOETREKKEN EN DAT GAAT DESNOODS OVER TIENDUIZENDEN LIJKEN OM HUN DOEL TE BEREIKEN!!!

U BENT GEWAARSCHUWD!!!

Antwoord aan  GERECHTIGHEID
5 jaren geleden

IK hoorde van de week Merkel zeggen “we moeten meer Europa hebben”, Nou wat mij betreft mag het veel minder Europa en meer zeggenschap aan de landen zelf. Sinds dit instituut er is en sinds de euro is er allen maar rotzooi, kommer en kwel.

5 jaren geleden

Verblijfsvergunningen, huizen, stemrechten, dubbel paspoorten en gratis uitkeringen!

Uitlokking van honderden Miljoenen Moslims in Europa! Het opvangen en financieren van miljoenen Moslims in Europa voedt de islamitische invasie!

EU leiders willen oneindig veel Moslims in Europa!
Gelieerd aan radicale islamitische groepen als Al Qaida, ISIS of de Moslimbroederschap, vormen de turken de macht achter de smokkelvluchtelingen. Turken verdienen miljarden euro’s dankzij het EU-beleid.

Dagelijks stromen duizenden salafisten Europa in, deze moslims weten nu eenmaal dat Europa hun prooi is geworden! Het is puur instinctief…
Miljoenen Moslims die Europa binnen stromen haten van Europese volkeren! Ze haten van Westerlingen al in hun eigen land. Ze haten onderweg en komen ze ook hatend binnen… Ze krijgen huizen en gratis uitkeringen in Europa, en na 50 jaar nog steeds haten ze van alles die Europeaan is!

De nieuwe prooi van islamieten is in zicht!
Tienduizenden Jihadisten van ISIS, Al-Nusra/Al-Qaeda, Hamas en MoslimBroeders worden in Turkije georganiseerd en naar Europa gestuurd…
EU leiders lokken burgeroorlogen uit met weigering huidige beleid te veranderen.

Moslims die massaal Europa binnenlopen, noemen Europa een “Kafir land” of “kafier” (vijand) en delen met elkaar hun afschuw voor de Europese cultuur. Islamieten kiezen dus een “vijandland” als hun nieuwe broedplaats!
Er wordt beweert dat moslims hoofdzakelijk voor vrijheid naar Europa komen! In praktijk is er een andere beeld te zien : ze komen massaal met hun hoofddoeken binnen en schreeuwen ze Allah Akbar!!
Veel vrouwen zonder hoofddoek worden al onderweg onderdrukt! Zelfs mensen met een andere religie worden naar zee gegooid!
Demonstratief komen ze met de islamitische propaganda binnen.. Ze dragen hun islamitische uniformen en willen ze laten zien dat ze voor altijd in oorlog zijn met de ongelovigen of andersdenkenden.. Deze islamitische migratie heeft nu alleen in vorm verandert!

de Turken en Marokkanen (zogenaamde gasten..!!!) hebben in Europa een Islamitische infrastructuur opgebouwd.
Dit was een begin. 5e colonne is verbonden aan grote Moslimlanden.. Turken en Arabieren hebben nu 3e á 4e generaties islamieten binnen Europa die hele constructie verder uitbreiden en stelselmatig versterken. Het is enorm gegroeid..
3e en 4e generaties Moslims vormen nu een grote gevaar! Omdat ze nog sterkere afkeer hebben dan de 1e en 2e generaties. Laatste generaties Moslims vormen de basis van hele Jihadistische beweging in Europa…!

Huidige moslim migratie, onder de naam “vluchtelingen, asiel” is niet beter dan de Turken en Arabieren migratie onder de naam “gast arbeider, gezinsvormer etc..”!
iemand die door de Islamitische sekte oorlog op de vlucht is geraakt, gaat niet in zijn nieuwe gastland moskee bouwen, hoofddoek forceren, islam propageren, islamschool openen!
Moskeen, islamscholen, Imams, Burka’s, hoofddoeken etc.. zijn juist de bronnen van hun ellende…! Waarom zijn ze dan gevlucht? Om nieuwe Moskeen te bouwen? Gaan ze deze moskeeën gebruiken om de islam te verspreiden?
De islamitische enclaves in Parijs, Berlijn, Londen, Amsterdam en Brussel wachten op hun nieuwe Jihadisten…

Europa! De poorten zijn uiteindelijk fataal afgebroken…

OVERBEVOLKING!

Huidige machthebbers hebben de Jihadisten hangjongeren genoemd!! Dit zijn geen hang jongeren…Het gaat nu over honderden miljoenen moslims, die Europa als prooi beschouwen…! Niet alleen 190 Miljoen Moslims van Pakistan, maar ook 169.772.364 moslims van Bangladesh, 80 Miljoen Turken, 90 Miljoen Iraniërs, 110 Miljoen Egyptenaren..!
Moslims migreren niet naar een andere Islamitische land, niet naar een rijke moslimland, ze kiezen niet voor een land die zelfde taal religie en cultuur heeft, ze gaan niet naar de rijke golfstaten! Moslims, gaan niet naar rijkere Moslimlanden, ze willen liever naar Europa!
Met de religieuze doekjes gemaskerde Moslimmannen fokken lekker door: niet alleen Pakistan, Egypte en Turkije, ook Bangladesh is hopeloos overbevolkt. Onder de islamitische volkeren heerst een grote overbevolking probleem.. De overbevolking drijft de mensen intussen ook zonder natuurcatastrofes tot migratie en de migratie leidt tot bloedige botsingen…

Nog meer islam -> nog meer overbevolking

Nog meer genocide op minderheden (christenen , ongelovigen, boeddhistische minderheden in Bangladesh)
Als het overschot jonge mannen de 30 % overstijgt dan kan het vormen van een veroveringsleger gaan beginnen en zal binnen korte tijd een niet islamitisch buurland worden overvallen zo is het altijd gedaan en zo zal het gaan daar is de overbevolking ook voor bedoeld het fokken van strijders om de wereld te veroveren.

Anti Europese EU beleid veroorzaakt nog grotere migratiegolven! Islamitische massa die Europa binnenloopt haat het Westen…
Zwakke EU leiders met hun verraderlijke bevolkingsbeleid lokken nog meer Moslims en stellen eigen bevolking ten prooi aan de Islamitische massa die binnenstroomt…

Nu wilt Turkije eenmaal de grenzen van Europa oversteken! Het gaat om een politieke doel! Voor de Turken is EU lidmaatschap een middel voor de heilige massa immigratie naar zwakke Europa en dit is niet anders dan, toen ze aan de grenzen van het grote Byzantijnse rijk (grootste Europese rijk van 1000 jaar geleden, vergelijkbaar met huidige EU) stonden.
De bezetting van Europa door de fanatieke Moslims weldra een feit. De massale immigratie in West-Europa onder de vlag van de islam gaat steeds meer aanleiding geven tot een etnische burgeroorlog. Europa kan de opmars van de islam afremmen of stoppen door de immigratiewetten te veranderen. Als we niets doen, dan zal de wereld ondergedompeld worden in een donker tijdperk, waaruit geen herstel meer mogelijk zal zijn. De EU heeft een radicale revisie nodig. 

Anna Lyse
4 jaren geleden

Ik denk dat het plaatje meer gecompliceerd in elkaar steekt. Veel meer sinister met een lange geschiedenis. Ik verzin dit niet: je kunt dit op diverse plaatsen vinden (vooral US).
Daar waar conflicten zijn worden die bewust gecreeerd !!!!
Er is een schaduwregering aan het werk die streeft naar wat zij noemen de Nieuwe Wereld Orde wat niets minder is dan een fascistische wereldregering. Er zijn diverse geheime organisaties zoals Khazarische maffia, Zionists, Illuminati, Skull & Bones, Fremasons bij betrokken en de plannen zijn al vele decennia geleden begonnen.
ZIj zijn zover gevorderd dat mensen als Bush Sr en Jr, Clintons, Obama, Brown (UK), Blair (UK), Hollande (FR), Merkel (DTL), daar openlijk voor uitkomen!
De enige die volmondig hardop nee zegt tegen de NWO is Putin !!! Is het dan niet vreemd dat de EU zich opstelt tegen Rusland? Met als het even kan een WWIII. Dat geeft op zijn minst sterk te denken wie er achter de EU de boel stuurt …

Men zegt wel dat men het geld moet volgen om te weten wie achter iets zit. Welnu: dat is tamelijk eenvoudig: de Rothschild banken zijn goed voor 500 triljoen dollar en het is bekend dat Rothschild satanaanhanger is … Overigens is Rothschild een van de elite.
De plannen daarvoor zijn ver gevorderd. Het gaat dus helemaal niet goed!
Los van in handen krijgen van heel veel sleutelposities zodat men beleid kan sturen wordt het “spel” zeer intelligent gespeeld door conflicten ergens te introceren waarop dan zo gereageerd kan worden dat een gewenst resultaat wordt bereikt. Steeds in kleine stappen. Irak, Libie, Syrie, Oekraine zijn allemaal geensceneerd. Zo is het ook met de moslims die overal als vluchtelingen worden binnengehaald. Deze groep gaat op diverse manieren voor giga problemen zorgen en dat is ook precies wat de schaduwregering wil bereiken. De EU zal waarschijnlijk eindigen in een giga schuldenberg en chaos waarvan altijd de burgers slachtoffer zijn en de NWO zal zich dan opwerpen als verlosser.

De oplossing voor dit alles is eigenlijk heel simpel: ZOEK OP INTERNET, BRENG ALLES IN DE OPENBAARHEID ! ZOALS EDWARD SNOWDEN. ALLEEN KUN JE ALS BURGER NIETS: SAMEN KUNNEN WE ALLES !!

Marco Rietsnijder
4 jaren geleden

Erdogan zet nu zijn terreurcellen van de Grijze Wolven in.
800 moskeeën in Duitsland staan onder Turks Staatstoezicht.
Ook die massa wordt gemobiliseerd.

dan zijn er nog de lobbygroepen, zoals UETD (zie meer hier onder).
De plots – jong – aan hartaanval overleden onderzoeksjournalist Udo Ulfkotte had al aangetoond dat wapens voor Charlie Hebdo waren geleverd door een aan de CIA gelieerde clandestiene wapenhandelaar uit de VS.

De meeste van deze zgn. moslimterroristen zijn gebleken huurlingen te zijn die het Amerikaanse leger al had ingezet in doodseskaders in het M.O..
Die worden ‘gerecycled’, naar de EU. En ja, ook meegelift in de nep-vluchtelingenstromen. (nog geen kwart is echt vluchteling).

Er zijn sterke aanwijzingen (vondsten van zware wapens) dat AZC’s zijn ingericht als ‘safe havens’ voor terroristen – die de CIA op ieder moment dat zij wenst kan inzetten.

de Unie van Europees-Turkse Democraten (UETD), een lobbyorganisatie van de regeringspartij AKP in Europa.
Zij werkt samen met het rechtstreeks aan de Turkse minister-president ondergeschikte instantie voor religieaangelegenheden Diyanet en met Ditib – de overkoepelende organisatie van meer dan 800 moskeeverenigingen in Duitsland.
http://info.kopp-verlag.de Door: Peter Orzechowski Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

Furthermore, Erdogan is seeking support from the National Action Party (MHP), and its paramilitary wing — the Grey Wolves. https://www.sott.net/article/312081-Erdogans-deep-state-revival-Ankara-creating-monsters-in-menacing-power-grab

Organisatieschema van extreem-rechtse Turkse verenigingen van Ernst Haffmans Written by George Knight 20 januari 2013
http://afa.home.xs4all.nl/alert/2_7/turkisme.html

het ‘regime change’ apparaat van Soros’ ngo’s heeft zijn tentakels overal in de VS en EU.
o.a. BLM, Pussy Riot, LGBTQ – extremisten, ‘Faceboek’-revoluties zijn in een mum op de been gebracht. (denk aan ‘Euro-Maidan’).

Onze regering geeft de miljardairs die dit alles organiseren nog bakken met subsidie (uw zuur verdiende centen) toe!
subsidie aan de Witte Helmen (iswm. Al-Nusra, Al-Qaida, Deash, en IS)
subsidie aan de LGBTQ-industrie
subsidie aan propaganda zenders
subsidie aan de Int. Crisis Groupt, cq. het R2P Institute
subsidie aan de Open Society Foundation
wapenexporten naar S.A., Qatar, Turkije – sponsors van IS, Al-Qaida, c.s.
etc, etc.

Het zit dieper dan Timmermanz. Heel de EU, PvdA – alle kartelpolitieke partijen steunen dit.
https://langleveeuropa.nl/2017/03/de-week-waarin-de-overheid-onbedoeld-stemadvies-gaf/#more-36969

Rutte: Het gaat goed met de economie! Ondertussen zet IMF signalen voor wereldeconomie op rood

Voor wie het gemist heeft: Lubach legt in heldere taal TTIP, CETA en ISDS uit