in

YouTube gaat alle video’s die 5G en/of Coronavirus tegenspreken blokkeren

Mizter_x94 / Pixabay

YouTube heeft aangekondigd alle 's over het coronavirus, waarin de corrupte, door een communist geleide –spreekbuis van China en gecontroleerd door Bill Gates- wordt tegengesproken, te zullen blokkeren.

CEO Susan Wojcicki verklaarde dat YouTube de afgelopen tijd al druk bezig is geweest met het verwijderen van ‘problematische informatie', zoals ‘medisch niet onderbouwde' video's. Als voorbeeld gaf ze mensen of organisaties die het slikken van vitamine C aanbevelen.

Een ander verboden onderwerp is een eventuele link tussen het coronavirus en , en dan met name mensen die beweren dat 5G de oorzaak is van corona.

Daarin heeft Wojcicki overigens wèl gelijk, omdat dit inderdaad onzin is. Zo staan er in nog helemaal geen 5G torens(red:Ze staan er wel maar niet actief), maar hebben bepaalde figuren deze complottheorie toch aangegrepen om 3G en 4G torens in de brand te steken. (Inmiddels is bij Vlissingen geprobeerd de 18e mast in brand te steken. Metaal brandt overigens niet, maar wel de bekabeling.)

Brandstichters doen serieuze zaak tegen 5G geen goed

Er is overigens wel degelijk een wetenschappelijk vastgestelde link tussen het toekomstige 5G en corona.

Via de vrijwel uitontwikkelde CRISPR-CAS12 methode kunnen menselijke genen, lichamelijke functies en zelfs gedachten straks met behulp van 5G ‘online' worden gemanipuleerd en veranderd.

Daarvoor moeten er echter eerst speciale enzymen in ons lichaam worden gebracht, wat vermoedelijk via verplichte corona vaccinaties gaat gebeuren.

Degenen die nu de bestaande torens in brand steken doen de vele serieuze bezwaren die er tegen 5G zijn, bepaald geen goed, en zouden daar onmiddellijk ….

Lees verder bij de bron: Xandernieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Connected cars: big leasebak houdt je in de gaten

Straks Boa’s met wapenstok en pepperspray, China kan er een puntje aan zuigen