in , , , , , ,

Zal 5G telefoontechnologie tot dramatische bevolkingsreductie leiden aangezien mannen onvruchtbaar worden?

Ik weet dat de titel van dit artikel controversieel is, maar het wetenschappelijk onderzoek dat op dit gebied is gedaan, leidt onvermijdelijk tot enkele conclusies die onontkoombaar zijn. 

Onze huidige mobiele telefoontechnologie produceert die de mannelijke vruchtbaarheid schaadt, en de straling geproduceerd door de nieuwe 5G-technologie zal veel krachtiger en daarom veel gevaarlijker zijn. Maar de meeste mensen weten dit niet.

In plaats daarvan kijken de meeste mensen erg uit naar de uitrol van 5G-technologie omdat deze tot 100 keer sneller zal zijn dan onze huidige 4G-technologie, en wie zou dat niet willen? De grote mobiele telefoonbedrijven zullen honderden miljarden dollars uitgeven om honderdduizenden nieuwe 5G-antennes te installeren, en elk van die antennes zal constant zeer krachtige elektromagnetische straling uitstralen.

Aangezien we de straling niet kunnen zien, lijkt de dreiging voor veel mensen niet echt, maar de waarheid is dat als je in een groot stedelijk gebied woont, je er constant door wordt bestookt. En zodra het nieuwe 5G-netwerk volledig is uitgerold, zou je letterlijk in het midden van de woestijn moeten leven om er helemaal vanaf te komen.

5G is een kwantumsprong van 4G, maar omdat de kleinere 5G-golven niet zo goed reizen, zijn er veel meer antennes vereist …

Om hogere snelheden te bereiken, baseert 5G zich op millimetergolven, die zelfs kleiner zijn dan microgolven en op een hogere frequentie werken. Deze kleinere golven worden gemakkelijker opgenomen door gebouwen, bomen en andere dingen (zoals mensen), dus er zijn meer torens nodig om de verbinding te behouden. De heeft gespecialiseerde “kleine cellen” -stations en nieuwe, grotere basisstations gecreëerd om aan de eisen van 5G-technologie te voldoen. Desalniettemin wordt verwacht dat een kleine cel om de 250 meter in steden moet worden geïnstalleerd om 5G goed te laten werken. Er zal er een zijn op elke straathoek.

Bovendien is 5G-technologie “ultrahoge frequentie en ultrahoge intensiteit” …

5G-celtorens zijn om twee belangrijke redenen gevaarlijker dan andere celtorens. Ten eerste, vergeleken met eerdere versies, is 5G ultra hoge frequentie en ultra hoge intensiteit. 1G, 2G, 3G en 4G gebruiken tussen 1 tot 5 Gigahertz-frequentie. 5G gebruikt een frequentie tussen 24 en 90 gigahertz. Binnen het RF-stralingsgedeelte van het elektromagnetisch spectrum, hoe hoger de frequentie, hoe gevaarlijker het is voor levende organismen.

Dus de straling die we constant zullen absorberen, zal in feite veel, veel, veel krachtiger zijn dan voorheen, en de bronnen die de straling uitzenden zullen veel dichter bij ons zijn.

Begint u de foto te krijgen?

Als dat niet erg genoeg was, ontdekte een onderzoek aan een universiteit in Israël dat het oppervlak van het menselijk lichaam feitelijk 5G-straling in “als een antenne” trekt …

Wat verder storend is aan 5G-straling, is hoe het menselijk lichaam hierop reageert en het verwerkt. Dr. Ben-Ishai van de Hebreeuwse Universiteit van Jeruzalem  ontdekte als onderdeel van een recent onderzoek dat de  menselijke huid fungeert als een soort receptor voor 5G-straling en deze als een antenne in beeld brengt .

” Dit soort technologie, dat zich in veel van onze huizen bevindt, heeft in feite interactie met de menselijke huid en ogen “, schrijft Arjun Walia voor Collective Evolution over het onderzoek.

“… menselijke zweetkanalen werken als een aantal spiraalvormige antennes wanneer ze worden blootgesteld aan deze golflengten die worden uitgezonden door de apparaten die 5G-technologie gebruiken”, voegt hij eraan toe.

Maar omdat we deze straling niet met onze vijf zintuigen kunnen waarnemen, zullen de meeste mensen nooit eens begrijpen wat er met hen gebeurt.

Oké, laten we nu praten over vruchtbaarheid.

Verschillende vroege studies hebben aangetoond dat onze huidige mobiele telefoontechnologie  een negatief effect heeft op de mannelijke vruchtbaarheid …

Een muizenstudie uit 2005 vond “een significant genotoxisch [DNA-beschadigend] effect op … spermatozoa.”

Een onderzoek uit 2007 naar rat vond een “significant hogere incidentie van spermaceldood”, wat suggereert “dat het dragen van mobiele telefoons in de buurt van voortplantingsorganen een negatieve invloed kan hebben op de mannelijke vruchtbaarheid.” En een ratstudie uit 2009 wees uit dat de straling van mobiele telefoons “de spermakwaliteit  negatief beïnvloedt en de mannelijke vruchtbaarheid.”

En ongeveer een decennium geleden concludeerde een studie waarin werd gekeken naar mannen die werden behandeld in een kliniek met onvruchtbaarheid, dat het gebruik van een mobiele telefoon een aanzienlijke invloed had op de kwaliteit van het sperma …

In 2008, bijvoorbeeld, wetenschappers onder leiding van Ashok Agarwal, wetenschappelijk directeur van het Centrum voor Reproductieve Geneeskunde bij de Cleveland Clinic, kondigde de resultaten van een studie over 361 mensen behandeld bij een vruchtbaarheidskliniek. Ongeveer 10 procent gebruikte zelden of nooit een mobiele telefoon, terwijl iets meer dan de helft meer dan twee uur per dag op hun mobiele telefoon zat. Met behulp van een mobieltje concludeerden de wetenschappers: “verminder de spermakwaliteit bij mannen door het aantal spermacellen, de beweeglijkheid, de levensvatbaarheid en de normale morfologie te verminderen.” Of, zoals Agarwal het minder formeel formuleerde: “de spermakwaliteit daalde alsmaar mobiel gebruik toegenomen. Mannen die zeiden dat ze hun telefoons meer dan vier uur per dag gebruikten, hadden het laagste gemiddelde aantal en de beweeglijkheid van het sperma en de laagste aantallen normaal, levensvatbaar sperma. “

Maar nog verontrustender was een onderzoek van de Universiteit van Exeter uit 2014, dat kwam met extreem angstaanjagende aantallen

In 2014 werd een andere studie over deze kwestie vrijgegeven, deze onder leiding van de Universiteit van Exeter. Deze studie gebruikte 1,492 spermamonsters verzameld bij vruchtbaarheidsklinieken en onderzoekscentra. 50-80 procent van de monsters had een normale beweging, maar dat aantal daalde met 8 procent toen de monsters werden blootgesteld aan straling van mobiele telefoons. Dit suggereert dat de levensvatbaarheid van het sperma en de algehele kwaliteit verslechtert wanneer ze worden blootgesteld aan gsm-frequenties.

Hetzelfde onderzoek gaat verder met de suggestie dat de reden dat 14 procent van de paren in landen met een hoog en middeninkomen onvruchtbaarheid ervaart, is omdat zoveel volwassenen nu mobiele telefoons hebben.

Inmiddels heb je waarschijnlijk gehoord dat als je een baby wilt hebben, je je mobiele telefoon niet in je broek moet dragen.

Nou, een echtpaar dat niet in staat was om zwanger te worden, probeerde dit ook, en het werkte …

In haar boek uit 2010  Di sco nnect:  The Truth About Cell Phone Radiation, What the Indust ry Has Done to Hide It, and How to protect your family, vertelt Devra Davis het verhaal van een stel dat niet in staat was om zwanger te worden. Een arts zei dat ze hun mobiele telefoon van hun lichaam moesten houden en ze twee maanden alleen moesten gebruiken om te sms’en of met een bedrade headset. Binnen een jaar kregen ze een baby.

Laten we nu een stapje teruggaan en naar de bredere afbeelding kijken.

Over het algemeen valt niet te ontkennen dat het aantal zaadcellen gestaag afneemt in de westerse wereld.

In feite is uit een recente studie gebleken dat het aantal zaadcellen in de westerse wereld met ongeveer 2 procent per jaar daalt  …

De mannelijke vruchtbaarheid valt elk jaar in de Westerse wereld – en deskundigen wijten chemicaliën en moderne levensstijlen.

Een studie van 124.000 mannen die vruchtbaarheidscentra in Europa en de bezochten, ontdekte dat de spermakwaliteit met bijna 2% per jaar daalde .

Afzonderlijk onderzoek gericht op 2.600 spermadonoren [mannen met een bovennormale vruchtbaarheid] vertoonde een vergelijkbaar patroon.

2 procent klinkt misschien niet als veel, maar na verloop van tijd begint het echt op te tellen.

In feite bleek uit een andere studie dat het aantal zaadcellen in de westerse wereld van 1973 tot 2011 met in totaal 59 procent was gedaald  …

Hoewel de meeste mannen nog steeds een kind kunnen verwekken, zeggen wetenschappers dat  de mensheid met uitsterven wordt bedreigd  als de trend zich voortzet.

Het volgt een historisch onderzoek dat vorig jaar een afname van 59% in het aantal westerse sperma van 1973 tot 2011 liet zien.

Als het aantal zaadcellen in de westerse wereld dramatisch blijft dalen, zullen de meeste mannen in de westerse wereld al snel onvruchtbaar zijn.

En als dat gebeurt, zal er een dramatische bevolkingsafname zijn.

Op dit punt vertelt de CDC ons dat het geboortecijfer in de Verenigde Staten al op een record laag is …

Het onderzoek komt nadat het Amerikaanse National Center for Health Statics – de gegevensarm van de Centers for Disease Control and Prevention (CDC) – in juli 2017 aankondigde  dat de vruchtbaarheid in de VS een dieptepunt had bereikt.

Geboortecijfers onder Amerikaanse vrouwen zijn al tientallen jaren aan het dalen, maar namen een scherpe neerwaartse wending beginnend rond 2010.

In 2016 was het vruchtbaarheidscijfer in de VS slechts 62 levendgeborenen per 1.000 vrouwen.

Het is interessant om op te merken dat de allereerste iPhone in 2007 werd uitgebracht.

De implicaties van wat ik tot nu toe met jullie heb gedeeld, zijn onthutsend en we hebben dringend behoefte aan een open en eerlijk openbaar debat over deze kwesties.

En in dit artikel heb ik niet eens de ruimte gehad om de wetenschappelijke onderzoeken te bespreken die het gebruik van mobiele telefoons koppelen aan kanker en andere slopende ziekten.

Uiteraard hebben alle in dit artikel genoemde studies de impact van onze huidige mobiele telefoontechnologie of oudere technologieën onderzocht. Nu gaan we verder met 5G en er zijn helemaal geen veiligheidstests uitgevoerd op 5G-technologie.

Volgens Dr. Martin L. Pall, een PhD en professor Emeritus van Biochemistry and Basic Medical Sciences aan de Washington State University, is het uitrollen van 5G zonder enige veiligheidstest een ongelooflijk dwaas idee …

“Het inbrengen van tientallen miljoenen 5G-antennes zonder een enkele biologische test van veiligheid moet gaan over het stomste idee dat iemand ooit in de geschiedenis van de wereld heeft gehad.”

Maar ondanks de bezwaren van Dr. Pall en talloze andere wetenschappers, gaan we het hoe dan ook doen.

En op dit moment is er niet veel dat iemand kan doen.

Lees verder bij de bron: Zero Hedge


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Overheid compleet de weg kwijt !!!!!
2 jaren geleden

Je zou zeggen dat het een primaire taak van overheden is het beschermen van de menselijke gezondheid. En daaronder valt het tot op het bot uitzoeken of 5 G EM straling absoluut veilig is voor mens en dier. Via allerlei, ook internationals, onderzoeken en ervaringen lijkt het tegendeel het geval.
In de VS regent het klachten !!!
De overheid keurt goed zonder grondig onderzoek gedaan te hebben en de grote bedrijven (zoals Liander met haar smartmeter) verschuilen zich achter de overheid.

Mijn conclusie is dat de overheid de overheid niet meer is. Wel extreem hoge belastingen, wel in Agenda 21 vergaderingen accoord gaan en tegen burgers zeggen dat het allemaal over duurzaamheid gaat (terwijl er geen gevaarlijker document is dan dit UN document wat niets minder is dan genocide op wereldschaal), wel referenda ter zijde schuiven wat dus de primaire rechten van burgers aantast, wel alles delegeren naar de EU (dat niet democratische orgaan die zonder enige stemming naar ee politieke unie wil doorgroeien met een EU leger) … Maar datgene doen wat een overheid zou moeten doen ….. zoals beschermen van burgers bij problemen. Nee dat zien we niet ….. Advocaten zijn niets minder dan criminelen en onbetaalbaar. En als de burgers het lot in eigen hand nemen roept de overheid hard dat de burgers geen eigen rechter mogen spelen.

Wil de zaak niet nog verder uit de hand lopen zullen de burgers zelf in actie moeten komen want vanzelf gaat het echt niet !! En nog eentje dan: poepbommen zijn niet erg smakelijk … maar zijn kogels dat wel??

Armoede onder werkenden schrikbarend toegenomen

Iedereen moet GroenLinks stemmen! Terreurclub Hamas maakt propagandafilmpje