in , , , , ,

Zaterdag 1 juni 2019, de hemel boven Amsterdam: Van blauw naar grauw…

srm 15 1 juni 2019

Zaterdag 1 juni 2019 dus en de hemel boven Amsterdam: Van blauw naar grauw…

Ik ben de tel een beetje kwijt geraakt, maar ik geloof dat ik nu al zo’n 7 jaar de luchten boven mijn huis fotografeer.

Als ik onze weermensen van het KNMI zou moeten geloven, zijn het “slechts” condensstrepen die ik gefotografeerd heb, maar klopt dat wel? Ik denk van niet.

Zo ook gisteren weer…

Maar wat doet CNN nu: sproeien van zonverduisterende chemicaliën in de atmosfeer, hét antwoord op klimaatverandering! We hebben toch al chemtrails?

Het technische verhaal dat hierbij hoort, heb ik mij laten uitleggen door verkeerspiloot Willem Felderhof. Hij heeft 25 jaar voor een commerciële luchtvaartmaatschappij gevlogen en weet vanuit zijn beroepsachtergrond hoe moderne -en oude vliegtuigmotoren werken en dat verklaart waarom ik gisteren geen “gewone” condenssporen heb gefotografeerd…

Dit is wat hij erover zegt:

“Met de vliegtuigmotoren van tegenwoordig is het bijna onmogelijk om een doorlopend condensspoor te vormen. Daar moeten de atmosferische omstandigheden ideaal voor zijn. Ten eerste moet het vliegtuig boven de 30.000 voet vliegen, ten tweede moet de temperatuur lager dan min 40 graden Celsius zijn en ten derde moet je een luchtvochtigheid hebben van meer dan 67 procent.

Maar aan alle drie voorwaarden tegelijkertijd wordt maar zelden voldaan.Dus wat je tegenwoordig in de lucht ziet gebeuren, met doorlopende “contrails” over het hele spectrum van vliegtuigen op verschillende hoogtes, is onmogelijk. Dat is gewoon wetenschap. Er moet dus een andere reden zijn dat deze witte vliegtuigstrepen blijven hangen.”

Willem Felderhof, voormalig KLM-piloot.

Hier kan je een hele pagina vinden met uitleg van deze piloot:

http://globalskywatch.com/scientists/willem-felderhof/

Daarbij zou ik nog de informatie kunnen voegen van klokkenluider Terry Lawton, die terecht opmerkt dat het wonderlijk is dat een vliegtuig met 4 motoren maar 2 witte (spaghetti)sporen achterlaat. Met 4 vliegtuigmotoren zou je toch 4 witte sporen verwachten?

https://www.youtube.com/watch?v=qgg64C-O2Bo

Voor nog meer duidelijkheid dat er meer aan de hand is, zijn de filmpjes van klokkenluider Mike Decker: Klik hier!

Tot slot: Wie het burgerinitiatief nog niet getekend had, kan hier tekenen: https://chemtrails.petities.nl/ Dank u.

Stop met wegkijken: Klimaatverandering, Contrails, Vliegtuigstrepen, Geo-engineering, Chemtrails of hoe je het ook wil noemen

Bijgedragen en geschreven door Marije Freeve

geoengineeristop met wegkijken klimaatverand

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
selfie 1559473199

Seksueel getint internet contact op 16 jarige leeftijd zorgt voor levenslang zedendelict-strafblad

pensioen 1559496487

Oei! Nederlanders mogen pas veel later met pensioen dan ze denken