in

Zaterdag 15 juli: Schatzoeken naar gratis bitcoins in Amsterdam

krijgt zaterdag 15 juli bezoek van de mysterieuze Man. Die plakt op 75 plaatsen in de stad stickers en posters waar mensen gratis bitcoins kunnen uploaden met hun .

Met de speurtocht naar de digitale schat wil BTC.com laten zien hoe gemakkelijk het tegenwoordig is om bitcoins te kopen, bijvoorbeeld via iDEAL, en ermee te betalen. In totaal wordt verspreid over de stad voor 2000 aan bitcoins verstopt, in bedragen variërend van 5 tot 500 euro.

Het Chinese BTC.com nam vorig jaar de Amsterdamse startup Blocktrail over en heeft met de BTC.com Bitcoin Wallet app een eenvoudige app gelanceerd, die zowel op de smartphone als op de computer te gebruiken is als veilige portemonnee voor bitcoins.

Gebruikers kunnen daarmee bitcoins kopen en ermee betalen bij alle winkels en bedrijven die de digitale munt accepteren. Binnenkort kunnen ze op hun wallet app met behulp van iDEAL via hun eigen bankrekening bitcoins kopen.

De Bitcoin Man – in zwart pak, met gouden masker, schoenen en stropdas – wordt zaterdag 15 juli ingezet om de wallet app te promoten.

Deelnemers aan het schatzoeken moeten de wallet app downloaden op hun telefoon. Daarna kunnen ze de QR-codes op de 75 posters en stickers die de Bitcoin Man in de stad heeft opgehangen scannen en zo het bedrag op hun rekening laten bijschrijven.

Lees verder via de Bron: Bank Nieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ranglijst beste landen voor immigranten: Zweden nr. 1, Nederland 8e

Een jaar na ‘Nice’: In Frankrijk wordt de noodtoestand tot normaal verheven