in

Ze pakken alles af: Volgens het WEF dient er vanaf nu gestonken te worden! Veel minder wassen, want klimaathoax van Agenda 2030

De klimaatverandering beïnvloedt alle levensterreinen van de mens. Volgens Klaus Schwab en zijn World Economic Forum (WEF) moeten nu ook de wasgewoonten radicaal veranderd worden. Nog maar om de zoveel weken de was doen, ontziet de kleding en het milieu. U zult weliswaar niets meer bezitten en stinken, maar u zult gelukkig zijn…

Muffe toekomst: minder wassen, meer stinken

Klaus Schwab en zijn WEF maken zich echt zorgen om het milieu en proberen de strijd tegen de klimaatverandering op werkelijk alle fronten te voeren. Volgens een nieuwe ingenieuze inval van de zelfbenoemde wereldverbeteraar en “Great Reset”-planner moet er nu gewerkt worden aan de wasgewoonten van de gedwongen verblijde bevolking.

In een video op Twitter wordt aan de toekomstige bezitsloze mensen uitgelegd hoe zij hun was te behandelen hebben. Minder wassen en meer stinken is het devies.

Exclusieve wastips van Klaus Schwab

Want sinds de tijden van de klimaatverandering is er niets belangrijker dan op je ecologische voetafdruk te letten en desbetreffend te handelen. Daarom wordt aan de kijker uitgelegd dat het schadelijk zou zijn om te vaak de was te doen.

Want alleen al 70% van de CO²-uitstoot van een T-shirt zou ontstaan door wassen en drogen. Bovendien zou door te vaak wassen de kleding onnodig slijten en bovendien microdeeltjes afgeven, die het milieu schaden.

De aanbeveling van de “Great Reset”- en nu ook waspaus Klaus Schwab is simpel: spijkerbroeken zouden niet vaker dan eenmaal in de maand gewassen moeten worden. Bij truien volstaat een wasbeurt van eenmaal in de 2 weken en pyjama´s eenmaal per week.

De enige uitzondering die de burgers toegestaan dient te worden, zijn trainingskleding en ondergoed. Die mogen – met de zegen van Klaus Schwab – elke dag gewassen worden.

Wasmachine sowieso weldra een luxe?

Nu is het uiteraard te verwelkomen dat ook de eigenaren van privéjets en veelvliegers zoals Klaus Schwab en zijn WEF-vrienden zich zorgen maken over het milieu. Het is echter opvallend dat maatregelen altijd het eerst bij de burger beginnen en dat diegenen, die met allerlei voorstellen komen en eisen opstellen niet met het goede voorbeeld vooropgaan.

Zo wordt de burger ermee opgezadeld om in de toekomst te stinken, omdat hij om redenen van klimaatbescherming minder vaak de was moet doen.

Bij de sterk stijgende energieprijzen en door het blackout-gevaar is het bovendien mogelijk dat binnenkort zelfs het gebruik van de wasmachine sowieso een luxe wordt, omdat die behoorlijke gaten slaat in het huishoudboekje van de burgers, voor zover er niet sowieso geen stroom voorhanden is.

CO²-misdrijf van de oude Romeinen

Als het zover is dat de burgers dan niets meer bezitten en het leven door de energietransitie en de strijd tegen de klimaatverandering fundamenteel veranderd is – zonder stroom, auto, etc. – is wellicht ook de droom van duurzaam leven eindelijk gerealiseerd.

Dan kan de as van de kookplaats samen met resten vet of misschien verzamelde oude urine voor het wassen van kleding gebruikt worden.

Dat laatste was al in het oude ….

Lees verder bij de bron: E.J. Bron


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Weer een “complot” bevestigd: Kentekencamera’s (ANPR) ingezet tegen bijstandsfraude

Naar Chinees punten systeem (Grote Reset): Tesla’s nieuwe software-update beoordeelt jou of je veilig rijdt