in , ,

Ze zijn er! IS-bolwerk in Europa ontdekt

Ze zijn er! Inlichtingendiensten hebben het sterke vermoeden dat IS een bruggenhoofd heeft op het vasteland van . Een spookdorpje in Bosnië en Herzegovina zou in handen zijn gevallen van de harde kern van Mohammed.

Het betreft hier Osve, een dorpje zo’n 60 kilometer verwijderd van hoofdstad Sarajevo. Strategisch ligt het op een fantastische plek: op een heuvel en omgeven door dichte bossen. Een prachtige locatie om aanslagen op het verderfelijke westen te kunnen voorbereiden.

Op z’n minst 12 jihadi’s hebben hier hun opleiding gehad. Vijf daarvan liggen inmiddels te genieten van hun 72 maagden. Wie nu richting Osve kijkt, ziet mannen in jurken en islamitische gewaden rondwandelen. Ook zijn er minstens twee vrouwen in een boerka gespot.

Het is bekend dat Harun Mekicevic in de omgeving land heeft gekocht. Harun is het voormalige Joegoslavië ontvlucht om aan de eerste Balkanoorlog te ontkomen. De man woont nu in Australië waar hij afgeeft op alles dat naar Australië en westerse waarde ruikt. De wahabiet wordt als een van de gevaarlijkste mannen van het land beschouwd.

Lees verder via: FOK.nl

Photo by Libertinus


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Daar gaan we, weg met voorzieningen: Strop voor SVB, forse schadeclaims bedreigen PGB

Fijn die bezuinigingen: Nederlandse burgers vaak voor dichte deur politie