in , , ,

Zeg OM en Justitie, nu gaan jullie echt te ver met discrimineren!

Deedster / Pixabay

was me weer een weekje wel, maar nu stijgt mijn bloeddruk richting ontploffing. Oh? Zou je zeggen, wat dan?

De afgelopen paar dagen zijn er een aantal veroordelingen uitgesproken bij OM, nou en dat gebeurt elke werkdag. Maar als je een beetje tussen de regels doorleest zie je een pikant detail die je niet zou verwachten in de Nederlandse rechtstaat bananenrepubliek.

Ik neem je even mee naar afgelopen vrijdag. De veroordeling tot taakstraffen in de beruchte “blokkeerfriezen” zaak, maar liefst tot 240 uur schoffelen omdat je ervoor gezorgd hebt dat een veroordeelde “demonstrant” en zijn aanhang de Nederlandse traditie van Sinterklaas en Zwarte Piet niet kon verzieken.

Detail: De dag erna wordt er “toevallig” zo’n bruiloftstoet die heel Nederland irritaties oplevert op de bon geslingerd. Dat zal de witte man wat afkoelen en weer tot slaap sussen….

Dan vandaag, man die zijn dochter beschermd tegen een 46 jarige man met wel heel vreemde ideeën in de omgang met zijn dochter door “ recht in eigen hand te nemen”. Inderdaad dat mag niet in Nederland, klopt helemaal. Als de politie geen tijd heeft, moe is, corruptomgevolkt en wat nog meer niet om maar enige aandacht aan de zaak te besteden dan wordt je radeloos dunkt mij. Dat is dus ook gebeurt de man wordt veroordeeld tot 10 maanden cel en gaat in hoger beroep, mag allemaal.

Ik vind die 10 maanden ook wel wat erg veel als je bedenkt dat een paar “jongens” s’avonds op stap gaan met een BETONSCHAAR waarmee 2 homofielen in elkaar worden geslagen 180 uur schoffelen krijgen. Terwijl deze “jongens” naar mijn idee met voorbedachte raden te werk zijn gegaan, want wie neemt er nou in godsnaam een betonschaar mee met stappen?

De man die zijn dochter wilde beschermen kreeg vandaag in hoger beroep maar liefst 4 jaar en 6 maanden cel.

Wat is er allemaal gebeurd in de tijd voor de mishandeling? Een reconstructie

Op 2 januari krijgt H’s dochter een bos rozen en chocolade. De bloemen zouden van haar 17-jarige vriendje zijn die ze via internet had leren kennen, maar de bloemen zijn wel erg duur, vindt H.. Bij de bloemenwinkel komt hij erachter dat de bloemen zijn gekocht door een oude man.

Hij informeert de politie, blijkt uit een reconstructie van Omroep Brabant.

Via een ander slachtoffer krijgt hij beelden van de man, die Jack S. heet, en van zijn auto. Hij zet de foto’s op Facebook en dat levert hem honderden tips op. Op 11 januari belt hij met de politie om te zeggen dat hij vindt dat hun zoektocht te lang duurt. De agent waarschuwt hem niet op eigen onderzoek uit te gaan.

Media-aandacht

Een dag later brengt H. de politie twee usb-sticks met informatie over de verblijfplaats van de dader. is onduidelijk wat de politie daarmee doet. De zaak heeft inmiddels media-aandacht gekregen.

Een tijd later krijgt hij een tip van een anonieme beller die zegt dat hij de auto van S. in een straat in Eindhoven heeft zien staan. H. gaat checken en stuurt een WhatsAppje met een waarschuwing naar een agent. Hij blijft in de buurt van de auto wachten.

Arrestatieteam stand-by

De dag erna belt H. met de politie om te zeggen dat hij bij S. in de buurt is. Een arrestatieteam wordt stand-by gezet. S. staat namelijk bekend bij de politie als een harddrugsgebruiker die een wapen kan dragen en zich mogelijk kan verzetten bij een aanhouding.

Een uur later komt S. naar buiten en rijdt hij naar het terrein van de GGzE in Eindhoven. H. volgt hem. Ze hebben oogcontact en H. belt weer de politie. “Als jullie hier niet binnen 5 minuten zijn, dan los ik het zelf op”, zegt hij.

De politie treft S. een kwartier later aan met hoofdletsel, snijwonden en een dubbele armbreuk. H. bekent.

Je kunt dus wel stellen dat de man alles in het werk heeft gesteld om aandacht te krijgen voor deze zaak om zijn dochter te beschermen. De “jongens” met de betonschaar deden dit allemaal NIET. De letselschade aan de slachtoffers is naar mijn inziens zowat gelijk.

Vanmorgen kan weer gaan dienen als voorbeeld in discrimineren, de veroordeelde demonstrant en zijn aanhang is spontaan aan het demonstreren geslagen en blokkeert(hey waar kennen we dat van?) één ingang van het mediapark in Hilversum. Ieder zijn demonstratierecht uiteraard, maar wat wil het geval? Je moet dus in Nederland voordat je aan het demonstreren begint eerst een vergunning aanvragen, ik heb gezocht maar geen vergunning aanvraag kunnen vinden. Weet je wie dit ook eens deed? Pegida….

Rara(Ghè groenlinks) wat er toen gebeurde, Pegida opperhoofd Edwin Wagensveld werd veroordeeld tot 30x 750 euro, want ja 30 man.

Zal KOZP ook een naheffing krijgen? We gaan het meemaken!

Dan nog de helicopterzaak.. Conclusie als je een helikopterpiloot gijzelt en met een heli een beruchte cokemocro probeert te bevrijden waarna je vriend na een wilde achtervolging in gestolen auto’s wordt doodgeschoten door de politie, krijg je 2 tot 2,5 jaar.

Verschil in de rechtstaat en hoe de staat je behandeld tussen autochtoon en allochtoon, blank en gekleurd is er en je kunt het niet ontkennen. Maar joh boeit allemaal niet, dat het UWV, gemeente en de politiek inclusief de opgedrongen EU ook discrimineren is ook volkomen normaal en acceptabel te noemen, ik ben tenslotte de verwarde en bezorgde depressieve witte man.

Welke vol idioot heeft trouwens besloten dat een man die zo vol van haat, woede en te vaak dronken is als Erik van Muiswinkel de rol van Sinterklaas gaat vervullen? Was er nou echt niemand anders in het land te vinden?

Wat zou Peter Anshof hiervan gevonden hebben? We zullen het helaas nooit weten.

https://www.youtube.com/watch?v=mLMvxfLDbvM

Nog een andere witte boze man met inhoudelijk verhaal

https://www.youtube.com/watch?v=LKZqrknAtx8


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

De NOS bedondert de boel weer eens, armoede neemt al veel langer toe dan 4 jaar!

Ondertussen in de woestijn van Saudi Arabië: gigantische hoeveelheid aan paarse bloemen en een groene grasmat