in ,

Zeg Rutte het ging toch allemaal beter: Economen vrezen derde recessie

6263042577 dfff0613e3 recessie1

Nationale overheden en de Europese Centrale Bank (ECB) moeten stimuleringsmaatregelen nemen om een derde recessie te voorkomen. Dat stellen economen in het Financieele Dagblad.

Nu rentes overal in Europa naar historisch lage niveaus dalen, neemt de vrees voor een triple dip – na de kredietcrisis en de schuldencrisis – op de financiële markten toe. De euro daalde maandag naar de laagste stand in 11 maanden tijd nadat ECB-president Mario Draghi hintte op de inzet van de geldpers.

via Reformatorisch Dagblad.

Aangezien ik altijd een beetje ben van “dots” aan elkaar knopen, is joran wederom net zoals de vorige keren weer in het nieuws:

Joran van der Sloot

is in hongerstaking vanwege zijn overplaatsing naar een andere gevangenis in Peru, meldt de NOS. Bewakers hadden een mobiele telefoon bij hem gevonden.

Van der Sloot zit sinds afgelopen weekend gevangen in de Challapalcagevangenis, hoog in de Andes en ver weg van de bewoonde wereld.

via Reformatorisch Dagblad.

Foto via IISG cc

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
1457165346 68a84f18ac bizar1

Bizar: verhoging ziektekostenpremie, eigen bijdrage en zorgtoeslag naar beneden. Donkere wolken voor 2015

5146762949 777a2b642a tanken1

Onze volksvertegenwoordigers maar roepen we zijn uit de crisis: Verkoop diesel en lpg daalt nog steeds