in ,

Zeker weer toeval: Europese Commissie kwam vlak voor coronacrisis met dit 10 stappenplan voor vaccinatie

julientromeur / Pixabay

Tijdens de Global Vaccination Summit is een document opgesteld getiteld ‘Tien stappen naar voor iedereen'. Dit stappenplan leest als een passage uit het boek 1984 van George Orwell.

  1. Wereldwijd politiek leiderschap en engagement voor vaccinatie, naast doeltreffende samenwerking en partnerschappen op internationaal, nationaal, regionaal en lokaal niveau met gezondheidsinstanties, gezondheidswerkers, het maatschappelijk middenveld, gemeenschappen, wetenschappers en de , om iedereen te beschermen via een aanhoudend hoge vaccinatiegraad.
  2. Functionerende en financieel duurzame nationale vaccinatiestrategieën in alle landen, in lijn met het streven naar een universele gezondheidszorg, waarbij niemand aan zijn lot wordt overgelaten.
  3. Sterke surveillancesystemen voor door te voorkomen ziekten, in het bijzonder ziekten die wereldwijd worden uitgeroeid.
  4. Bestrijding van de onderliggende oorzaken van terughoudendheid tegenover vaccins, meer vertrouwen in vaccinatie en empirisch onderbouwde interventies.
  5. Inzet van digitale ën om de resultaten van vaccinatieprogramma's beter te monitoren.
  6. Voortdurend onderzoek om permanent gegevens te verzamelen over de doeltreffendheid en veiligheid van vaccins en de impact van vaccinatieprogramma's.
  7. Investeringen, waaronder nieuwe financieringsmodellen en stimulansen, in onderzoek, ontwikkeling en innovatie met het oog op nieuwe of verbeterde vaccins en toedieningswijzen.
  8. Vermindering van de kans op vaccintekorten door betere systemen voor monitoring, planning, aankoop, levering en opslag, en door samenwerking met producenten en iedereen in de distributieketen om de bestaande productiecapaciteit optimaal te benutten of te vergroten.
  9. Doeltreffende, transparante en objectieve voorlichting door professionals op alle niveaus en in de media, en bestrijding van desinformatie, mede in samenwerking met sociale media en technologiebedrijven.
  10. Integratie van vaccinatie in de  ….

Lees verder bij de bron: ninefornews.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Pasgeborenen worden gescheiden van ouders voor COVID-19-tests en vaccinatie als Bill zijn zin krijgt

Ohjee: Politie verzon de toename van geweld tegen agenten