in ,

Zeker weer toeval: Europese Commissie kwam vlak voor coronacrisis met dit 10 stappenplan voor vaccinatie

julientromeur / Pixabay

Tijdens de Global Vaccination Summit is een document opgesteld getiteld ‘Tien stappen naar voor iedereen’. Dit stappenplan leest als een passage uit het boek  van .

  1. Wereldwijd leiderschap en engagement voor vaccinatie, naast doeltreffende samenwerking en partnerschappen op internationaal, nationaal, regionaal en lokaal niveau met gezondheidsinstanties, gezondheidswerkers, het maatschappelijk middenveld, gemeenschappen, wetenschappers en de industrie, om iedereen te beschermen via een aanhoudend hoge vaccinatiegraad.
  2. Functionerende en financieel duurzame nationale vaccinatiestrategieën in alle landen, in lijn met het streven naar een universele gezondheidszorg, waarbij niemand aan zijn lot wordt overgelaten.
  3. Sterke surveillancesystemen voor door vaccins te voorkomen ziekten, in het bijzonder ziekten die wereldwijd worden uitgeroeid.
  4. Bestrijding van de onderliggende oorzaken van terughoudendheid tegenover vaccins, meer vertrouwen in vaccinatie en empirisch onderbouwde interventies.
  5. Inzet van digitale technologieën om de resultaten van vaccinatieprogramma’s beter te monitoren.
  6. Voortdurend onderzoek om permanent gegevens te verzamelen over de doeltreffendheid en veiligheid van vaccins en de impact van vaccinatieprogramma’s.
  7. Investeringen, waaronder nieuwe financieringsmodellen en stimulansen, in onderzoek, ontwikkeling en innovatie met het oog op nieuwe of verbeterde vaccins en toedieningswijzen.
  8. Vermindering van de kans op vaccintekorten door betere systemen voor monitoring, planning, aankoop, levering en opslag, en door samenwerking met producenten en iedereen in de distributieketen om de bestaande productiecapaciteit optimaal te benutten of te vergroten.
  9. Doeltreffende, transparante en objectieve voorlichting door professionals op alle niveaus en in de media, en bestrijding van desinformatie, mede in samenwerking met sociale media en technologiebedrijven.
  10. Integratie van vaccinatie in de  ….

Lees verder bij de bron: ninefornews.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Tijd van verbaasd zijn en afwachten is voorbij ....
8 maanden geleden

Als de EU kort voorafgaande aan het CV al een volledig draaiboek in elkaar gedraaid had dan weet je met 100 % zekerheid : 1. Dat het virus een bio wapen is en bewust verspreid is. 2. Dat landen op hoog nivo zijn geinfiltreerd / omgekocht of gechanteerd via de Bilderberg groep Andere mogeiljkheden zijn er niet …. en onwaarschijnlijk is het ook niet want we weten precies welke politici bij de Bilderberg vergadering aanwezig waren.
Het wordt tijd voor een procedure bij het internationale hooggerechtshof (als we de tijd hebben en als die instantie ook al niet is geinfiltreerd door de Cabal).
Ook wordt het tijd om contact op te nemen met het leger (van wie ik hoop dat die al actief is via het VS leger) en dat burgers massaal de straat op gaan in hun gele vesten. Dan heeft praten met Rutte CS geen enkele zin en zijn we al twintig jaar bedrogen door de EU Cabal.

Pasgeborenen worden gescheiden van ouders voor COVID-19-tests en vaccinatie als Bill zijn zin krijgt

Ohjee: Politie verzon de toename van geweld tegen agenten