in , ,

Zie hier een van de vreemdste verhalen in de financiële geschiedenis

3095509975 e14ecdc457 wow1

Zie hier een van de vreemdste verhalen in de financiële geschiedenis, een Amerikaanse regering die liegt over duizenden tonnen denkbeeldig goud, illegale overschrijvingen en leningen van in totaal 15 biljoen USD. Deze video van Hogerhuislid Lord James of Blackheath is op zich al opzienbarend.

https://www.youtube.com/watch?v=eL5hqvTWkYg

Wat erin echter niet duidelijk wordt is waar het geld vandaan komt, al toont Lord Blackheath duidelijk aan dat men zijn best heeft gedaan om te verklaren dat het afkomstig was van goudreserves in Brunei – goudreserves die nooit hebben bestaan.

Op het eerste gezicht lijkt het alsof we hier zijn gestuit op de grootste terroristische organisatie die de wereld ooit gekend heeft, en dat er originele documenten zijn opgedoken aan de hand waarvan de herkomst van de financiering kan worden getraceerd naar het Amerikaanse ministerie van Financiën en de baas van de Federal Reserve (de Amerikaanse centrale bank), twee van de belangrijkste mensen op financieel gebied in de VS en in de wereld.

Een vluchtige analyse van de definities van terrorisme in de VS leert ons dat alle transacties die we zullen tegenkomen feitelijk dienen te worden gezien als “witwaspraktijken van terroristen” en dat het enige wat de onmiddellijke arrestaties van honderden topmensen uit de financiële wereld in de weg staat hun politieke connecties zijn.

We zullen u alternatieven, meer inzicht, enkele harde feiten en zeer waardevolle achtergrondinformatie kunnen geven die u hopelijk een duidelijk en realistisch perspectief op dit verbazingwekkende verhaal kunnen geven.

Op 16 februari 2012, leverde Lord James of Blackheath, lid van het Britse Hogerhuis bewijs van een illegale operatie die, zoals hij inmiddels heeft ontdekt, begon in 2009. Onder de bewijsstukken bevinden zich originele documenten ondertekend door Alan Greenspan en Timothy Geithner, en bankafschriften die aantonen dat er transacties ten bedrage van 15 biljoen USD hebben plaatsgevonden die niet zijn terug te vinden in de boekhouding van de Federal Reserve van New York, naar – in eerste instantie – HSBC (Hong Kong Shanghai Banking Corporation) London en vervolgens naar de Royal Bank of Scotland.

Lees verder via Stop de bankiers.

 

Foto via *dans

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
8770075590 7ac917b62d henk krol1

Na bemoeienis Demmink gaat het zwart maken maar door: Aangifte gedaan tegen Henk Krol

2288638716 68e49961a1 pillen1

Massale recall van foute Cholesterolpillen: Ruzie tussen apothekers en Pfizer