in , , ,

‘Zij en Wij’: 400 privéjets leiden tal van royals en ’groene’ CEO’s naar klimaathoaxtop

733215 / Pixabay

Terwijl de boodschap van veel milieuactivisten op de COP26-klimaatconferentie luidt om minder te vliegen en minder te eten, kwamen de meeste miljardairs in Glasgow aan met hun eigen privéjet, beheerd door -oprichter Jeff Bezos.

Honderden privéjets die toebehoren aan het ruim 56 miljoen kostende bedrijf van Bezos, met aan boord onder andere prins Albert van Monaco, tal van koninklijke families en tientallen 'groene' CEO's, zijn afgelopen dagen geland voor de COP26 klimaattop in Glasgow.

Het luchtverkeer was afgelopen zondag zelfs zo druk dat sommige vliegtuigen naar het nabijgelegen Prestwick moesten vliegen om de vliegtuigen te . Sommigen landden ook in Edinburgh, voordat ze vermoedelijk over land verder reisden.

Op zondag meldde The Daily Mail dat ten minste 52 privévliegtuigen waren geland in Glasgow, en werd het totale aantal voor de conferentie gelandde vluchten op 400 geschat.

suggereren dat de vloot van privéjets die voor de klimaattop in Glasgow aankomt, in totaal 13.000 ton zal uitstoten – wat gelijk staat aan de hoeveelheid die meer dan 1300 Nederlanders in een jaar verbruiken.

President Biden alleen al zal naar schatting een miljoen kilo koolstof genereren om de top te bereiken, dankzij een vloot van  ….

Lees verder bij de bron: Telegraaf.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Red Team dat coronabeleid van kabinet kritisch volgt heft zichzelf op: tegenmacht en menselijke maat zijn weg

mRNA-vaccins & GMO-eiwit ‘Magneto’: remote control van hersenen en gedrag..