in

Zo gaan ze bewijzen dat coronavaccins werken

Hoewel op veel plaatsen mensen onverwacht sterven nadat ze een levensreddend hebben ontvangen, zal dat nooit het officiële verhaal worden.

Het verhaal in de mainstream media zal zijn dat de vaccinaties fantastisch werken en dat daardoor wij de draad weer op kunnen pikken, totdat…

Er worden op dit moment miljoenen mensen wereldwijd gevaccineerd tegen het afgrijselijke nog nooit bewezen SARS-CoV-2 virus.

Gevaccineerd door middel van een experimentele techniek waarbij je lichaam via opdrachten aan je cellen verandert in een soort fabriek die ziekteverwekkers produceert die vervolgens door jouw lichaam worden herkend en waardoor het antilichamen gaat aanmaken.

Echter, er gebeurt nog veel meer dan alleen dat, zoals wij uitgebreid hebben beschreven in eerdere artikelen zoals deze, waardoor een stortvloed aan auto-immuunziektes zal ontstaan, wat betekent dat zowel binnenkort en ook later veel mensen zullen sterven aan de gevolgen hiervan. Niet alleen dat, een aantal experts is van mening dat de huidige vaccinaties mensen primen (voorbereiden) op een volgende komende pandemie, waarbij ze dan onherroepelijk (dodelijk) slachtoffer zullen worden.

De die je op dit moment ziet en die resulteren in een fiks aantal sterfgevallen, vallen ook in bovengenoemde categorie.

Maar, het officiële verhaal zal desondanks moeten worden dat de fantastisch werken.

Timing is alles en zoals gewoonlijk is die van de duistere krachten achter de schermen weer perfect.

Op dit moment hebben we te maken met de normale jaarlijkse griepepidemie op het noordelijk halfrond en dus vallen er in deze tijd veel “coronadoden” te betreuren.

En nu komt de WHO met het volgende:

who minder cycli pcr test

Als overal het advies van de WHO wordt opgevolgd en er wordt minder vermenigvuldigd, dan zullen binnenkort het aantal “besmettingen” behoorlijk afnemen. Omdat het volgende maand al maart is, zal ook het aantal griepdoden op het noordelijk halfrond aanzienlijk afnemen.

Echter, beide factoren zullen worden toegeschreven aan …..

Lees verder bij de bron: Niburu.co


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Politiestaat in lockdown tijd: Bijna 7,8 miljoen geconstateerde verkeersovertredingen in 2020

Het grote verkiezingen uitstellen circus is begonnen, risico’s van de democratie