in

Zo, probleem opgelost: Het proces tegen Wilders uitgesteld richting verkiezingscampagne

12658418383 c7bdf1e8fb geert wilders1

Het lijkt simpel: Geert Wilders zei in 2014 de wens dat er ‘minder Marokkanen’ in Nederland zouden komen. Is dat strafbaar, dat is de vraag.

De rechtszaak tegen Wilders is alweer uitgesteld. Hij wordt niet in de zomer, maar pas vanaf eind oktober gevoerd. Door het uitstel komt de zaak dicht in de buurt van de campagne voor de verkiezingen, in maart 2017.

De start van de inhoudelijke behandeling van de zaak is nu vastgesteld op 31 oktober. Wilders wordt vervolgd vanwege zijn uitspraken in maart 2014, toen hij de wens uitsprak dat er ‘minder Marokkanen’ in Nederland zouden zijn.

,,Een van de redenen is dat er nog onderzoek moet worden uitgevoerd door de rechter-commissaris. En daarna moesten de agenda’s van alle partijen nog op elkaar worden afgestemd. De rechtbank heeft vervolgens de data bepaald, na overleg met het OM en de verdediging.”

De PVV-leider staat mogelijk nog een tweede proces te wachten: in Oostenrijk, vanwege uitspraken die hij in 2015 deed tijdens een congres van zusterpartij FPÖ.

Lees verder bij de Bron: NU WIJ!

En zo rolt het in Nederland… Is er een probleem dan wordt dat via vuile wegen opgelost…

Gek dat aangiften tegen wél behandeld worden ev anderen niet oa meerderen..waarom ?

https://twitter.com/Bonusje/status/704350835015335936

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
syrische vluchtelingen hek tal abyad afp

Oepsie: Duitsland is 130.000 vluchtelingen kwijt

20141110 war

Washington voedt de nieuwe Koude Oorlog