in , ,

Zo rommelt minister Ollongren Nederland de EU-censuur in

Ik dacht, laat ik eens naar de met Russische nepnieuws gaan kijken. Eurocommissaris van Veiligheid Sir Julian King gaf vandaag aan dat men meer dan 3500 voorbeelden van Russische desinformatie heeft verzameld. Die mooie database van de EU staat vol met 3728 vreselijke voorbeelden van fakenews. Hier de link als je zelf wil kijken.

3285 voorbeelden zijn gericht op en voormalige Sovjetunie landen. Vrijwel alles in de Russische taal en 340 voorbeelden van nepnieuws uit Rusland in de engelse taal.

Conclusie: bijna 90% van de voorbeelden van fakenews is geschreven in het Russisch. Van de Engelse content is een belangrijk deel van sites waarvan helemaal niet is bewezen dat de Russische er achter zit.

….Dit artikel van Geenstijl is ook al nepnieuws volgens de EU. Want Oekraine is een geweldig democratisch land waar geen corruptie is en waar de rechtspraak volledig onafhankelijk is van de regering en waar rijke oliemannen niets te vertellen hebben. Gevaarlijk hè jonkvrouw .

Alles bij de bron; TPO

Lees ook eens verder bij de bron: Zo rommelt minister Ollongren Nederland de EU-censuur in


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Historische uitspraak Europese Hof over vaccinatie, Big Pharma kan zijn borst natmaken

CBS: ‘Steeds meer mensen met financiële problemen’