in ,

Zo worden kinderen op school gehersenspoeld met EU propaganda

Weer heeft de internationale alternatieve media weten te halen als voorbeeld over hoe de kinderen hier op school worden gemanipuleerd.

Nederlandse schoolboeken beelden Rusland uit als een hongerig monster dat op het punt staat het arme op te slokken, terwijl Europa probeert het land te “redden”.
De volgende afbeeldingen zijn afkomstig van VMBO leerboeken uit het Nederlands onderwijs, die recentelijk zijn bijgewerkt naar aanleiding van de actuele situatie in de wereld.

Dan valt je mond open van verbazing als je ziet hoe ze het in hun hoofd halen om het volgende voor te schotelen aan kinderen in de leeftijd van 15/16 jaar.

De volgende afbeelding laat Rusland zien als een bijzonder onvriendelijk land dat Oekraïne compleet in de kaken heeft. Het arme Europa probeert nog wel met een uitgestrekte arm het land te redden, maar het ziet er somber uit.

De bijbehorende vragen zijn onder andere: Wat doet Rusland? En, wat doet Europa?

Tja, die antwoorden zijn niet zo moeilijk. Het vriendelijke bezorgde Europa kijkt toe, probeert te helpen, terwijl het agressieve Rusland bezig is Oekraïne op te slokken.

schoolb1

Een tweede afbeelding laat zien welke gebieden in de wereld vrij zijn en welke niet. De rode gebieden zijn de niet vrije gebieden en de donkergroene gebieden zoals Noord Amerika en Europa zijn de meest vrije.  Het zal uiteraard niemand verbazen dat Rusland wordt afgebeeld als een land waar geen vrijheid heerst.

schoolb2

 

Lees verder via: Niburu.co


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Belgen verzetten zich door steeds meer met contant geld te betalen

Graaien gaat door: Europarlement stemt bankenwet weg