in ,

Zo worden kinderen op school gehersenspoeld met EU propaganda

Weer heeft Nederland de internationale alternatieve media weten te halen als voorbeeld over hoe de kinderen hier op school worden gemanipuleerd.

Nederlandse schoolboeken beelden uit als een hongerig monster dat op het punt staat het arme Oekraïne op te slokken, terwijl probeert het land te “redden”.
De volgende afbeeldingen zijn afkomstig van VMBO leerboeken uit het Nederlands onderwijs, die recentelijk zijn bijgewerkt naar aanleiding van de actuele situatie in de wereld.

Dan valt je mond open van verbazing als je ziet hoe ze het in hun hoofd halen om het volgende voor te schotelen aan kinderen in de leeftijd van 15/16 jaar.

De volgende afbeelding laat Rusland zien als een bijzonder onvriendelijk land dat Oekraïne compleet in de kaken heeft. Het arme Europa probeert nog wel met een uitgestrekte arm het land te redden, maar het ziet er somber uit.

De bijbehorende vragen zijn onder andere: Wat doet Rusland? En, wat doet Europa?

Tja, die antwoorden zijn niet zo moeilijk. Het vriendelijke bezorgde Europa kijkt toe, probeert te helpen, terwijl het agressieve Rusland bezig is Oekraïne op te slokken.

schoolb1

Een tweede afbeelding laat zien welke gebieden in de wereld vrij zijn en welke niet. De rode gebieden zijn de niet vrije gebieden en de donkergroene gebieden zoals Noord Amerika en Europa zijn de meest vrije.  Het zal uiteraard niemand verbazen dat Rusland wordt afgebeeld als een land waar geen vrijheid heerst.

schoolb2

 

Lees verder via: Niburu.co


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Anton
5 jaren geleden

Dit is echt de grootse onzin ooit. Zoals duidelijk te zien op de foto is het plaatje een bron, waarover je een vraag moet beantwoorden. Vaak staan in geschiedenis spotprenten vanuit verschillende overtuigingen: pro-Russische, Nationaal-Socialistische en blijkbaar dus ook anti-Russische.

Ook wil ik even zeggen dat 15/16 jarige ‘kinderen’ zelfstandig kunnen nadenken over bronnen, en kunnen beoordelen of deze op waarheid zijn gebaseerd. ‘Hersenspoelen’ is wat anders: vaak al vanaf zeer jonge leeftijd, en vooral het element van herhaling is belangrijk. Als ik een 15 jarige jongere naar een plaatje laat kijken, gat hij/zij toch niet direct geloven dat dit werkelijkheid is? zonder verder na te denken?

Jess
Antwoord aan  Anton
4 jaren geleden

Het grote verschil is dat deze kinderen het aangeleerd worden , ze kijken niet alleen naar plaatjes , er wordt ze valse en onechte Europese waanzin vertelt. Maar ja , het is algemeen bekend dat je niet alles wat je leest moet geloven

Lucas
Antwoord aan  Anton
4 jaren geleden

Je zwakt af wat er gebeurd. Er wordt vanuit de overheid informatie gegeven die niet klopt. Dat is de “kennis” die de kinderen ingeprent krijgen. Mijn dochter scoorde een onvoldoende en heb deze aangevochten aangezien het systeem de kennis niet meer heeft. Docenten weten de waarheid ook niet meer.

Lucas
4 jaren geleden

Niet alleen iets van nu, ik heb me verbaasd over de geschiedenis boeken om mavo en havo van mijn kinderen. Leugens en halve waarheden…

Lermontov
2 jaren geleden

Nou is Rusland toch ook geen vrij land? Vraag maar aan Politkovskaya of Nemcov. Zelfs het complete Russische internet zal worden worden gecontroleerd door het Kremlin.

Rik
2 jaren geleden

Uit Brussel komt deze onzin = NEPNIEUWS
En Brussel = Eu = Fascistich

Belgen verzetten zich door steeds meer met contant geld te betalen

Graaien gaat door: Europarlement stemt bankenwet weg