in , , , , ,

Zo zien de niet Europeanen het: The European Union’s MANDATORY National Biometric ID Card Will Affect 512 Million People

Een recente aankondiging van de () over nationale identiteitsbewijzen zal de privacy van miljoenen mensen vernietigen en een bijna wereldwijde biometrische database creëren.

Een artikel in State Watch News onthulde dat de EU heeft ingestemd met het creëren van een VERPLICHTE nationale biometrische identiteitskaart.

Eerder deze week kondigde de Nepalese regering hun plannen aan om een nationale biometrische identiteitskaart uit te rollen die 30 miljoen mensen zal treffen.

Vorige maand schreef ik een artikel waarin ik mensen waarschuwde voor de wereldwijde inspanning om het recht van iedereen om te reizen te beperken. Maar wat er in Europa en Azië gebeurt, zou je kippenvel moeten krijgen.

Als je combineert wat er in Europa gebeurt met de nationale biometrische ID-kaart van Amerika, Real-ID, wordt het pijnlijk duidelijk dat het recht van iedereen om vrij te reizen in gevaar is.

512 miljoen mensen zullen worden gedwongen om hun privacy op te geven

Een Europese nationale biometrische identiteitskaart is allesbehalve een zekerheid.

Alle EU-aanhangers zijn voor om ja te zeggen en net als dat 512,6 miljoen burgers zullen worden gedwongen om hun privacy op te geven als ze willen reizen.

“Vandaag hebben vertegenwoordigers van het voorzitterschap van de Raad en het een informeel akkoord bereikt over een verordening om de werking van het Europese netwerk te verbeteren en het zal nu namens de Raad ter bevestiging aan EU-ambassadeurs worden gepresenteerd.”

De Brussel Times beweert dat de lidstaten acht jaar zouden hebben om te voldoen aan de wet.

Hoe zal dit Amerikaanse reizigers beïnvloeden?

Elke Amerikaan die een van de 28 landen van de EU wil bezoeken, zal worden geprofileerd en een risicobeoordeling krijgen van het “European Travel Information and Authorization System of ETIAS”

“Aangezien burgers van landen die geen nodig hebben voor reisdoeleinden in de EU hoeven geen lang proces doorlopen om het visum aan te vragen, ETIAS zal ervoor zorgen dat deze mensen geen beveiligingsrisico vormen. Verzamelen , bijhouden en bijwerken van noodzakelijke informatie over bezoekers om te bepalen of het voor hen veilig is om Schengen-landen binnen te komen. ”

Als u en uw gezin van plan zijn om voor een langere periode naar een land te gaan, heeft u geen andere keus dan hun biometrische gegevens in te dienen bij de EU.

“Tegelijkertijd werkt de EU ook aan een upgrade van het visuminformatiesysteem (VIS) – dat momenteel wordt gebruikt om informatie te bewaren over alle aanvragers van Schengen-visa voor kort verblijf, maar wordt uitgebreid met informatie over visa voor verblijf van langere duur en verblijf documenten, verplichte biometrische gegevens afdwingen in visa voor verblijf van langere duur (momenteel een nationale bevoegdheid) en vingerafdrukken van kinderen vanaf de leeftijd van zes jaar en ouder opnemen. Alle visumaanvragers zullen ook worden geprofileerd.”

Tieners gedwongen om nationaal biometrisch ID kaart te dragen

De Irish Times waarschuwde kinderen van 12 jaar en ouder om nationale biometrische identiteitskaarten te dragen.

“Het voorstel om biometrische gegevens verplicht te stellen voor die landen met ID-kaarten en de identiteitskaarten van EU-burgers (ouder dan 12 jaar) en verblijfskaarten van niet-EU-familieleden zou nu biometrische gegevens bevatten, namelijk vingerafdrukken en gezichtsbeelden, opgeslagen op een chip.”

Het dwingen van miljoenen mensen om nationale biometrische identiteitskaarten bij zich te dragen, heeft alle kenmerken van een Europese politiestaat.

Hebben we niets geleerd van de Tweede ?

Lees verder bij de bron: blacklistednews.com

Ik heb het door de vertaler laten vertalen om het typische Amerikaanse overdreven gedoe erin te houden, met wat aanpassingen hier en daar.
Maar als je het zo leest … Stof tot nadenken!


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Geen zorgverzekering? Sinds deze maand heeft iedereen recht op noodzakelijke medische zorg, ook niet spoedeisend

Duitse rechter verbiedt trajectcontrole op basis van privacyrecht