in ,

Zoals ik voorspelde nu in de MSM; Vrees voor nieuwe 9/11: passagiersvliegtuigen gestolen op luchthaven Tripoli

De Verenigde Staten vrezen dat islamistische militanten in 11 passagiersvliegtuigen hebben gestolen om er terroristische in de regio mee te plegen.

Vorige maand raakten 11 passagiersvliegtuigen van twee Libische luchtvaartmaatschappijen vermist nadat de islamistische Libische militie ‘Dageraad van Libië' eind augustus de internationale luchthaven van Tripoli had veroverd. Foto's van de luchthaven toonden toen zwaar beschadigde en volledig vernietigde vliegtuigen.

De militie maakt deel uit van de islamistische alliantie van de Misrata-strijders. Die probeerden sinds midden juli de internationale luchthaven van de Libische hoofdstad te veroveren op de Zintan-militie die nauwer staat tot centristische politieke groeperingen in het land.

Verschillende scenario's

De laatste maanden kent Libië zijn ergste geweld sinds dictator Muammar Khaddafi in 2011 aan de dijk werd gezet tijdens een revolte. De Amerikaanse regering waarschuwt dan ook voor een potentiële broeihaard van terroristen en wijst op de mogelijkheid dat de gestolen vliegtuigen kunnen worden gebruikt in aanslagen in en het om de komende verjaardag van 9/11 te herdenken.

via Knack.be.

 

Foto via TheMachineStops


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

WAR on cash weer opgestart: Winkeliers en banken willen contant geld verder uitbannen

BAM: Zorgpremie en belasting voor ouderen omhoog