Zoals verwacht: VVD en CDA leveren Nederland uit, voorstel versterkte meerderheid EU-verdragen weggestemd

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

 1. Stop de EU schreef:

  Het wordt steeds duidelijk dat NL gidsland is in de Nieuwe Wereld Orde.
  NL was een van de intitiatief nemers tot de vorming van de EU … En de nauwe relaties met de Rothschilds (Khazarische maffia) zal er zeker toe bijgedragen hebben. Lees op internet over Koning Willem III en de Rothschilds.
  Nu blijkt dat NL niet van mening tav de Rotschild is veranderd en nog steeds staat achter hoe de EU langzaam via salamitactiek macht naar zich toe trekt op weg naar een wereldregering.
  Het doet me terugdenken aan Pim Fortuyn …. die zogenaamd door ene Volkert zou zijn vermoord.
  Pim zou zeker zeer kritisch tegenover de EU hebben gestaan en zou zeker de souvereiniteit van het land nooit opofferen. Iets wat nu stapje bij beetje zonder lastige stemmingen en verkiezingen wordt binnengehaald. Ik dacht het al wel maar weet nu bijna zeker wie er achter de moord op Pim zaten.
  Hoe lang moeten de burgers deze EU criminaliteit nog laten voortduren nu duidelijk is dat de regering is gekocht of wordt gechanteerd. De burgers worden verraden door hun regering aan de NIeuwe Wereld Orde.

  Wordt wakker mensen en zie wat er aan de hand is wat de EU werkelijk inhoudt want het belooft niet veel goeds. De NL bevolking is zeer gematigd maar zwemt nu zover in de fuik dat er straks geen weg meer terug is. En zo niet voor U zelf: doe het dan voor onze kinderen. Die wil je niet laten opgroeien in een politiestaat.

 2. Wiem schreef:

  Eerst 10 jaar vertragingstaktiek en dan vlug ff wegstemmen voor de fvd in de eerste kamer komt…zie hier onze democratie….

Heb jij er iets over te zeggen?