in , , , ,

Zoals verwacht: VVD en CDA leveren Nederland uit, voorstel versterkte meerderheid EU-verdragen weggestemd

Er komt geen tweederdemeerderheidsvereiste om -verdragen te ratificeren in . Het voorstel tot wijziging van de hiertoe is afgewezen door de Eerste Kamer.

In de toekomst zullen EU-verdragen daarom nog steeds met een gewone meerderheid (de helft plus één) worden goedgekeurd of afgewezen.

Vorige week verdedigde initiatiefnemer Kees van der Staaij het voorstel in de Eerste Kamer. Vandaag stemden naast zijn alleen de , , , en de Partij voor de Dieren voor het voorstel.

Dat was te weinig voor een meerderheid.

Het initiatiefvoorstel was al in 2006 aanhangig gemaakt. Indertijd verdedigde Kees van der Staaij het samen met LPF’er Mat Herben.

De initiatiefnemers wilden met dit voorstel de overdracht van bevoegdheden van Den Haag naar Brussel remmen, maar dat is nu dus definitief van de baan.

Lees verder bij de bron: Europa Nu

https://wordpress-517714-1645753.cloudwaysapps.com/-en--leveren-nederland-uit-aan-de-eu-doek-valt-voor-initiatief-van-der-staaij-over-europese-verdragen/


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Stop de EU
1 jaar geleden

Het wordt steeds duidelijk dat NL gidsland is in de Nieuwe Wereld Orde.
NL was een van de intitiatief nemers tot de vorming van de EU … En de nauwe relaties met de Rothschilds (Khazarische maffia) zal er zeker toe bijgedragen hebben. Lees op internet over Koning Willem III en de Rothschilds.
Nu blijkt dat NL niet van mening tav de Rotschild is veranderd en nog steeds staat achter hoe de EU langzaam via salamitactiek macht naar zich toe trekt op weg naar een wereldregering.
Het doet me terugdenken aan Pim Fortuyn …. die zogenaamd door ene Volkert zou zijn vermoord.
Pim zou zeker zeer kritisch tegenover de EU hebben gestaan en zou zeker de souvereiniteit van het land nooit opofferen. Iets wat nu stapje bij beetje zonder lastige stemmingen en verkiezingen wordt binnengehaald. Ik dacht het al wel maar weet nu bijna zeker wie er achter de moord op Pim zaten.
Hoe lang moeten de burgers deze EU criminaliteit nog laten voortduren nu duidelijk is dat de regering is gekocht of wordt gechanteerd. De burgers worden verraden door hun regering aan de NIeuwe Wereld Orde.

Wordt wakker mensen en zie wat er aan de hand is wat de EU werkelijk inhoudt want het belooft niet veel goeds. De NL bevolking is zeer gematigd maar zwemt nu zover in de fuik dat er straks geen weg meer terug is. En zo niet voor U zelf: doe het dan voor onze kinderen. Die wil je niet laten opgroeien in een politiestaat.

Wiem
1 jaar geleden

Eerst 10 jaar vertragingstaktiek en dan vlug ff wegstemmen voor de fvd in de eerste kamer komt…zie hier onze democratie….

scherpschutter1943
8 maanden geleden

Als zelfs de christenen zich verzetten tegen het door god boven hen gestelde gezag, is dat een teken dat de situatie zeer ernstig is. De democratie is dus hierbij afgeschaft.

Nederland ontbost sneller dan het Amazonegebied

IMF verlaagd voor de derde maal in zes maanden groei wereldeconomie, nu naar zwakste in een decennium