in , ,

Zoals verwacht/gecontroleerde “oppositie” : Edward Snowden onthult dat hij een CIA-spion is.

Vanaf dag 1 zag het er al naar uit dat Snowden een CIA-er was. Er heerst een soort van ruzie tussen CIA, NSA, FBI. Dit alleen voor de verdeling van budgetten. Als voordeel heeft de wel te horen gekregen hoe triest het gesteld is met onze privacy. Nu is het wel zo dat ieder beetje normaal doordenkend mens dit alles allang wist. Hopelijk zijn mensen nu wel op de hoogte dat je eigen persoonlijke leven gewoon offline/niet op computer moet staan/zijn. heeft geen zin, dit is namelijk realtime te decoden. Vergeet bijvoorbeeld e-mail encryptie want dit slaat nergens op. Alles wat op een medium staat die enigszins is verbonden met het of things is eigenlijk gewoon openbaar/afluisterbaar/af te tappen.

In een interview met NBS onthulde Snowden dat hij eigenlijk een CIA-er is. En juist deze afgelopen week heeft het Huis van Afgevaardigden een goedgekeurd die de NSA binnenlandse massa tapping verbiedt, weg budget? Missie geslaagd?
gaat voor alles en overal is aan te verdienen. Ondertussen zit Snowden in Rusland ondergedoken, denk hier maar eens over na. De VS en Rusland zijn dus gewoon vriendjes en is het gedoe rond Ukraine gewoon Bull Shit.

Met kleine stapjes richting een “” dus.


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Schietpartij in Brussel gelinkt aan Israelische geheime dienst?

Het gevalletje Ukraïne, aap uit de mouw? EU : verder integreren om minder afhankelijk te zijn van Russisch gas