in , , ,

Zondag Docu: All Wars Are Bankers’ Wars

Alle oorlogen zijn de oorlogen van bankiers. Dit is 45 minuten opzienbarende informatie, met veel bijzondere feiten die niet algemeen bekend zijn. Dit is uitgeschrevenuitgeschreven hier. Geweldig werk door Michael Rivero, video door Zane Henry.

Een bron van waarheden, de vele vreemde ontwikkelingen worden ineens logisch. Michael Rivero bewijst voor eens voor altijd dat geschiedschrijving wel degelijk wel interessant is als er daadwerkelijk wordt gesproken!

john-adams-quote-320x193John Adams, 1735-1826.

 

Wereldoorlog 1 2 werden gevochten over economische redenen, het centrale banken systeem. Met het zwaard. En één keer raden welke aanpak nu door de EU wordt uitgevoerd? Juist, die met schuld. Met Griekenland, met Cyprus, met Ierland, met Spanje, met Italië, met Frankrijk, met de schier eindeloze stroom van belastingverhoging, met de hoge private schulden, en eindeloze lasten verzwaring in Nederland… En het lukt ze nu ook nog, Europa is onder veel schuld-geweld één geworden, we hebben onze inspraak en onze ingeleverd, en zijn die nu dus kwijt. Gelukt!

Het spel is glashelder duidelijk, toch? En bovenstaande video legt ook mooi uit waarom Nederland (d.w.z. de EU) weer aan het huishouden is in Syrië en Irak. En waarom Oekraïne, en waarom MH17, en waarom de strijd het Midden Oosten, en …

Het antwoord is: de Centrale Bankiers en hun politici die nu aan de macht zijn.

Lees verder via Lang Leve Europa!.

 

Foto via Bonnetmaker


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Snapt u het nog? Verwarring bij zorgconsument: keuze uit 1300 zorgopties

Hoe 5 meisjes meer weten dan de hele IT industrie