in ,

Zonde van het nieuwe politiepak: Soldaten en douaniers voortaan in burgerkleding, wanneer de politie agenten?

86909803 f134999418 Jihad1

Het reizen in burgerkleding zou veiliger (voor de soldaten) zijn tegen de Jihad terroristen die zich zouden richten tegen de Nederlandse overheid. Ergens voelt dat niet lekker, vandaar dat ik het hier in discussie breng:

Wanneer soldaten zich onder het publiek begeven zonder uniform, is de kans groter dat er iemand van het publiek uitgepikt wordt. Is dat nu wel de bedoeling van het door de soldaten te beschermen publiek? Het komt een beetje over alsof soldaten/overheidsdienaren belangrijker zijn dan het publiek.

Een andere reactie is de gedachte aan Hamas: daarover was grote verontwaardiging toen zij raketinstallaties naast ziekenhuizen, scholen en tussen het publiek zetten. In feite schuilen onze soldaten nu ook tussen het publiek!

Ik zou me prettiger in een metrostation voelen als ik wat uniformen om me heen zag (nu we inmiddels zo ver zijn gezakt dat we overal terrorisme in gang hebben gezet).

En wat doen we dan met de politiemensen? Zijn die dan in hun uniform in eens groot wild geworden, of zullen we die dan maar binnen houden?

Lees verder via Vrijspreker.nl.

 

Foto via Daquella manera cc

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
2432827514 39ecc1a786 itunes1

Je leest de voorwaarden niet en voor je het weet ruil je je kind voor gratis wifi

6428279173 1e08a6f632 revolution1

Revolutie voor Nederland? Een handleiding